Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy xcover 2
Samsung galaxy xcover 2
ticom ::
Pozdravljeni
Zanima me če mogoče kdo ve iz prakse, a na tem gsm-u glede na omejen prostor za uporabnika - cca 1gb - delujejo aplikacije iz spominske kartice kot npr. IGO, ali kaka druga navigacija, ker mape požrejo veliko prostora in bi aplikacijo shranil na dodatno spominsko kartico.Na enem testu na Srbski strani pravijo da ne.
Hvala.
Zanima me če mogoče kdo ve iz prakse, a na tem gsm-u glede na omejen prostor za uporabnika - cca 1gb - delujejo aplikacije iz spominske kartice kot npr. IGO, ali kaka druga navigacija, ker mape požrejo veliko prostora in bi aplikacijo shranil na dodatno spominsko kartico.Na enem testu na Srbski strani pravijo da ne.
Hvala.
Za tiste ki vas mogoče zanima nakup tega gsm-a in nalaganje aplikacij na zunanjo kartico. Stran na netu in razlaga za ta in ostale gsm-e.
http://servisnavigacija.rs/www/navigaci...
Nažaost, ne postoji mogućnost da instalirate aplikacije na memorijsku karticu. Ugrađena memorija nije dovoljna, pa navigacija sa offline mapama će "pojesti" dostupnu memoriju istovremeno, kao i igranje zahtevnijih igara.
Lp.
http://servisnavigacija.rs/www/navigaci...
Nažaost, ne postoji mogućnost da instalirate aplikacije na memorijsku karticu. Ugrađena memorija nije dovoljna, pa navigacija sa offline mapama će "pojesti" dostupnu memoriju istovremeno, kao i igranje zahtevnijih igara.
Lp.
GGGGG ::
Brez roota ne gre. Če ga rootaš pa lahko uporabiš appe, ki prestavijo aplikacije na sd kartico.
klinker ::
iGOta bp uporabljas na tem fonu, ker gre njegova Content mapa z mapami in ostalim itak na SD. Sem ga uporabljal ze na mojem prvem Androidu galaxy ace, kateri ima manj kot 1gb skupne memorije bp.
polde66 ::
Imam na omenjenem telefonu poinstaliran TomTom. Vse datoteke so naložene na SD kartici.
polde
Tidi jaz imam samsung Ace, 2 leti star gsm, in dela IGO bp. iz kartice. Problem naj bi bil ravno v tem Gsm-u. Pa ne gre baje samo za IGO, ampak za nasploh aplikacije, ki naj bi bile naložene na spominski kartici. Mnenja in izkušnje prosim!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126100 (62698) | majstr77 |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20247 (14558) | Jst |
» | Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9206 (5704) | DOOM_er |
» | Navigacija garminOddelek: Kaj kupiti | 9962 (9214) | Dami |