Forum » Omrežja in internet » Siol Box Youtube ne dela
Siol Box Youtube ne dela
Sandi204 ::
Ma kdo kak predlog kako spraviti youtube in Tunein na siol boxu da bo zacelo funkcionirat?
Ker ko grem pod iskanje videov ali postaje mi samo nalaga nalaga nalozi pa nena nic in vpisat v iskalnik na youtube mi ne gre :(
Ker ko grem pod iskanje videov ali postaje mi samo nalaga nalaga nalozi pa nena nic in vpisat v iskalnik na youtube mi ne gre :(
- spremenilo: Sandi204 ()
TOP ::
To ni problem,ki ti ga tukaj rešijo amapak kliči gor na Siol imel sem isti problem in so mi zamenjali modem odtakret dela BP.
sočan ::
Ma kdo kak predlog kako spraviti youtube in Tunein na siol boxu da bo zacelo funkcionirat?
Pomembno je da imaš port na modemu kjer imaš priključen box natsavljen na trunk ! Ker za delovanje željenih aplikacij potrebuje box tudi internetno povezavo in če imaš port samo na video ti npr youtube nebo deloval.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 91457 (429) | IL_DIAVOLO |
» | Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21937 (10293) | Ghost007 |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5681 (4022) | Daniel |
» | SIOL ukinil (beri zaračunava) media-center na SiolBox-u (imajo pravico oz. kako zaobiOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1419) | rebro |
» | Siol Youtube capping (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13181 (8972) | Pesimist |