Forum » Pomoč in nasveti » Kindle - dolpoteg kupljene knjige
Kindle - dolpoteg kupljene knjige
heftek ::
Pozdravljeni,
brskal sem po internetu, brskal sem po Kindlu. Odgovora zaenkrat nisem našel in sem se zato s vprašanjem obrnil na vas. Ali je možno kupljene knjige v Kindlu kakorkoli potegniti dol, torej da si jo naložim v obliku e-knjige v oblak (Dropbox, Skydrive, ...)?
Hvala za odgovor.
brskal sem po internetu, brskal sem po Kindlu. Odgovora zaenkrat nisem našel in sem se zato s vprašanjem obrnil na vas. Ali je možno kupljene knjige v Kindlu kakorkoli potegniti dol, torej da si jo naložim v obliku e-knjige v oblak (Dropbox, Skydrive, ...)?
Hvala za odgovor.
Imam samo "Kindle app" na tablici. Sem mislil, če se da kakorkoli naložiti na namizni računalnik neposredno iz interneta.
Mavrik ::
Na računalnik lahko namestiš Kindle aplikacijo, ki ti bo knjige prenesla. Jasno bodo zaščitene proti kopiranju, boš pa imel datoteke na voljo.
The truth is rarely pure and never simple.
OK, hvala za odgovor. Torej, če prav razumem, zadevo kupiš in potem jo lahko samo znotraj Kindla uporabljaš? Škoda.
Furbo ::
Kindle app daš na pc in prek njega bereš na PCju/iosu... Sicer pa ja, znotraj Kindle ekosistema.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
A obstaja možnost kupljeno knjigo s komerkoli deliti? Bodisi preko Kindla ali kako drugače?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 331792 (9381) | Furbo |
» | Biblos.si - slovenska spletna knjižnica z e-knjigami (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 30405 (14094) | GupeM |
» | Kobo HD Aura, Kindle Paperwhite, Tolino VisionOddelek: Kaj kupiti | 3285 (1456) | tikitoki |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45193 (26493) | AgiZ |
» | Izšel novi Kindle Paperwhite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23390 (16447) | ales85 |