Forum » Pomoč in nasveti » Mlacom mi ne da garancije na Epox 8rda+
Mlacom mi ne da garancije na Epox 8rda+
WhiteWolf ::
Torej, plata mi je v treh tednih zacela zajebavat (ne delajo vec senzorji)!!!!! In Mlacom mi ne da garancije, ker sem iz plate dal nalepko - mam pleksi steklo, pa mi gredo na zivce neke nalepke (drgac mam pa vse racune,.. pa plata ni nc fizicno poskodovana)!
Kaj lahko storim??
Kaj lahko storim??
- spremenil: V-i-p ()
Trubadur ::
zagrožiš jim z inšpekcijo in jim [cenzurirano].
Berite Thomasa!
Zgodovina sprememb…
Ma njihov pravo je cist zgresen:
1.Ze npr. to, da ti recejo, da na procesor ni garacnije, ce ti ga oni ne vgradijo, lahko to reče, pa ta izjava ne bo imela pravnega pomena,
garancija še vedno bo, pa če se oni na glavo postavijo. Ali ti jo priznajo oz. ali jih boš moral tožit, da ti jo priznajo, je pa druga pesem.
2. warranty void if label removed - to ni pisalo nikjer na nalepki
3.če odtrgaš nalepko, to na samo delovanje naprave ne vpliva, zato grancija ostane
4.noben zakon konkretno ne določa, da se ob strganju nalepke izgubi garancija
5.V zakonu za ZASCITO POTROSNIKA je cisto jasno napisano, da mora imeti vsaka stvar leto garancije, ker se daje garancija na hardware in ne na nalepko,..
Pa glede na to, da je plata stara 3 tedne, da imam vse račune, da sem že dosti robe pri njih kupil, dosti mojih kolegov, ker sem jim svetoval, kaj naj kupijo in kje,... nič fizično poškodovana, ne vem zakaj se sprenevedajo,...
Tko da bom tuki sel cisto do konca,... pa če pride do same civilne tožbe,...
1.Ze npr. to, da ti recejo, da na procesor ni garacnije, ce ti ga oni ne vgradijo, lahko to reče, pa ta izjava ne bo imela pravnega pomena,
garancija še vedno bo, pa če se oni na glavo postavijo. Ali ti jo priznajo oz. ali jih boš moral tožit, da ti jo priznajo, je pa druga pesem.
2. warranty void if label removed - to ni pisalo nikjer na nalepki
3.če odtrgaš nalepko, to na samo delovanje naprave ne vpliva, zato grancija ostane
4.noben zakon konkretno ne določa, da se ob strganju nalepke izgubi garancija
5.V zakonu za ZASCITO POTROSNIKA je cisto jasno napisano, da mora imeti vsaka stvar leto garancije, ker se daje garancija na hardware in ne na nalepko,..
Pa glede na to, da je plata stara 3 tedne, da imam vse račune, da sem že dosti robe pri njih kupil, dosti mojih kolegov, ker sem jim svetoval, kaj naj kupijo in kje,... nič fizično poškodovana, ne vem zakaj se sprenevedajo,...
Tko da bom tuki sel cisto do konca,... pa če pride do same civilne tožbe,...
Trubadur ::
Sej ti rečem,groz jim. [cenzurirano],razsuj jim [cenzurirano],...Use!
by Mlacom:
Na AMD procesorje ne dajemo garancije!
bla,bla
by Mlacom:
Na AMD procesorje ne dajemo garancije!
bla,bla
Berite Thomasa!
Zgodovina sprememb…
Alexius Heristalski ::
da sem že dosti robe pri njih kupil, dosti mojih kolegov, ker sem jim svetoval, kaj naj kupijo in kje,...
Stari, to je Mlacom, a štekaš??
Aja, moje sožalje.
Stari, to je Mlacom, a štekaš??
Aja, moje sožalje.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
V-i-p ::
Trubadur, zdaj pa resno! Nehaj pisati tako hude žaljivke ali pa ti prepovem pisati v to temo, ker tole je pa že preveč.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
V-i-p ::
Verjetno je mislil zasebno sporočilo. Klik!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
TylerDurden ::
Obstaja zakon in obstajajo splošna pravila poslovanja nekega podjetjaX in če v zakonu ni omenjene motaže procesorjev pa je omenjena v splošnih pravilih poslovanja tega podjetja, potem ne moreš tukaj nič, ker je v splošnih pravilih napisano, za katera dejanja podjetje odreka garancijo produktom.
Let\'s make some soap ...
žvau ::
Stvar je taka da tud če strgaš nalepko Warranty void... je stvar še vedno v garanciji, ker stavek ni napisan v slovenščini. Kdo pa pravi da moraš znati angleško. Pred kratkim sem bil udeležen v podobnem problemu, ko se je modelu pokvaru pekač pa je mel probleme na servisu, ker je bila garancijska nalepka pretrgana. Ko je tip šel na inšpekcijo so dali pisno mnenje da nalapka po našem zakonu ni relevantna, ker ni opozorilo napisano v slovenščini.
CDRW so mu potem na servisu zamanjali. Če pa dobiš zraven artikla garancijski list na katerem piše da ni garancije v primeru..... pol pa nimaš kaj. Če garancijskega lista nisi dobil piš na inšpkcijo in jim razloži. V nekaj dneh boš dobil odgovor. Če bo ugoden zate (mora bit ker niso ti dali garancije na nalepko ampak na plato) pejt s tem odgovorom na Mlacom.
CDRW so mu potem na servisu zamanjali. Če pa dobiš zraven artikla garancijski list na katerem piše da ni garancije v primeru..... pol pa nimaš kaj. Če garancijskega lista nisi dobil piš na inšpkcijo in jim razloži. V nekaj dneh boš dobil odgovor. Če bo ugoden zate (mora bit ker niso ti dali garancije na nalepko ampak na plato) pejt s tem odgovorom na Mlacom.
Sem se danes po e-mailu, v katermem sem jim vse razlozil, prav lepo dogovorili in so mi kot prvic oprostili! :) Ah, sm ze mislu, da se bom mogu zajebavat,...
Sid Izprijeni ::
Mislim, da je bilo v eni zadnjih številk Delničarja lepo razloženo za nas navadne smrtnike, kako je z garancijami + nekaj koristnih podatkov, kam se lahko obrneš. Mislim, da imaš garancijo, nisem pa siguren...
The true challenge of Creation lies not in the engineering...
...but rather in the ability to control one's project.
...but rather in the ability to control one's project.
Pujcek ::
WhiteWolf,
a lohk mal bolj natancno razlozis, kako ste se dogovoril, kaj so rekli...
lp
pujcek
a lohk mal bolj natancno razlozis, kako ste se dogovoril, kaj so rekli...
lp
pujcek
Prav lepo sem jim povedal, da sem ze veliko stvari pri njih kupil (tudi nekaj osnovnih plošč), in da so tudi moji kolegi marsikaj kupili pri njih,... In da je to moja prva reklamacija, pa da ni nikjer pisalo, oz. da nisem bil opozorjen, da ne smem trgati nalepke in da sem nalepko pac dal dol zato, ker me je motila in glej hudica, nobenih grozenj ni bilo treba!
Ocitno se res splača vsaj poskusit sprva na lep način!
Ocitno se res splača vsaj poskusit sprva na lep način!
ali3n ::
končno prijetna novica iz Mlacoma...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Lucio ::
al pa so tisti butli prebrali to temo in so se odločili da na lahek način povrnejo Mlacom v dober glas .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comtron - težave z garancijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9080 (5584) | St235 |
» | Odstranitev garancijske nalepke? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7535 (5073) | winpirate |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3040 (1507) | darkolord |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8375 (6856) | Mr.B |
» | MLACOM!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5905 (3110) | Mr.B |