» »

avto sistem

avto sistem

rayzz ::

Zdravo, nameravam kupit nov sistem v avto saj je zdajšnji opravil svoje kilometre. Na zadeve se nespoznam ravno, zato sem se obrnil na vas. Za radio se odločam med tema dvema tem in tem. Zanima me predvsem zakaj so potrebni pre amp kanali in subwoofer out. Zvočnike bi pa izbral te http://www.radiovili.si/si/akcijski_pak... . Rad bi da bi vsak zvočnik igral svoje frekvence.

Scorpia ::

Kateri avto imas in kaksen sistem si do zdaj imel?
Pa tudi povej kolk si pripravljen dati? Ce vzames rabljene komponente, lahko veliko vec dobis kot to kar si linkal.
Zdaj kako mislis vsak zvocnik igra svoje frekvence? Sprednji zvocniki znajo tudi igrati 50hz, ceprav ne tako "udarno" kot pri nizkotoncu. Ce imas dober sprednji sistem je v kombinaciji z nizkotoncem, dobis odlicen sistem. Zdaj kaksne so tvoje zahteve je pa uprasanje. Ce ti je zvok ovalcev usec, ti bo ta sistem ustrezal, ki si ga izbral.
Pri avtoradiu je dovolj en izhod za ampe, ce ima vec izhodov, imas vec moznosti da vsak zvocnik drugace nastavljas glasnost. Ce imas en izhod, mores pol glasnost na ojacevalcu nastavljat oziroma gain.
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

rayzz ::

Najprej bi se rad zahvalil za odgovor. Imam renault clio 2 letnik 2001, trenutno sta not neka 2 stara zvocnika in star kasetar. Stvari bi rad imel nove iz trgovine. Mi pavje všeč omenjena znamka ker z njo nismo imeli težav v preteklosti

Djz3l3 ::

Kupi nek radijo z podpro usb, načeloma kvaliteta ista samo pol so finese ( v rangu do 200€) probaj ksno firmo focal ali dragster ali dls, njihove začetne serije oz najbolj ugodne, zelo zelo dobro odigrajo brez ojačevalca vse tone... pri namestitvi zvocnikov je tudi pomembna izolacija, sam prostor zvočnika in še in še...

Scorpia ::

Vseeno če ima možnost, dati ojačevalec se usekakor splača. Je čisto drugače poslušati in kvaliteta je daleč boljša, sploh ko se daje naglas. Mene še noben sistem na avtoradio ni prepričal. Če je bil zvok dober pri nizki glasnosti, se je ta pri višji glasnosti izgubil.

mdragon94 še vedno nisi povedal, koliko denarja misliš dati?
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

TOP ::

Kar se tiče avtoradia Blaupunkt deluje kot nekakšna plastična igračka,kvaliteta ohišja je kot cenena plastika vse škripa pod prsti.Najbolši je pa v poslušanju radia,ker ma najbolši tuner.Raj poglej za kakšnim Pioneerjem ali Alpine,bistveno bolši zvok.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23133654 (6456) darck
»

Avto zvočniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8711187 (6434) dottor
»

Priklop radio stolp zvočnikov na avtoradio

Oddelek: Na cesti
214870 (4454) jest10
»

Zvočniki v steni

Oddelek: Pomoč in nasveti
323584 (3078) St235
»

[Avtoakustika] Soliden zvok v avtu. Kako se lotiti?

Oddelek: Kaj kupiti
409582 (8995) sirotka

Več podobnih tem