Forum » Igre » GTR
GTR
skyline ::
evo folk, tale spil pa gladko seka u nulo!!!
bolse dirkacine pa res se ni blo!
dons je izsel demo, tko da...
KLIK!
lp miha
bolse dirkacine pa res se ni blo!
dons je izsel demo, tko da...
KLIK!
lp miha
mloncar ::
sem že dol potegnu, pa probu in morem rečt, de je igra zelo vredu, samo prehitro ti rit odnese.
Abit NF7-s, barton 2600@2655(231x11.5), 2x256mb Geil Value PC3200,
Leadtek FX5900LX 128mb MyVIVO
jah, teli avti majo cez 600 konjev...pa zadej pogon
treba je na izi z gasom...
a mas volan?
treba je na izi z gasom...
a mas volan?
PrimozR ::
Matr, sam 13 kilo se vleče.
Sam laufa pa mula na 50, flash fxp laufa pa svašta. Vse skup: okrog 90 kbytes on 64 kbyte internet
Sam laufa pa mula na 50, flash fxp laufa pa svašta. Vse skup: okrog 90 kbytes on 64 kbyte internet
hehe, men je potegnu z 260kB/s...
za adsl je pisal da bi vlekl 17 min, jest sm pa dobu u 9 min..
hehe
za adsl je pisal da bi vlekl 17 min, jest sm pa dobu u 9 min..
hehe
Sj men je crknu. Kr na 46 mega se je ''dol potegnu'', hočem zip ofnat, je bil pa corrupted.
bom jutr dal dol.
bom jutr dal dol.
jah, teli avti majo cez 600 konjev...pa zadej pogon
sej vem de majo zelo veliko konjev, sam kokr se mal prehitro prpeleš v ovinek, gre avto naravnost, če pa prehitro daš gas, te pa obrne. če bi imel volan bi se dal bolš igrat.
Microsoft ::
Hja, tale igra za tipkovnico sploh ni. :(((
Me moti to, da ko prtisnes na gas, najprej spele kot en yugec, pol pa kr na enkrat poslje vse konje v dir, in itak zadnkonc zacne odnasat, mal popravis, gre v drugo smer mal prevec in si ze v/na steni/travi/pesku/.... :(((((
Za volan&pedale pa more bit tole uzivasko, ampak vseeno tezko.
by Miha
Me moti to, da ko prtisnes na gas, najprej spele kot en yugec, pol pa kr na enkrat poslje vse konje v dir, in itak zadnkonc zacne odnasat, mal popravis, gre v drugo smer mal prevec in si ze v/na steni/travi/pesku/.... :(((((
Za volan&pedale pa more bit tole uzivasko, ampak vseeno tezko.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
sicer nism strokovnjak za GT avte, ampak po zvoku sodec ima Lister 2 turbini...
kar pomeni da se njegova prava moc pokaze sele pri cca. 3500 rpm
in to je tisto: najprej ko yugo, pol pa ko strela
kar pomeni da se njegova prava moc pokaze sele pri cca. 3500 rpm
in to je tisto: najprej ko yugo, pol pa ko strela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
Thanatos ::
nimam pojma kaj ti slisis, ampak lister ima predelan jaguarjev 7 litrski 12 valjni motor brez turbov. bi bilo pa dobro pogledati krivuljo navora in moci in bi verjetno tam nasli odgovor.
Microsoft ::
skyline, pa sej ti avti niso dizli, da bi tak "butnali". Joke.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
kilergas ::
Avto pocasi ? ti utripa plava lucka? press L to disable speed limiter and press gas to 700km/s :),..drugace pa sploh ni tolk tezko vozit,.mal tezje kotr gtr iz f1 serije,..je pa dober filing ko ti kabina poskakuje na vse strani.
Freelancer ::
Precej realisticna zadeva, vsaj glede ne ostale spile. Na tipke sem se matral enih 10 minut, da sem se nehal vrteti :). Pol pa kr gre... Skoda ker ful ne maram vozit RWD avtomobilov.
če še niste pogruntal, tej avti imajo sistem proti zdrsovanju pogonskih koles, ki si ga lahko vklopiš al pa izklopiš. če je izklopljen je ful težko vozit, ko pa je vklopljen pa je veliko bolje, le v počasnih ovinkih je treba zelo pazljivo vozit.. ..pa mal več podkrarjenja je :-)
po defaultu se vklopi na Z (mislim de)!
po defaultu se vklopi na Z (mislim de)!
mx440 ::
Ja špil je definitivno zakon. Avto ma ful hud zvok pa grafika je tut kr uredu sam težko je furat k te na ovinku vn vrže.
A ve kdo kdaj izide cela verzija?
A ve kdo kdaj izide cela verzija?
Sami ::
Zdele sm špil dol downlovdu, downlovdu mi ga je 50min Grafika in pa avti so res zakon! Komi čakam na celo verzijo
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Heheh, jaz vedno vozim tako, da so stvari kot je sistem proti zdrsovanju izklopljene. Pol je bolj "pristen" obcutek voznje .
ok to vem da so bolsi od mene ampak 1:30 v Spaju NE mors pelat!!!
tolk se s F1 ne mors it, kva sele z GT avtom
tolk se s F1 ne mors it, kva sele z GT avtom
AlesZ ::
Heehe, kaj nas strasis
Sem pa na tipkovnici dosegel 2.18.3. Za boljse case pa sem iz omare na plano potegnil volan (koncno spet igra, katero se splaca na volan vozit)
Sem pa na tipkovnici dosegel 2.18.3. Za boljse case pa sem iz omare na plano potegnil volan (koncno spet igra, katero se splaca na volan vozit)
ej royal, 2:30 sploh ni hitro za volan.
hitro je od 2:15-2:10, tut 2:20 je ze kr dobr...
sam 2:30 je pa bl pocas
hitro je od 2:15-2:10, tut 2:20 je ze kr dobr...
sam 2:30 je pa bl pocas
Mal sm se spilu in sm prsu do 2:31 pa sm ugotovu, da s tipkovnico nima vec smisla spilat... Enostavno nimam volje. Bo treba en volan enkrat nastimat
royal, jst sm z volanom pelou 2:16.6, ampak to je blo sele tadrug dan, odkar mam ta spil. se mal potreniram, pa bom su tut pod 2:15 pa pol proti 2:10
sej tipke se z volanom ne morjo primerjat...na tipke si ful pocasnejsi
lp miha
sej tipke se z volanom ne morjo primerjat...na tipke si ful pocasnejsi
lp miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
P.... a ti mene ignoriraš a rees ne gledaš mailov?? Email.si pomojem dela, itak maš pa tut na mail386 narjen račun. Mal pohit, da upedenam moj grd skin.
pipi, na email.si nimam nobenga novga mejla, mail386 pa noce odpret. dons mam ene probleme z netom. se google ne dela
no vsi k mate volane, jest bi vas neki vprasou.
namrec, a vozte z obema nogama(gas z desno, bremza z levo) al samo z desno?
jest sm vcasih furou z obema, pol sm pa pogruntu, da mam ful dobr filing, ce vozim samo z desno nogo. z levo pa zraven se podstavek za pedala drzim.
lp miha
namrec, a vozte z obema nogama(gas z desno, bremza z levo) al samo z desno?
jest sm vcasih furou z obema, pol sm pa pogruntu, da mam ful dobr filing, ce vozim samo z desno nogo. z levo pa zraven se podstavek za pedala drzim.
lp miha
Zj pa ne vem a sm zabit al slep al pa mam zjeban špil: NE NAJDEM NASTAVITVE ZA RPM Limiter. TC Overdrive pa launch control ne delata, druzga pa ne najdem!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Live for Speed (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6677 (3793) | __Devil__ |
» | GTR2Oddelek: Igre | 2768 (1559) | Blinder |
» | gtr2 slovenijaOddelek: Igre | 2581 (1712) | mmmato |
» | simulacija vožnje avta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 14299 (11673) | Loki |
» | rFactorOddelek: Igre | 2826 (2061) | PrimozR |