» »

varnostno potrdilo Android

varnostno potrdilo Android

petzup ::

Namestil sem si CA za NLB klik na androidu in mi na vsak način podturi neko dodatno varovanje, ko se prizge telefon, je kakšna varjanta da grem mimo tega, ker moram drugače 2x odklepati, najprej lock screen potem pa še ta patern, ki ga potrebujem zaradi certifikata.. Je pa OS android 4.1.1

stb ::

Kakšen pa imaš prvi lock screen? Če imaš samo slide-to-unlock bi po ukinitvi drugega vzorca imel do certifikata dostop vsakdo, ki slučajno najde tvoj telefon.

Hayabusa ::

NLB certifikat ne vpraša za dodatno geslo ?

Ja slide to unlock je prvi screen potem pa še ta dodatni patern, ki ga izberem.
Geslo sem že vnesel pri namestitvi certifikata, tako da tu ni problema.

Dodatni vzorec je zaščita tvojega osebnega certifikata pred nepooblaščeno uporabo.
Če imaš osnovni lock screen bolj zahteven (npr geslo ali vzorec namesto enostavnega slide-to-unlock) pa se ob uporabi certifikata vzorec verjetno ne bo več prikazoval.

Razumem da je zaščita, ampak 2x odklepat pa ne mislim telefon. Rad bi se potem znebil vsaj slide to unlock fore.

Če želiš si lahko namesto enostavnega slide-to-unlock "zaklepanja" nastaviš podobno enostaven vzorec (hitro odklepanje, a še vedno ne trivialno za morebitnega najditelja telefona).

Sem našel neke alternativne programe lock screen blocker-je ampak vse bol slabo deluje, nisem pa nikjer našel opcije da se znebim slide-to-unlock fore..

Hayabusa ::

Točno to sem probal, ma nek čuden bug, če me kdo kliče, in odprem dejavnost z zgornjega menija me vrze na zaklenjen zaslon

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se splača kupiti iPhone SE v 2018? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6913004 (10843) Furbo
»

Prizivno sodišče pritrdilo Applu, Samsungu se v ZDA obeta prepoved prodaje nekaterih

Oddelek: Novice / Rezultati
1515549 (10933) MrStein
»

Prodaja Galaxy Tab/Nexus v ZDA začasno prepovedana (HTC-jevi telefoni pa ne) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
10844893 (41638) Icematxyz
»

Apple dobil patent za odklep telefona z gesto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
11936051 (30604) klinker

Več podobnih tem