Forum » Na cesti » Izpitna vožnja
Izpitna vožnja
Temo vidijo: vsi
kriko07 ::
7. Ne ugovarjaj, tudi če se s tem ne strinjaš!
Sestra je imela pred 4 leti izpitno. Naredila je vse brez napak, edino malo počasi je parkirala, prbl 10 sekund.. Pač ne tako veliko
pa ji je rekel glavni inštruktor naj vozi malo hitreje, pa mu je sestra rekla da počas se daleč pride. Je inštruktor samo rekel" potem se vidimo pa naslednjič :) "
Sestra je imela pred 4 leti izpitno. Naredila je vse brez napak, edino malo počasi je parkirala, prbl 10 sekund.. Pač ne tako veliko
pa ji je rekel glavni inštruktor naj vozi malo hitreje, pa mu je sestra rekla da počas se daleč pride. Je inštruktor samo rekel" potem se vidimo pa naslednjič :) "
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
MandMx3 ::
7.NE UGOVARJAJ,tudi če se z tem ne strinjaš!
Sestra je imela pred 4 leti izpitno.Naredila je vse brez napak,edino malo počasi je parkirala,prbl 10 sekund.. pač ne tako veliko
Pa ji je rekel Glavni inštruktor naj vozi malo hitreje,pa mu je sestra rekla da počas se daleč pride. Je Inštruktor samo rekel" Potem se vidimo pa naslednjič :) "
A počasi je parkirala?? Jooj, čuda so vsi ti inštruktorji... Meni pa moj vedno govori, da si tu naj vzamem čas, pa da se mi naj ne mudi... Ma res ne moreš vedet, kaj in kako kateremu paše.. :SS
No ni tako hitro vozila, npr vozila se je 45km/h ko je omejitev 50.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
GrimReaper ::
No pa je potem verjetno ni vrgel. Za 45 na 50 že ne, edino če je šla 70 na 90, takim pa sam nebi dal izpita, pa tud vsem takim bi ga vzel.
Parkiranje pa res dostikrat zahteva kar hiter manever, če je majhno parkirišče in te nekdo čaka. Ampak če ne traja ravno minuto, tut ni pogoj da te lahko vrže na izpitni.
Res, glede na to kolk je dons počasnih voznikov na cesti (mogoče pretiravam, ampak po moji oceni 80-90%), je povsem pravilno da se ocenjuje tud hitrost.
Parkiranje pa res dostikrat zahteva kar hiter manever, če je majhno parkirišče in te nekdo čaka. Ampak če ne traja ravno minuto, tut ni pogoj da te lahko vrže na izpitni.
Res, glede na to kolk je dons počasnih voznikov na cesti (mogoče pretiravam, ampak po moji oceni 80-90%), je povsem pravilno da se ocenjuje tud hitrost.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
bluefish ::
Heh, to sem bil jaz zaradi zbrke s signalizacijo rahlo zmeden in sem se po AC cijazil cca. 20km/h pod omejitvijo. Na koncu me je sicer oštel, vendar sem naredil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Fifty6 ::
Unknown_001 je izjavil:
To ni še nič, eden ki ga poznam je baje sred avtoceste v R prešaltal, ker je bil vajen 6 stopenjskega menjalnika, na izpitni je mel pa baje takega
Rezultata mi čudežno ni hotel zaupati :>
A se to sploh da?? To bi mogel prešaltati z neverjetno silo, da bi prestava sedla v rikverc.
Tole se neda narest, avto ma blokado in ni varjante da boš v rikverc spravu dokler se pelješ naprej (tud v mythbustersih v enem delu je blo tole pa ni šans da bi v rikverc spravli), tko da to je larifari mogoče je padel zarad škrtanja. Lahk sami testirate nimate kaj za uničt. Pri avtih nižjega cenovenga ranga ponavadi zaškrta malo, če probaš s polno silo v rikverc zabit ampak notr pa neboš spravu, medtem ko pri višjem cenovenm rangu tud ne škrta nič. Kako to vem, ja tud jaz sem vozil pol leta 6 prestavca nakar sem se takrat peljal z bivšim maminim pezojem in seveda avtomatsko sem u probu dat v šesto (v tem primeru je bil to rikverc), pa ni šlo sem pa majster na polno zabil notr no ko je začelo škrtat sem se hitr spomnil da ima le 5 prestav. No pol sem pa enkrat probal pri audiju (5pr) dat na šus v rikverc tko tam pa sploh ni šlo tud poškrtalo ni.
Gre pa avto u rikverc ko se pelješ 20km/h naprej in daš v rikverc, no kak pežo še vedn ruži svoje prestave bolši avti pa ti spustijo da daš v rikverc in brez škrtanja se avto v trenutku vstavi in se pelje rikverc.
Predstavlite si da date iz 130km/h direkt v rikverc, ko se zadeva začne sukat v drugo smer, več kot očitn bi neki razgnalo, zdej pa al bi bil to menjalnik al motor in kako bi to zgledalo pa puščam domišliji prosto pot :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Fifty6 ()
Unknown_001 ::
Unknown_001 je izjavil:
To ni še nič, eden ki ga poznam je baje sred avtoceste v R prešaltal, ker je bil vajen 6 stopenjskega menjalnika, na izpitni je mel pa baje takega
Rezultata mi čudežno ni hotel zaupati :>
A se to sploh da?? To bi mogel prešaltati z neverjetno silo, da bi prestava sedla v rikverc.
Tole se neda narest, avto ma blokado in ni varjante da boš v rikverc spravu dokler se pelješ naprej (tud v mythbustersih v enem delu je blo tole pa ni šans da bi v rikverc spravli), tko da to je larifari mogoče je padel zarad škrtanja. Lahk sami testirate nimate kaj za uničt. Pri avtih nižjega cenovenga ranga ponavadi zaškrta malo, če probaš s polno silo v rikverc zabit ampak notr pa neboš spravu, medtem ko pri višjem cenovenm rangu tud ne škrta nič. Kako to vem, ja tud jaz sem vozil pol leta 6 prestavca nakar sem se takrat peljal z bivšim maminim pezojem in seveda avtomatsko sem u probu dat v šesto (v tem primeru je bil to rikverc), pa ni šlo sem pa majster na polno zabil notr no ko je začelo škrtat sem se hitr spomnil da ima le 5 prestav. No pol sem pa enkrat probal pri audiju (5pr) dat na šus v rikverc tko tam pa sploh ni šlo tud poškrtalo ni.
Gre pa avto u rikverc ko se pelješ 20km/h naprej in daš v rikverc, no kak pežo še vedn ruži svoje prestave bolši avti pa ti spustijo da daš v rikverc in brez škrtanja se avto v trenutku vstavi in se pelje rikverc.
Predstavlite si da date iz 130km/h direkt v rikverc, ko se zadeva začne sukat v drugo smer, več kot očitn bi neki razgnalo, zdej pa al bi bil to menjalnik al motor in kako bi to zgledalo pa puščam domišliji prosto pot :)
Se pravi, me je un mal nalagal. Sj je tud men blo čudno tole mal, si pa ne predstavljam kako bi to zgledalo .
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Tole se neda narest, avto ma blokado in ni varjante da boš v rikverc spravu dokler se pelješ naprej (tud v mythbustersih v enem delu je blo tole pa ni šans da bi v rikverc spravli), tko da to je larifari mogoče je padel zarad škrtanja. Lahk sami testirate nimate kaj za uničt.
Najprej da pokažem da se da lepo skrajšat quotan post. Sploh na tem forumu se mi zdi da je to velik problem.
Prvo kar je morš brisat double quote, ker dvakrat res ne rabiš quotat.
Kar mene zanima je pa to, če si že, ali je kdo drug, probal dat v drugo pri 100km/h ali več. A to tut ne gre, al gre, pa ti odtrga jermen zarad preveč obratov?
Sam drugače če hitreje vozim in pred ovinkom šaltam v drugo prej pogledam kolk mam na števcu. Drugače se pa taka napaka kaj hitro zgodi tistim ki veliko bremzajo z motorjem, recimo če greš dol iz Ljubelja imaš po klancu dol hitro 100, prideš do ovinka kjer morš zmanjšat na 60-70, če nisi pozoren na hitrost daš mimgrede prehitro v drugo.
Na svojem avtu pa tega nebi rad preizkušal, na Googlu in Youtubu pa tut nisem nič pametnega našel.
Pa v tretjo je najbrž enako, če bi hotel nad 145km/h dat (oz. pač odvisno od prestavnih razmerij, čeprav mislim da gre večina do 140).
Blokada v tem primeru pomoje ne pomaga, ker je samo za to da ne spusti gasa čez maksimalne obrate. Pri šaltanju navzdol pa ni zraven nobenega gasa, ampak se motor brez bencina zavrti.
Sam vseeno mislim da bi moral bit en fail-safe, ker mal čudno da lahko kar tako uničiš motor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
IL_DIAVOLO ::
Že če imaš pri mali hitrosti preveliko hitrost, ne moreš spravit v prvo brzino. Menjalnik je tako trd, da ne moreš spravit v nižjo brzino.
balocom ::
Če imaš riverc brzino s sinhronom, ki še ni preveč obrabljen, se da šaltat pri vožnji naprej v rikverc, tako da je teoretično možno šaltat pri 130km/h v rikverc, seveda če pred tem daš v ler, ker v današnjih časih ima veliko avtov zaporo, ki preprečuje prestavljanje iz 5 (desno naprej) direktno v rikverc (desno nazaj).
Hint: pri avtih, ki škrtajo ko se avto zelo počasi naprej pomika in hočeš dat v rikverc je to lep znak da rikverc brzina ni sinhronizirana.
Sicer pa, če bi bilo vse human operator safe se nebi zgodil černobil.
Hint: pri avtih, ki škrtajo ko se avto zelo počasi naprej pomika in hočeš dat v rikverc je to lep znak da rikverc brzina ni sinhronizirana.
Sicer pa, če bi bilo vse human operator safe se nebi zgodil černobil.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
IL_DIAVOLO je izjavil:
Že če imaš pri mali hitrosti preveliko hitrost, ne moreš spravit v prvo brzino. Menjalnik je tako trd, da ne moreš spravit v nižjo brzino.
Za prvo vem, pa tud v prvo naj bi se dalo pri več kot 30km/h če daš gas preden spustiš sklopko. V drugo in tretjo pa ni problem šaltat, pomoje gre komot tut pri večjih hitrostih kot jih zmore posamezna prestava.
vorantz ::
Pri meni recimo v drugo ni šans pri menjalniku nevšečni hitrosti
Morm nujno izenačit obrate (aka gas pred sklopko)
Kar pa ponavadi itak zmeri nrdim pred down shiftom
Od tretje naprej pa ne zatika
Morm nujno izenačit obrate (aka gas pred sklopko)
Kar pa ponavadi itak zmeri nrdim pred down shiftom
Od tretje naprej pa ne zatika
Nissan_GTR ::
V LJ na Roski cesti so bile voznje, kjer kandidati niso prevozili kaj vec kot dva metra. :)
moja sošolka ima enega rekrodov v Kranju, prevozila dva metra in pogrnila. Z avtom je speljala iz parkirnega boksa pred izpitnim centrom na cesto tako, da je avto skočil na cesto, nato ji je crknil avto, čisto se je zmedla, ni ji uspelo speljati naprej, naredila zastoj in seveda vsega je bilo hitro konec.
punca je bila res antitalent za vožnjo, imela 60 ur, da je prišla na prvo izpitno vožnjo, nato osemkrat pogrnila, a je bila vztrajna in na kuncu vseeno prišla do vozniškega.
SkIDiver ::
GrimReaper je izjavil:
Kar mene zanima je pa to, če si že, ali je kdo drug, probal dat v drugo pri 100km/h ali več. A to tut ne gre, al gre, pa ti odtrga jermen zarad preveč obratov?
Načeloma boš dobil celo v prvo, če sihron ni preveč obrabljen. Če ti že ne bo preskočil zobat jermen ali padel kakšen vrteč del motorja v resonanco, da bo šlo kaj narobe pa ti bo zagotovo razbilo menjalnik. Enostavno menjalnik in motor pri serijskem vozilu nista uravnotežena za takšne obrate in tudi ležaji slabo preživljajo takšne sunke.
GrimReaper je izjavil:
Sam drugače če hitreje vozim in pred ovinkom šaltam v drugo prej pogledam kolk mam na števcu. Drugače se pa taka napaka kaj hitro zgodi tistim ki veliko bremzajo z motorjem, recimo če greš dol iz Ljubelja imaš po klancu dol hitro 100, prideš do ovinka kjer morš zmanjšat na 60-70, če nisi pozoren na hitrost daš mimgrede prehitro v drugo.
Sicer odvisno od hitrosti hitre vožnje, vendar nekaj občutka že moraš imeti, da veš kdaj ne smeš prestavljati nižje in kdaj moraš višje, ...
Pri vožnji z Ljubelja pa ne boš stisnil sklopko in menjal v nižjo prestavo, ampak boš vmes še zaviral na nižjo hitrost v intervalih in prestavil v nižjo hitrost, ker sicer bo avto dobil pospešek ne pojemek. Iz tega boš izvedel marsikaj uporabnega, vendar bodi pozoren na razliko med sekvenčnim in ročnim menjalnikom.
Mene je na izpitni član komisije spraševal kaj je obratomer in zakaj nisem menjal iz 4 v 5 prestavo na ravnici kjer je bila omejitev 70km/h češ, da je bil obratomer v rdečem polju.
Vozil sem sicer 70km/h v 4 prestavi, ker nisem bil prepričan ali me bo prestavljanje v 5. prestavo prineslo padec na izpitni, obratomer pa je bil tik pred rdečim poljem. Delal sem izpit za tovornjak in nepravilna izbira prestave je pomenila takojšen padec izpitne vožnje.
Ker nisem hotel ravno ostati tiho zaradi obratomerja sem argumentiral, da sem prvič vozil po tistem odseku, kljub omejitvi 70km/h je bilo strnjeno naselje hiš brez pločnika z živimi mejami ob cesti, ki skrivajo morebitno nevarnost (otrok, ki prileti na cesto, itd...) in da bi zaradi izbire nižje prestave hitreje zaviral v primeru nevarnosti, ob tem pa je bil obratomer tik pred rdečim poljem in s tem nisem škodil okolju in motorju vozila in zaradi ohranjene hitrosti nisem oviral prometa.
Po nekaj sekundah tišine in suvanju inštruktorja pod rebra je član komisije izdavil "Smiselna in premišljena vožnja z upoštevanjem vseh dejavnikov. Čestitam za opravljeno vožnjo in izpit."
Sem se nasmejal in zahvalil za njegov čas, čeprav po svoje je bil fail, vendar nisem upal reskirat, da bi menjal v višjo prestavo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Free Bird ::
Jaz imam izpitno čez en teden v MB, mi lahko kdo zaupa kam te najpogosteje peljejo in kje se največkrat zalomi? Hvala in LP
mi je rekel: ČESTITAM, VARNO VOŽNJO VAM ŽELIM ŠE NAPREJ ! USPEŠNO STE OPRAVILI VOZNIŠKI IZPIT! uuuuuu :P :P
KTr1sk ::
čestitam!! ni boljšega občutka kakor da ti nekaj uspe zakar se človek trudi in se izplača :),in je bilo kaj posebnega..ali čisto brez napak?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
BigWhale ::
Noo, je potekalo tak: na poligonu sem mu prvo mogla odpret haubo pa mal razložit kaj se vse tam nahaja.. pol pa me je tam spravil sam med količke vzratno slalom in pa bočno parkiranje... na klancu mi ni blo potrebno speljevat (škoooda, ker to fuuuuul obvladam:P ) noo pol smo pa šli v mestu pa tak v vsa mogoča križišča, kjer je čim več prehodov, sam da bi mogla pazit še na pešce in to... aja vmes tudi 1x v enosmerno, proti koncu pa še avtocesta ene par km in nazaj na poligon kjer sem vzratno parkirala in je to blo to.. :D
sej ni blo neke hudo noo, sam je pa res da se moreš feeejst skoncentrirat, da res ne delaš kakih nepotrebnih bedarij pa da česa ne pozablaš... :D
Ko je na koncu povzel samo vožnjo je sam rekel da je zadovoljen s samo tehniko vožnje, edino glede smerokazov, da jih včasih dam baje prehitro.. ma ok no... pa če bi dala prepozno nebi blo ok heheh :D
v glavnem da sn zrihtalaaaa! :D
vam pa res hvala za vse znapisane poste tu :p
sej ni blo neke hudo noo, sam je pa res da se moreš feeejst skoncentrirat, da res ne delaš kakih nepotrebnih bedarij pa da česa ne pozablaš... :D
Ko je na koncu povzel samo vožnjo je sam rekel da je zadovoljen s samo tehniko vožnje, edino glede smerokazov, da jih včasih dam baje prehitro.. ma ok no... pa če bi dala prepozno nebi blo ok heheh :D
v glavnem da sn zrihtalaaaa! :D
vam pa res hvala za vse znapisane poste tu :p
Hehe važno da ti je uspelo,veliko varnih kilometrov še naprej :)
Koliko si pa dala za izpit če ni skrivnost?
Koliko si pa dala za izpit če ni skrivnost?
edino glede smerokazov, da jih včasih dam baje prehitro.. ma ok no... pa če bi dala prepozno nebi blo ok heheh :D
Ja, bolje prehitro kot prepozno.
Sploh ne vem zakaj bi bil problem če daš prej, tut če je vmes še kakšen izvoz. Sam ko zavijam v svojo ulico dam smernik še malo pred prejšnjo ulico.
Če daš prepozno kot jih veliko daje, pa je problem, ker mora tisti zadaj potem po nepotrebnem bremzat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GrimReaper ()
Še eno vprašanje. Imam izpit za spremljevalca. Ali tudi ocenjevalci gledajo kaj na to, da imaš mnogo več izkušenj kot kdo s 25 urami? Pa še tistega dizla spet vozit.
black ice ::
Verjetno jim je jasno, da si vozil več kot tisti, ki so šli izpit delat pri osemnajstih. Glede dizla - začetniku odpušča več napak kot bencinar.
Janac ::
Unknown_001 ::
mi je rekel: ČESTITAM, VARNO VOŽNJO VAM ŽELIM ŠE NAPREJ ! USPEŠNO STE OPRAVILI VOZNIŠKI IZPIT! uuuuuu :P :P
No mal sem pozen ampak vseen. Čestitke, in lep pozdrav
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
GamerBoy ::
V kompletu so ponavadi cenejše.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
IL_DIAVOLO ::
Čestitke za uspešno opravljen izpit...zdaj pa hitro nekaj nabavit ali pa tu pa tam vzet avto od staršev, da ne boš pozabla.
Upam, da je bil kakšen moj nasvet koristen
Upam, da je bil kakšen moj nasvet koristen
Zagor_tenay ::
čestitke za izpit,
šele, ko si sam brez inštruktorja v avtu, se pa začne tista prava avtošola in pridobivanje izkušenj, fotr naj pa odpre denarnico pa ti kupi mini cooperja
šele, ko si sam brez inštruktorja v avtu, se pa začne tista prava avtošola in pridobivanje izkušenj, fotr naj pa odpre denarnico pa ti kupi mini cooperja
freesty ::
Najbolj smesni so tisti, ki pisejo v vsako avto temo in sploh izpita nimajo:)
GrimReaper brez zamere ampak po tem kar si pisal v tej temi te nebi rad srecal na cesti. Saj lahko z masino bremzas tudi z visjimi prestavami, ce imas preveliko hitrost, ne rabis dat kar v drugo.. Sem enkrat testiral, sem se peljal 15km brez, da bi stopil na bremzo, dejansko mi ni bilo nikjer treba cisto ustaviti. Pa sn se vmes peljal tudi 90. Pac malo vecja varnostna, dosti bolj si pozoren na promet.
GrimReaper brez zamere ampak po tem kar si pisal v tej temi te nebi rad srecal na cesti. Saj lahko z masino bremzas tudi z visjimi prestavami, ce imas preveliko hitrost, ne rabis dat kar v drugo.. Sem enkrat testiral, sem se peljal 15km brez, da bi stopil na bremzo, dejansko mi ni bilo nikjer treba cisto ustaviti. Pa sn se vmes peljal tudi 90. Pac malo vecja varnostna, dosti bolj si pozoren na promet.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
BigWhale ::
GrimReaper je izjavil:
edino glede smerokazov, da jih včasih dam baje prehitro.. ma ok no... pa če bi dala prepozno nebi blo ok heheh :D
Ja, bolje prehitro kot prepozno.
Sploh ne vem zakaj bi bil problem če daš prej, tut če je vmes še kakšen izvoz. Sam ko zavijam v svojo ulico dam smernik še malo pred prejšnjo ulico.
Če daš prepozno kot jih veliko daje, pa je problem, ker mora tisti zadaj potem po nepotrebnem bremzat.
Un za tabo mora upocasnit preden ti zavijes, ne glede na to kje das ti smernik.
To, da das smernik za zavijanje se preden se zacne prejsnja ulica je popolnoma narobe. Nekdo, ki bo v tisti prejsnji ulici, bo videl smernik in bo predvideval, da zavijes not in on bo zapeljal ven iz ulice, direkt pred tebe.
Ne pocni taksnih bedarij. Smernik lahko das potem, ko vsaj na pol prevozis prejsnjo ulico, prej pa nikakor ne!
arozma ::
Noo, je potekalo tak: na poligonu sem mu prvo mogla odpret haubo pa mal razložit kaj se vse tam nahaja..
Je to sedaj kaj novega ali je to povsem odvisno od komisije in kraja kjer opravljaš izpit? 4 leta nazaj, ko sem delal izpit, pod haubo nisem nikoli pogledal. Ravno tako ne poznam nikogar, ki bi moral odpirati haubo.
fosil ::
Jaz tudi še nisem slišal da bi kdo v Ljubljani haubo odpiral. V katerem kraju je pa bilo to?
Tako je!
weasel ::
Čisto odvisno, ste se pač izognili temu. Znanka je padla (tudi zato), ker ni znala povedati razlike med H4 in H7 žarnico. Pa boste rekli, da ni zaradi tega padla - saj res ni samo zaradi tega, ampak jo je pa zelo skur*al glede tega.
harmony ::
Čisto odvisno, ste se pač izognili temu. Znanka je padla (tudi zato), ker ni znala povedati razlike med H4 in H7 žarnico. Pa boste rekli, da ni zaradi tega padla - saj res ni samo zaradi tega, ampak jo je pa zelo skur*al glede tega.
Idiotizem ne pozna meja.
Se vidi, da sam žepe hočjo basat in nič drugega.
Mislim, mene če bi to sedaj vprašal bi ga nekam poslal.
Ampak nimaš kej ko si 18 star in pač delaš prvič izpit in nimaš izkušenj s takimi tepci pol pač to požreš.
Mavrik ::
Hočeš reči da niti žarnice na veš zamenjati na svojem avtu ko ti ponoči crkne?
The truth is rarely pure and never simple.
Hočeš reči da niti žarnice na veš zamenjati na svojem avtu ko ti ponoči crkne?
Ne vem od kje ti takšen način sklepanja. Očitno to ni tvoja dobra stran. Logika.
Drugače odgovor na tvoje vprašanje. Tudi če bi jo hotel, je ne bi mogel, ker so prepametni inženirji to tako zapakirali, da je potreben mehanik oziroma vsaj 45min, da vse razdreš, seveda s poškodbami.
Dejmo ne spet začet te debate z menjavanjem žarnic prosim
Bomo spet 3 strani kasneje ugotovili, da se kregate brezveze
Kako lahko moderator spusti tak flamebait
Bomo spet 3 strani kasneje ugotovili, da se kregate brezveze
Kako lahko moderator spusti tak flamebait
V glavnem, da ne bodo rekli spet, da samo trolam.
Tako bo potekala debata:
Oseba1: Kvas u bedu mudel lajta na karu ne znaš čejnđat!
Oseba2: Na mojem avtu normalen človek sam ne more menjat
Oseba1: Če si pa nesposoben
Oseba2: MAMA TI JE NESPOSOBNA
Na koncu se bomo spomnili, da je bilo obdobje (mislim da nekje v 200x letih) so delali žaromete tako, da si moral peljat na servis al pa se konkretno namučit.
Potem je eu dala direktivo (oz nekaj v tem stilu je blo), da naj delajo normalne luči.
Case closed
Aja pa čestitke nov voznici še z moje strani
Tako bo potekala debata:
Oseba1: Kvas u bedu mudel lajta na karu ne znaš čejnđat!
Oseba2: Na mojem avtu normalen človek sam ne more menjat
Oseba1: Če si pa nesposoben
Oseba2: MAMA TI JE NESPOSOBNA
Na koncu se bomo spomnili, da je bilo obdobje (mislim da nekje v 200x letih) so delali žaromete tako, da si moral peljat na servis al pa se konkretno namučit.
Potem je eu dala direktivo (oz nekaj v tem stilu je blo), da naj delajo normalne luči.
Case closed
Aja pa čestitke nov voznici še z moje strani
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16577 (14177) | LordNacho |
» | Padec pri izpitu? Zadosten razlog? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 38640 (31222) | dj_uro |
» | Avtošola napake ? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11359 (4726) | Xserces |
» | Krožno križišče - prednost (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 50273 (46226) | floyd1 |