Forum » Omrežja in internet » Dodatna antena za WIRELESS
Dodatna antena za WIRELESS
matichy ::
Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje in sicer. Zanima me kako bi dodal dodatno anteno za wireless in sicer:
Imamo telekomov modem (ISKRATEL):
Glede na to, da imamo več nadstropno hišo, stene pa so precej debele bi rad v pritličje dal še neko anteno, ki bi osveževala signal (modem je v 1. nadstropju). Kupil sem "anteno/repeater " SIEMENS WIRELESS AP2640:
Problem je da sedaj ne vem kako ga priklopiti, kako vnesti IP-je - skratka nič ne vem. Ker je omrežje zaščiteno, bi rad da je isto omrežje v obeh nadstropjih. In da ni npr: wirele2s1 in wireless2 ter se je na vsakega posebaj treba prijaviti.
Prosil bi vas za pomoč za odgovore pa že v naprej hvala .
LP
Imam eno vprašanje in sicer. Zanima me kako bi dodal dodatno anteno za wireless in sicer:
Imamo telekomov modem (ISKRATEL):
Glede na to, da imamo več nadstropno hišo, stene pa so precej debele bi rad v pritličje dal še neko anteno, ki bi osveževala signal (modem je v 1. nadstropju). Kupil sem "anteno/repeater " SIEMENS WIRELESS AP2640:
Problem je da sedaj ne vem kako ga priklopiti, kako vnesti IP-je - skratka nič ne vem. Ker je omrežje zaščiteno, bi rad da je isto omrežje v obeh nadstropjih. In da ni npr: wirele2s1 in wireless2 ter se je na vsakega posebaj treba prijaviti.
Prosil bi vas za pomoč za odgovore pa že v naprej hvala .
LP
Spajky ::
Navodila (how to) si prebral (na CD-ju *.pdf ?) ?
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
matichy ::
Vse sem prebral pa nič pametnega.
Sedaj sem že malce dlje in sicer računalnik mi dela preko SIEMENS-a (WIRELESS) ko pa priklopim telefon se mi celotno omrežje sesuje. Probal sem z androidom in iphonom pa pri obeh naredi enako.
Očitno nekaj ni. Mi lahko pomagate? HVALA
Sedaj sem že malce dlje in sicer računalnik mi dela preko SIEMENS-a (WIRELESS) ko pa priklopim telefon se mi celotno omrežje sesuje. Probal sem z androidom in iphonom pa pri obeh naredi enako.
Očitno nekaj ni. Mi lahko pomagate? HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568602 (5431) | c23po |
» | Router kot repeater - nekaj vprašanjOddelek: Omrežja in internet | 5261 (2774) | mile |
» | Ženska za računalnikom, prosim za pomoč :) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19321 (17216) | pobalinka2 |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9647 (9316) | Hanzek |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3909 (3361) | Pyr0Beast |