Forum » Pomoč in nasveti » PayPal
PayPal
Zagnani ::
Nevem točno kam bi uvrstil to temo, zato jo bom kar tukaj objavil.
Torej sedaj potrjujem account na PayPalu in me zanimajo izkušnje glede tega da ti zaračunajo 1,50€.
Jaz sem poizkusil aktivirati kartico in mi je v prvem poizkusu zaračunalo tako 1,50€, ter dodatno še 0,73€, sicer ista transakcija ki je prišla ločeno.
Zanima me, a bom moral sedaj čakati 1 mesec ker imam MasterCard in mi mesečno pošiljajo izpiske, zraven pa dobivam ob vsaki transkaciji mobilno sporočilo?
Hvala
Torej sedaj potrjujem account na PayPalu in me zanimajo izkušnje glede tega da ti zaračunajo 1,50€.
Jaz sem poizkusil aktivirati kartico in mi je v prvem poizkusu zaračunalo tako 1,50€, ter dodatno še 0,73€, sicer ista transakcija ki je prišla ločeno.
Zanima me, a bom moral sedaj čakati 1 mesec ker imam MasterCard in mi mesečno pošiljajo izpiske, zraven pa dobivam ob vsaki transkaciji mobilno sporočilo?
Hvala
radmannsdorf ::
pokliči na banko in zahtevaj 4-mestno kodo ki je napisana poleg paypal transakcije. ta koda velja samo 3 dni.
Drugače pa uporabi slo-tech iskalnik, ker tem za paypal je že malo morje. https://slo-tech.com/forum/isci/?q=payp...
Drugače pa uporabi slo-tech iskalnik, ker tem za paypal je že malo morje. https://slo-tech.com/forum/isci/?q=payp...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Machete ::
Zagnani ::
Ali si lahko nakažem iz PayPala na svoj račun, ki ga imam odprtega na NLB banki ali moram narediti Viso?
nejodagreat ::
radmannsdorf je izjavil:
pokliči na banko in zahtevaj 4-mestno kodo ki je napisana poleg paypal transakcije. ta koda velja samo 3 dni.
Men preko telefona niso hoteli povedat te kode. Sem pa potem čakal na izpisek vsaj en teden, pa sem lahko brez problema potrdil kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774299 (1239) | Legon |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109626 (36673) | PINki |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18272 (9476) | amacar |
» | Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12269 (9988) | markuljac |
» | Kaj nam bo paypal če nemoramo naložit denarja?Oddelek: Loža | 5036 (3785) | hotlips |