Forum » Loža » tablični računalnik
tablični računalnik
chrispy ::
Iščem tablični računalnik. uporaba bi bila
maili/fb/zapiski/youtube/internet itd... iščem neko kvalitetno ki deluje čimbolj tekoče (recimo tako kot deluje novejši telefoni xperia z1, s4 itd....)
razmišljal sem o google nexus 10 tablici. Saj je cenovno ugodna, ter predvidevam da deluje tekoče. Poleg te tablice mi je v oči tudi padla xperia tablet z, ki pa je kar dosti dražja. Kje se da to najceneje kupiti? ter kaj predlagate 7" ali 10". Lahko kupim tudi rabljene če je potrebno.
maili/fb/zapiski/youtube/internet itd... iščem neko kvalitetno ki deluje čimbolj tekoče (recimo tako kot deluje novejši telefoni xperia z1, s4 itd....)
razmišljal sem o google nexus 10 tablici. Saj je cenovno ugodna, ter predvidevam da deluje tekoče. Poleg te tablice mi je v oči tudi padla xperia tablet z, ki pa je kar dosti dražja. Kje se da to najceneje kupiti? ter kaj predlagate 7" ali 10". Lahko kupim tudi rabljene če je potrebno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 527900 (24210) | Leko |
» | Kateri android oz. Iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11352 (9799) | 2f4u |
» | Nakup novega telefona - pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26371 (22993) | zadetek |
» | Samsung predstavil 6.3'' Galaxy Mega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 20824 (17650) | klinker |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3141 (2808) | chrispy |