» »

Ocenite spletno stran hujsam.com

Ocenite spletno stran hujsam.com

webmojsterrr ::

Prosim vas, če ocenite moj zadnji projekt - hujsam.com. Čemu je stran namenjena mi verjetno ni potrebno razlagati ;) Kakšna se vam zdi? Bi kaj spremenili, dodali?

34054 ::

V redu. Edino ni mi jasno zakaj so člani objavljeni javno.

Vzdevek ::

Stran je solidna, edino tisto na desni zadnje na forumu in zadnji komentarji mi nekako kvazijo celoten izgled strani.

Ne vem zakaj bi bili člani skriti? Mene to na phpBB forumih ipd. moti. Bom pa mogoč v bodoče dal možnost, da se uporabnik sam skrije. Desno stran bom verjetno res spremenil, ker tudi meni ne paše najbolj. Je v planu.

Hvala za mnenje.

shadeX ::

Jah člani ne bi smeli biti vidni oziroma po želji. Če mene vprašaš jaz nebi hotu da bi drugi vedeli da sem debel in da hujšam. :D

tumare ::

webmojsterrr je izjavil:

Čemu je stran namenjena mi verjetno ni potrebno razlagati ;)

Ne razumem čemu je stran namenjena, ko je govora o takih dietah:

Men je samo žal za folk, ki naseda temu "znanju", in se gre igrat s svojim zdravjem, ker je tak nategun utegnil si prisvojiti dovolj dobro domeno ki je pač treba monetizirati.

Zgodovina sprememb…

Nekateri podatki so bili napačni in sem jih popravil. Hvala za opozorilo. Vsekakor je varno shujšati od 0.5 do max. 1kg/teden kar je na strani nekajkrat omenjeno.

tumare, feryz: ni res, motita se. Na strani je veliko uporabnih, preverjetnih informacij. Vsak članek se lahko komentira, sodeluje se lahko na forumu tako da tole o nategunstvu kar zadržita zase! Pa vsebine ni potrebno komentirati, čeprav sem vam v bistvu hvaležen, ker je potrebno biti pri teh zadevah vsekakor previden in bom v bodoče še bolj pozoren.

tumare: glede na to, kako grdo si zapisal svoj prispevek, se ne bi čudil, če imaš kakšno hujšarsko stran, pa ti gre moja malo v nos...

korenje3: če bi vedel, kakšen ciganski je slovenski internetni zaslužek, bi se takšnih komentarjev 101% v bodoče izognil ampak dobro, ne veš tako da ti je oproščeno...

Zgodovina sprememb…

Nimam nobene spletne strani.
Mi je žal za one ki nasedajo tem enotedenskim "dietam", pa naj obljubljajo 1kg ali 2 ali kolkoroli kg izgube teže, in potem jamrajo da spet pridobijo, ali da so vse "diete" zanič.

Moral bi oni prvi članek o kako se hujša postavit fiksno na prvo stran, pa pomagati ljudem da poračunajo/ocenijo potrebo in porabo kalorij, ne teh celo enodnevnih "diet" predstavljati. Brez zamere.

Vsakemu svoje. Diete so bolj namenjene tistim, ki želijo "na hitro" izgubiti nekaj kilogramov (recimo ženske pred maturantskim plesom, poroko ipd.) za dolgoročno izgubo pa itak niso primerne oz. mogoče samo za začetek. Pa saj po mojih izkušnjah se mnoge tega zavedajo. So pa diete vsekakor boljše kot pa kakšne tablete za zmanjšanje apetita (zadnje čase so zelo popularne!). Večina diet je tako ali tako sestavljenih pretežno iz zdrave prehrane (zelenjava, sadje, žitarice, oreščki...) tako da lahko kvečjemu koristijo kot škodijo. Sicer so nekatere nekoliko mimo samo, če obstajajo ljudje, ki iščejo o njih informacije jim bom pač poskusil ponuditi najboljše možne na njih pa je, da se bodo odločili ali jih bodo upoštevali ali ne. Je pa jasno na strani še veliko koristnih informacij za dolgoročno izgubo telesne teže.

Ocene, mnenja, komentarji še vedno zaželjeni ;)

Zgodovina sprememb…

34054 ::

webmojsterrr je izjavil:

Ne vem zakaj bi bili člani skriti? Mene to na phpBB forumih ipd. moti.

Razumem da tebe marsikaj moti. Ampak, ko ustvariš neko storitev, za katero upaš da bo širše uporabljena, pač moraš misliti tudi na tiste ki jo (bodo) uporabljali.

Zakaj bi bili člani skriti?

Veliko razlogov pride na misel. Eden je gotovo ta, da večina ljudi, ne želi javno razkrivati svoje bolezni (če debelost smatramo kot bolezen), oz. svoje šibke točke / kompleksa.

Vsak se rad pokaže ko je že shujšal, ko pa se šele začne podajati na to pot, pa tega ne želi zaupati vsemu svetu. Kar je razumljivo.

Drugače pa veliko sreče in najpomembnejše, osredotočaj se na vsebino in naj bo le ta kvalitetna!

34054 je izjavil:

Drugače pa veliko sreče in najpomembnejše, osredotočaj se na vsebino in naj bo le ta kvalitetna!

Se podpišem pod to.

In še, da dodam, beseda dieta izvira iz stare grščine, diaita, ki dejansko pomeni način življenja. Dieta ni sedemdnevna, dieta je vsa naša prehrana. Za dolgotrajne spremembe so potrebne spremembe načina življenja, naj bo to vezano na prehrano kot na aktivnost.
Pa prosim odstrani izračun za kalorično potrebo za izgubo 1kg na teden. 1000kcal kaloričnega deficita privede do resnih problemov če nimaš dovolj začetne telesne mase.

tumare je izjavil:

Pa prosim odstrani izračun za kalorično potrebo za izgubo 1kg na teden. 1000kcal kaloričnega deficita privede do resnih problemov če nimaš dovolj začetne telesne mase.

Kje? Je na strani mislim, da celo parkrat zapisano, da je 1000kcal+ deficit zdravju škodljiv.

Zgodovina sprememb…

Verjetno misliš pri kalkulatorju kalorij - http://www.hujsam.com/izracuni/kalkulat... Tu bom zaenkrat kar pustil to vrednost, ker ima tudi Krka d.d. max. deficit 1000kcal tko da če majo oni, mam lahko tudi jaz :) Saj to je res tista mejna, max. vrednost.

VxMxPx: imam v planu, da bom vgradil možnost, da uporabniki zaklenejo svoj profil. Hvala, bom delal na tem, da bo vsebina ok. Me tematika kar zanima ;)

Zgodovina sprememb…

Ja, na oni kalkulator sem mislil.
Ženska, 30 let, 60kg, 170cm, neaktivna, pa da take rezultate:
Za ohranitev telesne teže potrebujete 1675 kalorij (kcal) na dan.
Za izgubo 0.5kg/teden potrebujete 1175 kalorij (kcal) na dan.
Za izgubo 1kg/teden potrebujete 675 kalorij (kcal) na dan.
Resno, 675kcal dnevno... En krožnik riža pa en multivitamin in si fertig :)

Mejna, maksimalna vrednost je lahko tudi čez 4000 (preberi članek) vendar ni to nekaj kar nekdo lahko brez resnega nadzora počenja.

Če te tematika res zanima, potem lahko ustvariš tudi dobro vsebino in ti želim veliko uporabnikov.
Podobnih strani, ki samo prekopirajo zadnje fad "diete", jih je več kot dovolj, in mi je hudo da za iskanje dejstev in pomoči glede spreminjanja telesne mase mora človek se loviti med samimi neumnostmi ali slabše zdravju nevarnimi predlogi. Pa se gre za zdravje

ERGY ::

Manjkajo strokovne reference, zato te strani ne bi jemal resno.

Vice ::

Facebook banner je čisto out... O strokovnosti člankov pa ja.. jim manjka ogromno oziroma so zelo amaterski.

Marino88 ::

Huh...
tema mi ni interesantna ampak glede spletne strani pa lahko samo rečem povprečno-slabo.

Marino88 je izjavil:

Huh...
tema mi ni interesantna ampak glede spletne strani pa lahko samo rečem povprečno-slabo.

Kaj te moti? Kaj bi izboljšal? Sicer sem stran malo grafično spremenil ampak ne veliko. Upam, da vam je zdaj kaj boljša. Je pa še veliko prostora za izboljšave. Se zavedam tega ;)

Marino88 ::

Torej če smem izraziti stvari, ki mene motijo.
Prva taka stvar je dejstvo, da ni iskalne vrstice in glede nato, da se dodajajo članki in jih bo enkrat ogromno bo potem zelo težko izbrskati za uporabnika inofrmacije katere hoče pridobiti in dvomim, da se bo uporabnku v tem primeru ljubilo prebijati in iskati članek tako, da bo vsakega prebral le, da pride do informacije katero išče.
Druga stvar bi bila, da ni nobene kompleksnosti na sami strani. Sicer to ni nič slabega ampak potem je treba v oblikovanju toliko več truda vložit. Za mene je zdaj stran samo flat in se mi ne zdi dobro oblikovana niti kompleksna, da bi me do te mere pritegnila, čeprav me tema ne zanima, da bi ostal na tej strani. Hočem rečt, da ni nič slabega če je stran simpl ampak potem mora bit drug spekter strani toliko bolj poudarjen.
Tretja stvar, šel sem se registrirat, da bi videl kako obdeluješ zaupne podatke. To kar vidim mi ni všeč. Torej jaz sem prejel na svoj email, uporabniško ime in geslo, do tuki je vse vredu ampak geslo ni šifrirano to pomeni, da ti sam lahko greš v svojo bazo in izbrskaš moje geslo in npr. lahko na drugih straneh uporabiš in tako vdreš v moje različne račune, če bi imel vsepovsod to geslo katero sem uporabil na tvoji strani. Ali pa, kaj se tudi dogaja, ko enkrat stran ne zalaufa po nekem obdobju potem gredo lastniki teh spletnih strani prodajat svoje baze in potem gre moje geslo čist nekam drugam in bog si ga vedi kaj potem lahko nastane iz tega, saj ne rečem, da vsi tako delajo in, da potem ti podatiki pridejo v napačne roke ampak you never know.
Bi se zagotovo še kaj našlo, ampak to so zagotovo prve stvari s katerimi bi se jaz spopadel, da bi izboljšal to spletno stran.
P.S. ne vzemi to kot neki slabega ampak naredi iz tega konstruktivno kritiko.
lp

Marino88 je izjavil:

Torej če smem izraziti stvari, ki mene motijo.
Prva taka stvar je dejstvo, da ni iskalne vrstice in glede nato, da se dodajajo članki in jih bo enkrat ogromno bo potem zelo težko izbrskati za uporabnika inofrmacije katere hoče pridobiti in dvomim, da se bo uporabnku v tem primeru ljubilo prebijati in iskati članek tako, da bo vsakega prebral le, da pride do informacije katero išče.
Druga stvar bi bila, da ni nobene kompleksnosti na sami strani. Sicer to ni nič slabega ampak potem je treba v oblikovanju toliko več truda vložit. Za mene je zdaj stran samo flat in se mi ne zdi dobro oblikovana niti kompleksna, da bi me do te mere pritegnila, čeprav me tema ne zanima, da bi ostal na tej strani. Hočem rečt, da ni nič slabega če je stran simpl ampak potem mora bit drug spekter strani toliko bolj poudarjen.
Tretja stvar, šel sem se registrirat, da bi videl kako obdeluješ zaupne podatke. To kar vidim mi ni všeč. Torej jaz sem prejel na svoj email, uporabniško ime in geslo, do tuki je vse vredu ampak geslo ni šifrirano to pomeni, da ti sam lahko greš v svojo bazo in izbrskaš moje geslo in npr. lahko na drugih straneh uporabiš in tako vdreš v moje različne račune, če bi imel vsepovsod to geslo katero sem uporabil na tvoji strani. Ali pa, kaj se tudi dogaja, ko enkrat stran ne zalaufa po nekem obdobju potem gredo lastniki teh spletnih strani prodajat svoje baze in potem gre moje geslo čist nekam drugam in bog si ga vedi kaj potem lahko nastane iz tega, saj ne rečem, da vsi tako delajo in, da potem ti podatiki pridejo v napačne roke ampak you never know.
Bi se zagotovo še kaj našlo, ampak to so zagotovo prve stvari s katerimi bi se jaz spopadel, da bi izboljšal to spletno stran.
P.S. ne vzemi to kot neki slabega ampak naredi iz tega konstruktivno kritiko.
lp

Hvala za mnenje. Se kar strinjam. Imam že v planu spremembe samo trenutno nimam časa, da bi jih realiziral.

Za gesla se ti pa ni potrebno bati ;) Na email ga dobiš samo ti, v bazi je pa zakodiran in se ga ne da videti tako da je 100% varno (tudi če bi recimo kdaj kdo vdrl v bazo gesel ne bi mogel razbrati...).

micka15 ::

se ocenjuje izgled strani ali vsebina?

izgled je kul

vsebina bolj tko.... osnova je pač nekje 500kcal (lahko tud malo več če si res debel in ti uspe kontrolirat apetit) deficita na dan + redna fizična aktivnost (aerobna in anaerobna (da ohraniš čim več mišic), pol so pa še razne hitrejše variante, ki so primerne samo za nekatere

Goran's Blog ::

Mene se zdi spletna stran tudi uredi,
Enostavna in nič kompleksna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zdrava dieta (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25755287 (48904) Massacra
»

Hujšanje (strani: 1 2 )

5616172 (14396) goldenratio
»

Telesna teža (strani: 1 2 3 )

11824769 (22202) Okapi
»

Kako vidna je izguba teže? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27664032 (57556) jype

Več podobnih tem