Forum » Pomoč in nasveti » zvočniki in slušalke po novem hreščijo
zvočniki in slušalke po novem hreščijo
kitara8 ::
PC je stal celo poletje sedaj pa ko sem ga prižgal so začeli zvočniki hreščati. sem mislil da so zvočniki fuč pa sem sprobal s slušalkami pa je isto sranje. že na izhodu se ta hreščanje začenja. kaj narediti. probal sem turn off/on, mal sem se z nastavitvami igral potlej mi pa idej zmanjka. kak predlog?
mogoče še kot info, matična je assus P5q-e, zvočniki so eni cheap logitech, slušalke so pa samsung, pa tit na sennheiser mi isto šumi. a je lahko to tut kakšn statičen šum? ker to je pomojem nekej na matični eno sranje.
M@73Y ::
Poglej, da nimaš slučajno vklopljenega mikrofonskega vhoda - pod snemalne naprave - "poslušaj to napravo", ker to kdaj dela nepotreben brum in šum.
..jump into psytrance tunnel..
o hvala m@73y to je bilo, sploh ne vem kdaj sem to vključil, niti mikrofona nimam notr. no zej je nehal hreščat. mater je bilo nadležno.
hvala za pomoč :)
hvala za pomoč :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14064 (12233) | Nummy |
» | Težave onkyo receiver + jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1949 (1644) | delfinus |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4159 (3670) | Mac Gyver |
» | DFI Lanparty Ultra D ptoblemi z zvokom in resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1167) | sirotka |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8201 (6996) | matjash |