Forum » Omrežja in internet » NLB Klik + Linux
NLB Klik + Linux
mujo123 ::
pozdravljeni,
nikakor mi ne uspe digitalno podpisati pogodbe za depozit v nlb kliku. Uporabljam Latest Firefox na Ubuntu 12.04 64bit, imam tudi IcedTEa plugin, v katerem obstaja ISTI osebni certifikat. Mi pa vedno vrže napako v stilu: Certifikat v "javi" ne obstaja (v resnici obstaja in ga lahko pregledujem preko IcedTea control panel/certificates).
V WinXP vse dela BP (pa za razliko od ubuntuja nikoli nisem rabil posebej uvažat certifikata v javo). Torej je očitno napaka v navezi Java-Firefox certifikati.
Hvala za odgovore...
nikakor mi ne uspe digitalno podpisati pogodbe za depozit v nlb kliku. Uporabljam Latest Firefox na Ubuntu 12.04 64bit, imam tudi IcedTEa plugin, v katerem obstaja ISTI osebni certifikat. Mi pa vedno vrže napako v stilu: Certifikat v "javi" ne obstaja (v resnici obstaja in ga lahko pregledujem preko IcedTea control panel/certificates).
V WinXP vse dela BP (pa za razliko od ubuntuja nikoli nisem rabil posebej uvažat certifikata v javo). Torej je očitno napaka v navezi Java-Firefox certifikati.
Hvala za odgovore...
dolenc ::
Ta IcedTea plugin včasih zajebava za podpise.
Poskusi posnet sunov java plugin, ta bo delov.
https://sites.google.com/site/easylinux...
Poskusi posnet sunov java plugin, ta bo delov.
https://sites.google.com/site/easylinux...
mujo123 ::
Hvala.
sem šel skozi postopek odstranitve IcedTea in instalacije Oracle Jave.
Sedaj dela BP. Dodam še tole: dodatno geslo, ki se zahteva po pritisku gumba "potrditev pogodbe" je Master password za Firefox (če komu pride prav)
sem šel skozi postopek odstranitve IcedTea in instalacije Oracle Jave.
Sedaj dela BP. Dodam še tole: dodatno geslo, ki se zahteva po pritisku gumba "potrditev pogodbe" je Master password za Firefox (če komu pride prav)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | edavki.durs.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 87644 (12190) | Buggy |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4890 (2545) | harvey |
» | Java 0-day exploitOddelek: Informacijska varnost | 2480 (1299) | Roadkill |
» | Previdno z JavoOddelek: Novice / Varnost | 5113 (3187) | technolog |
» | Java bo letos postala odprtokodnaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6145 (4734) | Vlady |