Forum » Pomoč in nasveti » ..:: h2o blok ::..
..:: h2o blok ::..
glavic ::
ok
ker blok izmed teh stirih bi ga bilo najboljse narediti ?
ce nobeden ni dober povejte saj ker BI bil dober ?
ker blok izmed teh stirih bi ga bilo najboljse narediti ?
ce nobeden ni dober povejte saj ker BI bil dober ?
Musselli bizi
ja pa se neki
mere tega bloka so 5cm x 5cm x 1.5cm
tko da boste mel boljse predstavljanje
mere tega bloka so 5cm x 5cm x 1.5cm
tko da boste mel boljse predstavljanje
Musselli bizi
Dax ::
Tja... jst bi reku, da zadnja opcija, kjer voda največkrat spremeni smer gibanja... upam da obstaja kaka fizikalna razlaga (kej o spremembi gibalne količine maybe?).
In... kje je razlika med prvim in drugim sistemom? Razen tanjšega zgornjega dela... Mimogrede, prvi in drugi sta neuporabna, ker imaš slepe hodnike, kjer se voda zaustavlja, segreva in prispeva k slabšim rezultatom celotnega sistema...
In... kje je razlika med prvim in drugim sistemom? Razen tanjšega zgornjega dela... Mimogrede, prvi in drugi sta neuporabna, ker imaš slepe hodnike, kjer se voda zaustavlja, segreva in prispeva k slabšim rezultatom celotnega sistema...
ja med 1 in 2 je razlika to da ima 2 majso cev horizontalno in bo pomoje voda tekla enakomerno po sirsi in ozji.
pri enki je pa tko (pomoje) da bo voda tekla vec cez prvo, cez drugo cev pa bo cist mal ?
jaz si tko razlagam.
4 pa je bl tezko izvedljiva :< ni orodja
pri enki je pa tko (pomoje) da bo voda tekla vec cez prvo, cez drugo cev pa bo cist mal ?
jaz si tko razlagam.
4 pa je bl tezko izvedljiva :< ni orodja
Musselli bizi
Boeing ::
pobje...dober blok mora bit 50x50x50mm...brez slebih hodnikov, brez nevem kakšnih veleumnih pogruntavščin z širšimi in ožjimi "hodniki"... pa še neki: gibalna količina tu nima veze....
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabil bi načrte za CPU / GPU blok ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4766 (3945) | steev |
» | še moj vodni blok (spike) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8348 (6801) | WinsuckeR |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18173 (13255) | the_unborn |
» | Vodni bloki M&B nared ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7754 (5117) | zizi |
» | H2O BLOK PRETEZAKOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1757 (1450) | glavic |