» »

Izpitna vožnja

Izpitna vožnja

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

Mavrik ::

Mhm, točno to. Nazadnje kar sem gledal je sicer menjavanje žarnic (in s tem poznavanje razlike med njimi ;) bilo še del potrebnega znanja teorije skupaj s tem da znaš preveriti nivo olja in kritičnih tekočin.

Načeloma je to nekaj, kar ti pri avtu pokaže ena slikica v navodilih. Nekako se mi zdi, da človeka, ki ni sposoben pogledati slikice v navodilih, pač ne bi pustil upravljati s stvarmi, ki letno pobijejo kar precej drugih ljudi.
The truth is rarely pure and never simple.

vorantz ::

Še dobro, da je imbus del obvezne opreme v avtomobilu
Owait

edit: ffs...si me zvleku not :(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vorantz ()

M-XXXX ::

Mavrik je izjavil:

Hočeš reči da niti žarnice na veš zamenjati na svojem avtu ko ti ponoči crkne?

Da te vidim, ko boš v moje Xeonske luči tlačil H7 žarnico. Oh wait... Čak, saj Xeonke mi sploh ni treba imeti sabo :D

Mavrik ::

vorantz je izjavil:

Še dobro, da je imbus del obvezne opreme v avtomobilu
Owait

edit: ffs...si me zvleku not :(

Saj si sam napisal da imamo direktivo po novem, ki zahteva da proizvajalci nehajo te budalaščine delat a ne? ;)

Poleg tega, da nimaš enega ključa sabo je res zanič izgovor za to, da nekoga ponoči zakolješ, ker ga nisi videl zaradi nedelujoče luči. Če tvoj avto za menjavo luči rabi inbus, je pač ta inbus obvezna oprema za zamenjavo žarnice a ne? Al vam niti taki koncepti niso jasni, vi bi pa vozili po cesti?
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

St235 ::

Oziroma drugače:
S tehnično neizpravnim vozilom nimaš kaj delat na cesti. Imbus seveda ni obvezna oprema, ampak če ti crkne žarnica si se dolžan izločit iz prometa in poklicat avtovleko, če ga nimaš.

darkolord ::

Prvo nagrado pa vsekakor pobere modus:

bluefish ::

Tale je najbrž še bolj bolana, ko menjava žarnice zahteva odstranitev kolesa: http://www.meganeownersclub.co.uk/chang...

ma ne vem, skor bi rekel da se nas je večina prej sočila s menjavo kolesa, kot odstranjevanjem odbijača :)

MandMx3 ::

dr.Akula je izjavil:

kriko07 je izjavil:

15€ je 1 ura?

Prej bi rekel da 20€.

ura je 23€

fosil je izjavil:

Jaz tudi še nisem slišal da bi kdo v Ljubljani haubo odpiral. V katerem kraju je pa bilo to?

Kdo je pa rekel da sn z LJ ??
Ptuuj! :)

Janac je izjavil:

MandMx3 je izjavil:

kriko07 je izjavil:

Hehe važno da ti je uspelo,veliko varnih kilometrov še naprej :)
Koliko si pa dala za izpit če ni skrivnost? :)

vse skup je prišlo cca. 800€ (28 ur, zdravniški, predavanje cpp, pa vse ostale prijave...)

Kater avto boš nabavla ? :)

je že doma.. BMW serije 3.. letnik 2000.. je bla cena 2200 € :)

Zgodovina sprememb…

• spremenila: MandMx3 ()

kriko07 ::

318d*? :)

IL_DIAVOLO ::

MandMx3

Za začetnico je to prevelik in premočan avto...pa brez zamere.

Upam, da se boš vseeno znašla. Želim ti varno vožnjo v "bemfi".

LP

bluefish ::

Eh, to so ponavadi kaki zgonjeni 316 ali 318. Nič posebnega.

M-XXXX ::

bluefish je izjavil:

Tale je najbrž še bolj bolana, ko menjava žarnice zahteva odstranitev kolesa: http://www.meganeownersclub.co.uk/chang...

Ubistvu ni potrebno. Je pa laiku lažje.

GrimReaper ::

Za začetnico je to prevelik in premočan avto

Mah, če je 316i ali 318i ga morš že fejst stisnt da kam gre. Pa tud 320i recimo nima glih ubijalskih pospeškov:
http://www.autoweek.nl/auto/16143/bmw-3...
Glede porabe so pa vsi omenjeni bencinarji bolj švoh.

Sej drugače se strinjam da je prevelik, ampak tut če imaš kak 3,8m avto moraš povsem enako pazit kot pa s 4,5m.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

šernk ::

Mišlenje da je avto prevelik je napačno. Iz večjega je lažje it na manjšega. moje prvo leto je bila 4,4m dolga mašina. Bočno parkiranje je bilo problem, parkiranje po rikverc tudi, vendar je ob začetku vožnje isti problem prisoten tudi pri 4m dolgem avtu.

Če pa prešaltaš po 5ih letih iz 3,5m dolgega avta na 4m dolg avto, pa ta problem nastane 10x večji kot bi bil na začetku imeti 4,5m dolg avto, ko še poznaš vso teorijo parkiranja itd. Nekateri se hitro privadijo, večina pa ne. Najbolj pomaga pa da si čimprej postavljen pred zid. Frendica, se je izredno bala pred mojo hišo obrnit avto. 1x sem ji ga obrnil, drugič ga je morala sama, od takrat naprej ji to ne predstavlja več problema. Ljudje imajo pač strah pred stvarmi, ki ga bodo premagali le če so postavljeni takoj pred dejstvo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

sicer mamo doma bmw-ja 5 limuzino, opel astro karavan pa golfa 5, pa sem se doma najraje učila vozit z limuzino...
v avtošoli sem vozla golfa 6 plus, pa še mi je vedno vse lažje vozit, parkirat z bmw-jevo limuzino :) tak da meni res paše in mi je super izbira.. drgač je pa vse odvisno od posameznika kaj mu ustreza, tak da me ne zaj obsojat da je slab.. hehe :D

IL_DIAVOLO ::

Ne vem no...prvi avto mora bit nekaj "posebnega". Moj je bil ford fiesta, letnik 93, rjast do amena, volan trd ko kamen, bolje da ne govorim kako je bil glasen in da sem tankal olje bolj pogosto, kot bencin.

Imam veliko spominov na njega, dobre in slabe...heheh. Saj ne dobiš nobenih novih izkušenj, če že v prvo dobiš fucking perfect avto...še olja si ne znaš menjat :))

Se z manjšim in poceni avtom, ki ga tudi ni tak škoda, prej naučiš vozit...dobiš tisti občutek. Si znaš tudi sam pregledat avto, če je vse v redu. Vsaj jaz, no.

LP

piromanček ::

eh js sm prvič padu...prehitro sm šu rikverc pa pol parkiral ko šumaher :))

BigWhale ::

piromanček je izjavil:

eh js sm prvič padu...prehitro sm šu rikverc pa pol parkiral ko šumaher :))

V gume? :>
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neupravicen padec na izpitu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6016592 (14192) LordNacho
»

Padec pri izpitu? Zadosten razlog? (strani: 1 2 3 4 )

16338658 (31240) dj_uro
»

Avtošola napake ? (strani: 1 2 )

5911360 (4727) Xserces
»

Krožno križišče - prednost (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18350285 (46238) floyd1

Več podobnih tem