» »

live for speed multiplayer

live for speed multiplayer

«
1
2

.smidge. ::

Oj
A dirka sploh kdo z turbotom pri LFS? Vsi samo neki GTi res bad mi je vozit tisto FWD pocasneta:| Edino med driftarji se najde kaksen s turbotom... Al sem jaz gor v samih takih cajtih??

R0K ::

Kje pa špilate LFS? BI jest kuj pršu. Men je drgač najbolj rulal Astra DTM alpa ena Alfa Romeo, pa sm jo nekam založu al clo zbrisu. K se je ful držala ceste.

.smidge. ::

Kako mislis kje spilate... Igrico si dol potegni od tukaj www.liveforspeed.net, potem puzeni, multiplayer, display server games itd>:D

tejo ::

Jest sem neki časa igral to igro, sam je postala dolgočasna k sem zmeri zmagov :|

Osnovni model pa vsi uporabljajo zarad dobre lege na cesti pa zmožnosti zelo hitro prevozit ovinke, kar za unga turbota nebi mogli rečt...

.smidge. ::

Ampak ful dolgcajt za vozit je tamali:( Btw pravis da si zmeri zmagu, torej si bil dober, a poves kolkiko si imel najoljsi cas, ce se spomnis? Jaz grem 1:28:53 :)

tejo ::

Uf čas... Bom spet naložu pa vozu. Drugače pa a ni bi fajn tekma, k na ravnini ma prednost turbo, v ovinkih GT :D Na mojo srečo je proga v demotu na koncu ovinkasta >:D

.smidge. ::

No uglavnem ce je kdo za race s turbotom naj pove:) Jaz sem se ze navelical uno konzervo od gtija vozit

R0K ::

Jest še kr furam gtija (kva, to je Swift an?) k je še nakak najbolš..tut slajdat se da z njim, vendar je težko ker je avto premau močn..

lohk se pa dones dobim (samo naši - damo pod pass server) pa mal dirkamo..jest lohk postavm server..mislim da bi na adsl potegnal ene 4-5 userjev čist lepo..

TylerDurden ::

demo game al full game, ki ga še ni?
Let\'s make some soap ...

R0K ::

demo ja. k zasede 33mb.

drgač mene še neki zanima. sem prejle kaki dve uri drkal to pa ono pa tretje po multiplayerju pa mi še vedno ni jasno kak eni sfurajo na izi kroge po 1.34.

Jest ga pod 1.37 nikakor nism mogu...to z GTIjem vse...

Že po ravnini me kr fajn nesejo..nevem al jest narobe šaltam, al morem kej spremenit v nastavitvah avtomobila...

je pa res da ne šparam avta..pod 8k rpm ga ne spustim ;>..mogoč to prepozn šalta? nekak tretja do 140, 4 do 170 pol pa peta..

TylerDurden ::

Zakaj za vraga pa moj šofer kar sam vrti volan, ko poskušam narest slide, sredi ovinka frajer navije volan sam od sebe avto pa naravnost v ograjo seveda. Se da to izklopit?
Let\'s make some soap ...

tejo ::

Čudno, mene avto zmeri uboga. Kako narediti zaporedoma več hitrih krogov? Če se ti kak cepec ne zabija v rit pa te ne blokira pol je lahko, drugače pa izgubiš par sekund ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tejo ()

.smidge. ::

Tylerdurden: Verjetno igras s tipkovnico. Nastavi si moues steering pa bo. Meni tezi s knofi ker ne mores svobobno voziti, ti kar sam lovi avto.

Rok: Novejse verzije imajo tako opcijo, da se ti prizge lucka, ko je cas za menjavo brzine.

.smidge. ::

No mogoce malo neumno/zacetnisko vpresanje samo a mi lahko kdo razloi kaj je to LAG:8)

TylerDurden ::

Men z miško enostavno ne gre, v ponedeljek grem v Harveya po volan. Damn shit fuck godddammit BUTTERS!!! (expression like Cartman's on my face)
Let\'s make some soap ...

.smidge. ::

Ja ampak z misjo imas hitrejsi opposite lock ko z volanom... Potm ko se enkrat navades tako kot jaz ni vec prav 0 problemov... Ko vozim MP lahko povsem normalno konkuriram folku:)

.smidge. ::

Kaj bo zdaj z raceom...?

R0K ::

Nevem..jest sm za špil..povejte kdaj pa kje..

Zdej sm si dal en mod dol z neta pa si nastavu da mam gtija na zadn pogon..čedna zadeva..

mare87 ::

Kje pa si dobil ta mod za Lfs?

IceIceBaby ::

A obstaja kakšna lažja varjanta da unga FR turbota dobiš al morš dirkat ?

Mal sem prejšnji teden to igral. Ko se navadiš se da zlo lepo driftat. Sam nastavt morš avto lepo.

R0K ::

pejt na stran od lfs, na forum pa tm poišč PowerMOD..naštelaš si lohk z njim vse..tudi to, da ti gre gti prek 300..sam to je beda..tekmovat s tem..k ni fer..je pa vseen kul probavat..

Pa prej smo z enimi poljaki neki 'dragal' (tista druga ravnina (najdaljša) ma tko na 1/3 eno črto..ki je start, konec pa pri tabli 250..jim ni blo nč jasn, k sm vse dol s gtijem nesu (modanim ;)..nevem niki so mi sprehal po polsk..pa mi ni blo nc jasn pa sm kr sol :)

.smidge. ::

Dejmo se zmenit za zvecer no.|O
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

mare87 ::

hy!
sem si dol povleko neki patch za Lfs in tam je za sfrizirat 3 avteje, ampak potem ko sem to naredo ni nič blo zakaj?

imam pa demo različico Lfs

primozetoo ::

ROK:hm.. a mi lahko poves kje dobit tisti PowerMOD.
Pa bi se lahko zmenli da vrzemo en spil vsi u kop 8-)

tejo ::

Tale z drag race je dobra, ka pa če bi probal še drift challenge? En fura skoz une ovinke po startu tm k so, drugi ga pa gledajo pa ocenjujejo kako je odvozu? ;)

R0K ::

Power mode dobiš tule. Pa prosim ne ga uporabljat ko rejcate z drugimi. K je brez veze. S avtomobilom, ki doseže 30k rpm lohk zmaga vsak >:D

Drgač pa lohk nardimo kak drift party ja :) alpa se vsej dobimo pa odfuramo kakšno. Sicer vas bom mogu gledat v izpuhe, ker s tipkovnico in GTijem ne pridem pod 1.35 :(..najbolš mam 1.35.56 sam fack, k se ti best lap ne zapiše za vedno ampak pol vedno zgine...

Kaki so pa vaši best krogi z GTijem? S turbačom pa niti ne vem. ene parkrat sm ga vozu pa mi je čist beda...sam drsi..bi se mogu navadit..GTi je bl zanimiv :)

.smidge. ::

Dej pridite jutre vsi gor no. Naredimo svoj game, magar na master serverju.

GTi je bl zanimiv :)

lol:D

Aja pa daj presaltaj na podgano, bos videl takoj boljsi obcutek;)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: .smidge. ()

.smidge. ::

Aja glede best casa si ob vsakem takem shrani replay - samo tako da ga pogledas:)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

R0K ::

Neki me še zanima...

Naredu sm si en skin, pa mi zdej nekak čudno dela. Če grem špilat recimo multiplayer se mi moj avto prikaže vredu in vsi drugi so enaki ko jest! imajo pač isti skin kot jest. pol sm pa jest neki folk sprašval kak se jim zdi moj skin pa so rekl če sm zmešan, če mam pa navadnega. torej razn mene noben drug ne vidi mojega skina al kako? al je treba še kje kaj uštimat?

.smidge. ::

Jutri naj bi prisel ven 0.2 demo... ufff ne morem cakat na jutri>:D
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: .smidge. ()

IceIceBaby ::

jaz mam trenutno postavljen server. Sicer nevem če dela ampak probite joinat. Drift compo je ime igre.

Če ma pa kdo kak bolš server pa naj plz pove. Jaz bi rad vidu kako kej obvladate avtomobile. Jaz sem šele včeri tolk igral da sem turbota dobil pa neznam dobr pelat :)

.smidge. ::

Kje pa je tale tvoj server...?

:(
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

R0K ::

Zdejle obratuje na moji mašini server 'Slovenian LFS Server'

Kdor hoče naj se zagrebe, placa je samo za 6 :)

.smidge. ::

Haha 0.2 je danes zunaj!!! Sej je bila ze popoldne ampak jaz sem gledal pod news, se ni bilo nic - ja bebec ce sem pa imel stran v cachu:D Torje dajte si jo doplpotegnit jaz ze vlecem ampka ce drzi izracun "time lefta" jo bom lahko preizkusi sele okrog enajstih... 56k dial up sux

Komaj cakam 0.25 samo potem bo treba nekako pogrunatrat kako placat spil nakazilo v tujino je 1000 sit se mizdi in ob stirih novih verzijah je to 4*1000=4000 -> polobvica celotne igre;((

>:D >:D >:D >:D >:D >:D
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

R0K ::

ZAKON! ! ! >:D

Tole so se pa fantje res potrudl. Grafika seka, AI še bolj, avtomobili so odlično dodelani (recimo zdej si ga lohk dobesedno sam prefarbaš in polimaš z nalepkami čist po svoji meri, na aramaturki so analogni števci - kt v RL in konćno se pri ovinkaju prekima tudi volan in voznikove roke :), da ne omenim tega da lahko sedaj tudi s poškodbami močno vplivamo na lego avtomobila in hitrost le tega. Upam da bo zdej več clean-racinga kot prej, ko so se eni kurci kr zaletaval.

Ne moreš več vozt z tipkovnco, sam z miško in volano. mogoče mal bad, ampak zdej so miško še bolj uiber pogruntal in se da ful ok vozt z njo.

Skratka igrca prinaša veliko novosti ampak ob teh, meni ne rata vozt hitreje kot v prejšni verziji, ker je težje. Od mojga najboljšega rezultata sm oddaljen več kot 5s! Nevem, nikakor ne gre hitrej :)

Sam bo še treba ga mal naštdirat - no tole je poročanje po eni uri nabajinja LFS 0.2 :)

.smidge. ::

Ja res huda je zdej, fizika komplet drugacna, se pocutim prav izgubljenega...V glavnem je bilo vredno dveh ur doljemanja:D
Edino je se par bugov, recimo ce gres na skidpad skupaj z AIji ti vozis, oni so pa ssamo parkirani, ti pa dobis kredits za zmago>:D Plus meni mi ful tezi amnalogni stevc za hitrost ker je premajhen, no v glavnem vazno da se da se ga da izklopit... No zdej se ga tudi poblendat, vklopit zmigavce (7 levi, 8 desni, 9 vsi stirje) nisem pa se ugotovu kako jih potem izlkopit:D

Mozno je tudi dadajanje potnikov v svoj avto, in ga lahko nabases kot avtobus lol...

V glavnem igra je ze taka vredna denarja (tapravega) ne pa kot ene igre ki jih zdaj "kupim" in mi je potem zal se za tistih 600 SIT;(( Huh komaj cakam release

PS Rok hmmm pa sej je tudi v presnji 0.1 se voznikova roke premikale skupaj z volanom???


>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

.smidge. ::

Aja se to zakaj na naslovni strani pise Online racing simulator?? Kaksen online???? Sej deluje tudi singel player 8-O

Karneki...
:)
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

R0K ::

A res al ka? ups pol sm mel pa jest to izklopljen v nastavitvah. k pr men je bil volan skoz namir pa bilo kam si zaviu :)

btw. ful je zdej bolj požrešna igrca :) vem da nimam hudega rač (TB 1ghz, 256rama, GF2 mx400) ampak k grem špilat singl plejer pa dam vseh 11 igralcev al kuk jih je in ful detajle, sence, avtomobili na ful in res. 1024 pade fps do 5! :)) pol pa gledam diapozitive... :)

Drgač pa še enkrat. kul, kul, kul :)

Marjan ::

Men ta zadeva ne dela. A ima kdo isti problem oz. če ve v čem je fora?

Sistem: Celeron 1.2@1.6, 512MB RAMa, Voodoo3 (!?), WinXP

.smidge. ::

No po celopopoldanski voznji z turbotom lahko podam svoj komentar o sptremembah fizike turbota iz 01 v 0.2. Prvo-default setup je povsem zgresen. Pri zaviranju vlece postrani, beden gaer ratio (koncna cca 203kmh) premehko podvozje, avto se na ukaze iz volana (oziroma iz misi lol) odziva z zakasnitvijo itd. tako sem cel popoldne iskal primerne nastavitve ;(( Problem z zavorami se resil tako da sem malo okrepil moc in nastavil piko bolj naprej, gear ratio sem popravil s tezavo, najvecji problem pa je nastavit podvozje...:\ Jaz sem ga malo otrdil in napumpal gume, ok zdaj se avto hitreje odziva na obracanje volana, nazalost pa tudi na dodajanje\odvzemanje plina... Uh da sem brez volana...zla usoda:'( Ce ob otrdenem podvozju prevec sunkovito dadam plin kar oddrsim...Opazna je tudi ta razlika v primerjavi z 0.1 namrec ob bocen drsenju ful hitro izgubljas hitrost... Pa se eno sem opazil: Spremenili so spool time(mislim da se tako rece), v nizkih obratih tlak turbine raste pocasi, tam nekje pri 4500rpm pa bum in ce nisi obrnjen direkto naprej adijo zadek HUDOOO8-O Pohvalno je tudi da je slisati blow off valve...

Velik korak naprej v realizmu uglavnem...
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

primozetoo ::

Hm,.. sam mal je cudn ta setup od avtov.Sm tko postimal avto da gre hitreje od vseh pa se 140 gre skoz vsak ovink, potem pa ti zacnejo vsi tumpad ces mod uporabljas.Poslal sem jim svoj setup pa samo gledli kaj vse se da. Tako da igra je res ql, dokler ne pogruntas male finte.

R0K ::

Za ktir avto govoriš?

No sej ni tok važn za kirga, ti sam plis pošl to na moj mail, če se ti da.

Za turbota nikakor ne najdem pravih nastavitev, k kr iz ovinka letim. GTI pa kr gre...zdej sm že clo 1.40 pršu.. :))

boštjan ::

fantje a mi zna kdo pomagat,kako se v tem špilu vozi vzvratno,ker s punco malo špilama,pa nama vzvratno ne gre.vem samo za spacebar,pol pa tudi dalje ne vem,ker se avto ne premakne,ker ne najdem,kje moram v 1.šaltat

R0K ::

Vrjetno maš naštimano, da ti sam šalta ane?

No jest nimam, ker sam šaltam, tko da pejt pod Options -- Control in poglej kaj imaš nastavljeno pod 'shift down'...tista bi pol mogla bit za prestavljanje v nižjo prestave, tut v ler in pol še u rikverc.

Marjan ::

Sem zvedu, da špil ne dela z Voodoo karticami... podn.

Dela pa npr Colin2!!!

.smidge. ::

Huh koliko imate kaj cajte s turbotom vozi kdo??? Jaz na unem blatu imam standardna 1:15:94, reversed pa 1:13:94>:D Asfaltno imam huh ne vem vec tocno, 1:32:xx... Vse s turbotom seveda...:)

Prehiti me kdor me more, lol
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

wind ::

ce ima kdo kaksne dobre nastavitve za avtomobile naj poslje.

R0K ::

Poglej na forum od LFS. Jih je ogromno.

Drgač jest Turbota niti ne furam, k ma grozno lego, zato mam čase okol 1.40 s GTIjem, k je pa my favourite pa okol 1.38 in še delamo, da jih izboljšamo :)

.smidge. ::

Ma dej dej dej...:)

GTi=boring :)

Ja sej cene ima turbo boljso lego kot GTi samo uporabit jo je treba>:D
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

R0K ::

Mnja, kokr češ :)

Najbolj me pa raz*uka folk, ko pridem na kak drift server in mi začne težit nej uzamem turbota (k pridem s gtijem), ker se s slednjim ne da driftat. Nabijem mu šupak. Driftat se da bolje kot s turbotom - bom enkrat probu izpeljat popoln krog pa bom shranu replay pa ga dal na net...bote se vi pol mal slinl :))

Sam nastavitve je treba met dobr - pa se vse da :)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210448 (6704) frenk
»

rFactor

Oddelek: Igre
472751 (1986) PrimozR
»

Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
575982 (4255) WarMaker
»

Need For Speed - Underground (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
41725445 (15803) boštjan
»

A je kupu kdo lfs S1?

Oddelek: Igre
421488 (909) .smidge.

Več podobnih tem