Forum » Pomoč in nasveti » priklop sprednje plošče mic/slušalke
priklop sprednje plošče mic/slušalke
rakil ::
Pozdravljeni,
Imam sledeč problem. Ko priključim mic/slušalke v vhoda na sprednji strani, se ne zgodi nič, enostavno, računalnik ne zazna. Ko sem odprl kišto, sem videl da gre s sprednje plošče kabel na katerem sta dva konektorja in sicer eden HD AUDIO drugi pa AC'97. Trenutno je na matično ploščo(MSI MS-7356 ver:1,0), priključen konektor z oznako AC'97. Ali lahko na matično ploščo priključim konektor HD AUDIO, ali bom s tem kaj pokvaril? Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav :D
Imam sledeč problem. Ko priključim mic/slušalke v vhoda na sprednji strani, se ne zgodi nič, enostavno, računalnik ne zazna. Ko sem odprl kišto, sem videl da gre s sprednje plošče kabel na katerem sta dva konektorja in sicer eden HD AUDIO drugi pa AC'97. Trenutno je na matično ploščo(MSI MS-7356 ver:1,0), priključen konektor z oznako AC'97. Ali lahko na matično ploščo priključim konektor HD AUDIO, ali bom s tem kaj pokvaril? Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav :D
mihibo5 ::
Pozdravljeni,
Predno odpreš kišto, zagotovi, da nimaš garancije več (če nisi kupil po delih).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop pinovOddelek: Strojna oprema | 1254 (833) | fruc900 |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2295 (1667) | PrihajaNodi |
» | Pomoc pri audio nastavitvi za PC.Oddelek: Pomoč in nasveti | 978 (872) | Serpentö |
» | ni zvokaOddelek: Strojna oprema | 1042 (932) | Kezman91 |