Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de

NejcSSD ::
Jutri dopoldne ti bodo potrdili plačilo potem pa odvisno. Če smo bli vsi artikli ready for dispach/sofort lieferbar potem lahko pričakuješ v ponedeljek/torek sicer kakšen dan zraven (če je kakšen available)
Tracking maš v profilu na njihovi strani, ko pa predajo ups pa kontroliraš prek ups.de/.com
Tracking maš v profilu na njihovi strani, ko pa predajo ups pa kontroliraš prek ups.de/.com
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NejcSSD ()

jopar ::
Jutri dopoldne ti bodo potrdili plačilo potem pa odvisno. Če smo bli vsi artikli ready for dispach/sofort lieferbar potem lahko pričakuješ v ponedeljek/torek sicer kakšen dan zraven (če je kakšen available)
Ni nujno. Jaz cakam na potrditev placila ze od ponedeljka pa so bili vsi izdelki ready for dispatch.

NejcSSD ::
Zgleda je šlo neki narobe, ne vem.
Meni so takoj odgovorili vsakič na sporočilo, plačilo prek NLB klika pa so tudi prejeli v nekaj urah (pa nisem dal NUJNO).
Pošlji jim na FB profil ali pa jih pokliči, zase vem da ne bi toliko časa čakal na odziv :D
Meni so takoj odgovorili vsakič na sporočilo, plačilo prek NLB klika pa so tudi prejeli v nekaj urah (pa nisem dal NUJNO).
Pošlji jim na FB profil ali pa jih pokliči, zase vem da ne bi toliko časa čakal na odziv :D
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb DDR4, 2x 1TB NVME, AMD 6700XT

Lonsarg ::
Jaz sem doživel vse od par ur do dva dni(štejem samo dopoldneve, ko banke delajo) pri potrditvi plačila.

kronos_10_ ::
Jaz sem učirej naročil in plačal. Danes mi še niso potrdili tako ,da tudi jaz čakam :( Preveč slovenskih naročil naenkrat :D

joshua3 ::

GenZNPC ::
Po štirih dneh so končno prejeli nakazilo. Ufff...
Če še neveš, ima vsaka banka napisano (Vprašal na SKB in NLB v poslovalnici), da plačilo na tuji TRR traja do 3 delovne dni.
Zdaj pa še prištej, da to v štacuni poknjižijo...
Folk malo se pozanimajte.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

Po štirih dneh so končno prejeli nakazilo. Ufff...
Če še neveš, ima vsaka banka napisano (Vprašal na SKB in NLB v poslovalnici), da plačilo na tuji TRR traja do 3 delovne dni.
Zdaj pa še prištej, da to v štacuni poknjižijo...
Folk malo se pozanimajte.
Kdo pravi da se nismo. S strani moje banke sem prejel informacijo, da je DEUTSCHE POSTBANK AG še isti dan prejela nakazilo. No sej nima veze, sedaj pač denar imajo.
Se je pa med tem spremenil tudi status komponent, ki sem jih naročil in niso več dobavljive. Kako je s tem? Ko sem naročil oz na predračunu so vsi izdelki bili "ready for dispatch". Pomeni to, da ti jih, ko naročiš tudi rezervirajo in ko plačaš enostavno samo odpošljejo?

Jah lahk da si tisti moment bil 133. kupec al pa 2. ki je naročil isto komponento, preden se je osvežila tabela za zalogo v skladišču/dobavitlu.
Nič nepričakovanega zaenkrat.
Nič nepričakovanega zaenkrat.
skibidi
Zgodovina sprememb…

PurplePapet ::
Včeraj sem naročil in plačal danes ob 12:00 so prejeli denar in potrdili, upam da danes pošljejo ker je vse v ready for dispatch

kronos_10_ je izjavil:
Naročilo gre v obdelavo, ko prejmejo plačilo. Šele takrat dejansko preverijo zalogo...
Je to sigurno? :(
Ker pri meni so danes prejeli naročilo in sedaj vidim, da grafična in procesor nista več na zalogi :S
Bo držalo. Meni so že sporočili naj si poiščem alternativni procesor.

driver_x ::
kronos_10_ je izjavil:
Naročilo gre v obdelavo, ko prejmejo plačilo. Šele takrat dejansko preverijo zalogo...
Ker pri meni so danes prejeli naročilo in sedaj vidim, da grafična in procesor nista več na zalogi :S
Ne sekiraj se, pri meni sta minila že skoraj dva tedna od takrat, ko so prejeli plačilo, izdelek je videti na zalogi, a ga še niso poslali. Tudi izkušnje iz preteklosti, ki jih imam z njimi, so podobne. Sam zato tam naročam samo zadeve, kjer si lahko privoščim čakanje in so ugodnejše od konkurence.

Moj status je še vedno Due to your payment the order was cleared for delivery.
Kej zdej to pomeni, da imam že rezervirano, če je na zalogi ali mora preiti v naslednjo fazo, da bodo gledali kaj sem naročil. Vse kar sem naročil je bilo v zelenem, razen grafična je bila rumena-single piece. In ker nisem dobro pogledal je bila grafična brez škatle. Pač je bila cenejša. Ko mi je naročilo prešlo v ta status katerga imam sedaj, je grafična še zmirej bila v rumenem in procesor je prešel v rumeno območje-single piece. Danes zjutraj grafične ni bilo več in procesor je bil v rdečem. Sedaj sem pogledal je procesor v zelenem, ampak so pa rami v rdečem :S
Upam da mi stvari že spavljajo na stran? Recimo rami so že rezervirani? ali bom moral čakati? :S
Moje mnenje dobre cene, sam sistem naročanja je pa slab!
Kej zdej to pomeni, da imam že rezervirano, če je na zalogi ali mora preiti v naslednjo fazo, da bodo gledali kaj sem naročil. Vse kar sem naročil je bilo v zelenem, razen grafična je bila rumena-single piece. In ker nisem dobro pogledal je bila grafična brez škatle. Pač je bila cenejša. Ko mi je naročilo prešlo v ta status katerga imam sedaj, je grafična še zmirej bila v rumenem in procesor je prešel v rumeno območje-single piece. Danes zjutraj grafične ni bilo več in procesor je bil v rdečem. Sedaj sem pogledal je procesor v zelenem, ampak so pa rami v rdečem :S
Upam da mi stvari že spavljajo na stran? Recimo rami so že rezervirani? ali bom moral čakati? :S
Moje mnenje dobre cene, sam sistem naročanja je pa slab!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kronos_10_ ()

Han ::
"Due to your payment the order was cleared for delivery" pomeni, da je šlo naročilo v izvedbo. Zdaj torej nabirajo komponente po skladišču in naročajo tiste, ki manjkajo...
Ko sem sam naročil skoraj kompleten PC, Samsungov DVD-RW bež barve ni bil na zalogi (dobava 7+ dni). Plačilo so prejeli v ponedeljek, v petek dopoldne so poslali mail, da Samsunga ni - da naj povem, ali pošljejo brez njega ali bom počakal. Sem odpisal, da naj pošljejo brez njega, v kolikor menijo, da ga zagotovo ne bo še cel teden... Še isti dan so poslali vse, ker so ga medtem dobili. Paket je UPS pripeljal v torek.
Ko sem sam naročil skoraj kompleten PC, Samsungov DVD-RW bež barve ni bil na zalogi (dobava 7+ dni). Plačilo so prejeli v ponedeljek, v petek dopoldne so poslali mail, da Samsunga ni - da naj povem, ali pošljejo brez njega ali bom počakal. Sem odpisal, da naj pošljejo brez njega, v kolikor menijo, da ga zagotovo ne bo še cel teden... Še isti dan so poslali vse, ker so ga medtem dobili. Paket je UPS pripeljal v torek.

N0t0ri0us ::
kronos_10_ je izjavil:
Ne sekiraj se, pri meni sta minila že skoraj dva tedna od takrat, ko so prejeli plačilo, izdelek je videti na zalogi, a ga še niso poslali. Tudi izkušnje iz preteklosti, ki jih imam z njimi, so podobne. Sam zato tam naročam samo zadeve, kjer si lahko privoščim čakanje in so ugodnejše od konkurence.
Izdelek lahko rezervirajo zate in je tudi to opcija da ga ni več na voljo. Imam podobne izkušnje..

joshua3 ::
A se trenutno povečujejo cene računalniških komponent? Ker se je cena grafične kartice spremenila na hardwareversand..

SuperVeloce ::
ja. že od novembra gre vse gor
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

scipascapa ::

Zanima me ali je mogoče, da spremeniš naročilov mojem omenjem statusu-(Due to your payment the order was cleared for delivery.)?
Namreč bi dodal ohišje in sem si zaželel drugačno matično :)
Namreč bi dodal ohišje in sem si zaželel drugačno matično :)

Crossfire ::
A vam spletna stran normalno deluje?
Niti približno...v sredo sem brez prijave, kot direktno naročilo speljal nakup napajalnika, ki je bil na voljo (po pošti takoj, 2-3 dni pa v primeru prevzema-odpade, itak). Zadevo plačam preko paypala, v roku 15 min dobim mejl s potrdilom plačila...in tu se zgodba konča. Link, na katerem bi naj kontroliral naročilo ne deluje več - vidi se samo nvidia ozadje, z istim mejlom pa se zdaj niti ne morem registrirat. Poslal 2 mejla, na nobenega še nisem prejel odgovora. Če mi s tem, da link več ne deluje sporočajo, da je paket že na poti, super, vzamem vse nazaj. Ako ne, pa bom imel kar velik problem, saj skoraj že nujno potrebujem napajalno kišto :)
Je kdo slučajno s kakšno podobno izkušnjo na zalogi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Crossfire ()

Meni stran neha delati takoj, ko odprem link na status naročila. Ker se tudi na email ne odzivajo, sem na PayPalu odprl dispute in z njimi zaključil.

Denar so prejeli v četrtek, takrat so bili vsi izdelki na zalogi, pa niso poslali, danes je pa napajalnik prešel v stanje Delivery date unknown, in se bom verjetno kar načakal preden bodo poslali?

Pri meni tudi še vedno isto stanje. Poslal email v soboto, zanekrat nič. Se lahko res vprašam koliko strank izgubijo na tak način. Vse je na voljo, ko naročiš in vsi pričakujemo izdelek v cca. 3 dneh in nato čakaš 1 teden+ :S
Vsaj, ker čakam upam, da bodo prebrali email in mi dodali ohišje in zamenjali matično.
Vsaj, ker čakam upam, da bodo prebrali email in mi dodali ohišje in zamenjali matično.

Crossfire ::
Meni stran neha delati takoj, ko odprem link na status naročila. Ker se tudi na email ne odzivajo, sem na PayPalu odprl dispute in z njimi zaključil.
Meni enako...zaenkrat še bom počakal okoli disputa, če pa še ta teden ne bo odziva, bom najbrž storil enako.
Kronos, probaj jih kontaktirati še preko facebooka...javiš št. naročila in upaš, da ti odgovorijo...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Crossfire ()

Infusion ::
Pozdrav,
konec januarja sem naročil MX100 512gb, 16gb ramov in termalno pasto. Prva dva artikla sta od vedno na zalogi. V roku enega tedna po naročilu pa so mi sporočili da termalne paste ni na zalogi in da ne vedo kdaj jo dobijo. Odločil sem se še čakat, začetek marca pa sem imel več kot zadosti čakanja in jim napisal da bi rad odstranil termalno pasto iz naročila ker čakam že predolgo nanjo (tudi dobavni rok termalne paste se vedno znova spreminja). Kmalu bo 3 mesece čakanja, na mail glede odstranitve termalne paste iz naročila mi še vedno niso odgovorili (čeprav je bilo iz avtomatiziranega sistema potrjeno da je bil ustvarjen help ticket).
Na vse tri artikle čakam že skoraj 3 mesece, moj denar je še vedno pri njih in ni nobenega odgovora. Kaj zdaj?
konec januarja sem naročil MX100 512gb, 16gb ramov in termalno pasto. Prva dva artikla sta od vedno na zalogi. V roku enega tedna po naročilu pa so mi sporočili da termalne paste ni na zalogi in da ne vedo kdaj jo dobijo. Odločil sem se še čakat, začetek marca pa sem imel več kot zadosti čakanja in jim napisal da bi rad odstranil termalno pasto iz naročila ker čakam že predolgo nanjo (tudi dobavni rok termalne paste se vedno znova spreminja). Kmalu bo 3 mesece čakanja, na mail glede odstranitve termalne paste iz naročila mi še vedno niso odgovorili (čeprav je bilo iz avtomatiziranega sistema potrjeno da je bil ustvarjen help ticket).
Na vse tri artikle čakam že skoraj 3 mesece, moj denar je še vedno pri njih in ni nobenega odgovora. Kaj zdaj?

SuperVeloce ::
Piši na facebook, če bo kaj prej odziv

ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Precej pomaga, če jim daš slabo oceno na idealo.de in opišeš kolobocije, ki jih imaš z njimi.

Sem ji kontaktiral na FB-ju, pa je bilo učinkovito saj se je status posodobil na The goods are ready for collection or assembling.

denis9 ::
Pa kaj vi nič ne berete prejšnih strani da ti odgovorijo na mail je kot da bi zadel na loteriji. pište jim na Facebook pridejo približno 5x na dan gor pa vsem odgovorijo.
npr. @ Infusion napiš jim tvojo številko naročila pa da ti naj odstranijo termalno pasto in pošljejo če je res RAM pa SSD na zalogi tako kot ti praviš ti bodo 100% jutri poslali če jim danes napišeš
npr. @ Infusion napiš jim tvojo številko naročila pa da ti naj odstranijo termalno pasto in pošljejo če je res RAM pa SSD na zalogi tako kot ti praviš ti bodo 100% jutri poslali če jim danes napišeš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: denis9 ()

Precej pomaga, če jim daš slabo oceno na idealo.de in opišeš kolobocije, ki jih imaš z njimi.
Torej naj jim "grozim" da sem nezadovoljen z njihovim delom in da bom pisal na idealo.de glede nezadovoljstva?
Zakaj bi grozi? Če nisi zadovoljen, to napiši na idealo.de.

SimstrX ::
Meni so v 1 tednu (od srede do srede), pripeljali comp po delih, čeprav sem mislil, da bom čakal na napajalec, ki ga ni bilo na zalogi. V petek so ga dobili in zvečer so že poslali paket.
Sem super zadovoljen z njimi, da ne omenjam prišparanega denarja... ;)
Sem super zadovoljen z njimi, da ne omenjam prišparanega denarja... ;)

Evo danes so poslali, upam da v petek dobim

Zgodovina sprememb…
- spremenil: PurplePapet ()

N0t0ri0us ::
prejšnji teden sem naročil 2x ssd in 1x miško. Vsi artikli so bili na zalogi. Danes so artikli prišli in ko sem odprl škatlo, sem opazil da notri ni miške katero sem naročil in tudi plačal. Na računu v škatli piše samo 2x ssd miške pa nikjer.
2015-3-10 at 17:31 Online-Order
2015-3-11 at 11:46 We received your payment amounting to 175,21 EUR .
2015-3-11 at 12:40 Due to your payment the order was cleared for delivery.
2015-3-12 at 13:31 The goods are ready for collection or assembling.
2015-3-12 at 18:07 The invoice was made.
2015-3-13 at 08:00 The goods were dispatched. - 1 package(s). Identcode(s): [xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] -
2015-3-17 at 09:28 The goods were delivered to you.
Kaj to pomeni ? Glede na to, da naj bi bili vsi artikli na zalogi nimam pojma zakaj niso vrgli še miške v škatlo..
2015-3-10 at 17:31 Online-Order
2015-3-11 at 11:46 We received your payment amounting to 175,21 EUR .
2015-3-11 at 12:40 Due to your payment the order was cleared for delivery.
2015-3-12 at 13:31 The goods are ready for collection or assembling.
2015-3-12 at 18:07 The invoice was made.
2015-3-13 at 08:00 The goods were dispatched. - 1 package(s). Identcode(s): [xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] -
2015-3-17 at 09:28 The goods were delivered to you.
Kaj to pomeni ? Glede na to, da naj bi bili vsi artikli na zalogi nimam pojma zakaj niso vrgli še miške v škatlo..

SimplyMiha ::
Plačal si polno ceno za vse produkte, manjka pa eden. Reklamiraj, če niso poslali posebej

Torej včeraj pozno zvečer sem jim pisal. Danes so mi že odpisali na Facebooku in odstranili termalno pasto iz naročila ter poslali ostala dva produkta. Očitno res uporabljajo bolj Facebook kot pa E-mail. Zgleda da se stvari reši v roku dveh dni, če jim pišeš glede problemov preko FB-ja.

Poslal sem jim včeraj tudi na facebook in res danes so mi odgovorili. Zardi spremembe naročila so mi dali kontaktni email, ki ga na strani ni moč dobiti in sem poslal email. Vendar mam občutek, da bom čakal :S
Ni mi pa jasno kako, da je naročilo stalo, ker je bilo danes zjutraj vse na zalogi, preden so mi odgovorili preko fb-ja.
Ni mi pa jasno kako, da je naročilo stalo, ker je bilo danes zjutraj vse na zalogi, preden so mi odgovorili preko fb-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kronos_10_ ()

Meni so po odprtem siputu na PayPalu potem takoj poslali robo, prej se pa 14 dni niso odzibali. Ne vem, ali bi bilo tako v vsakem primeru ali pa so mogoče pohiteli.

Naročil partnerki telefon, ki _ni_ bil na zalogi:
11.3.2015 um 21:48 Uhr Ware online bestellt
13.3.2015 um 09:26 Uhr Ihre Zahlung in Höhe von 220,88 EUR ist bei uns eingetroffen.
13.3.2015 um 12:40 Uhr Ihr Auftrag wurde aufgrund Ihrer Zahlung zur Lieferung frei gegeben.
17.3.2015 um 08:37 Uhr Ihre Ware wurde kommissioniert.
17.3.2015 um 11:25 Uhr Die Rechnung wurde erstellt.
17.3.2015 um 15:00 Uhr Die Ware wurde an Sie versendet. - 1 Paket(e). Tracking-Nummer(n): [1ZW411116897958718] -
11.3.2015 um 21:48 Uhr Ware online bestellt
13.3.2015 um 09:26 Uhr Ihre Zahlung in Höhe von 220,88 EUR ist bei uns eingetroffen.
13.3.2015 um 12:40 Uhr Ihr Auftrag wurde aufgrund Ihrer Zahlung zur Lieferung frei gegeben.
17.3.2015 um 08:37 Uhr Ihre Ware wurde kommissioniert.
17.3.2015 um 11:25 Uhr Die Rechnung wurde erstellt.
17.3.2015 um 15:00 Uhr Die Ware wurde an Sie versendet. - 1 Paket(e). Tracking-Nummer(n): [1ZW411116897958718] -
skibidi
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 53 54 55 56 )Oddelek: Kaj kupiti | 525231 (2379) | scythe |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 203222 (2075) | OutOfTheBox |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 428664 (95261) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 294386 (129172) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 6270 (5631) | PeroM3 |