Forum » Mobilne tehnologije » LED na telefonu
LED na telefonu
shadeX ::
Pozdravljeni!
Kmalu bo čas za nakup novega telefona , kateri pa mora imeti obvezno tisto LED lučko za zgrešene klice in obvestila. Ker je trg telefonov ogromen bom vsakega posebej prečekiral njegove lastnosti če mi ustrezajo. Za to je idealna spletna stran GSM arena. Tam dobim praktično vsak telefon in njegove specifikacije ampak nekaj me pa moti in sicer nikjer ne piše za telefone če imajo LED vgrajeno ali ne. (vsaj zasledil nisem). Kje bi lahko to preveril za posamezen telefon ?
Kmalu bo čas za nakup novega telefona , kateri pa mora imeti obvezno tisto LED lučko za zgrešene klice in obvestila. Ker je trg telefonov ogromen bom vsakega posebej prečekiral njegove lastnosti če mi ustrezajo. Za to je idealna spletna stran GSM arena. Tam dobim praktično vsak telefon in njegove specifikacije ampak nekaj me pa moti in sicer nikjer ne piše za telefone če imajo LED vgrajeno ali ne. (vsaj zasledil nisem). Kje bi lahko to preveril za posamezen telefon ?
Chev ::
Mah, skoraj vsak high-end droid ima notification light. Nexus (menda tudi S3, S4) ima celo RGB, tako da si za vsako bedarijo lahko s 3rd party programom nataviš svojo barvo.
Ma niti ne. Recimo zanimal sem se za Galaxy S2 - nima, Galaxy s3 mini - nima. Za galaxy s3 mini sem zvedel da nima šele ko ga je prijatelj kupil..
RejZoR ::
HTC-ji so včasih vglavnem imel to, zdej pa ne vem kako je s tem. Na Play dobiš sicer en program, ki ti povzroči, da telefon vibrira na določene intervale, če imaš nedogovorjene klice, če bi ti to bilo dovolj... in ker se zanaša na vibro dela na vseh telefonih...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
blackbfm ::
glej video reviewe na youtubu ali pa na proizvajalčevi strani, sigurno se vsak pohvali pa zraven maš še kakšne high res fotke..mislim kaj pa ti še ostane, pa saj za tistih par telefonov ki so vredni sploh nakupa res ne rabiš neke hude baze s specifikacijami
einstein :P ::
Imam HTC Evo 3D, ki ima to ledico. Utripa zeleno pri obvestilih in rdeče pri prazni bateriji ter pri polnjenju.
Zgleda imajo večinoma HTC-ji to, vsaj po večini slik je videti: https://www.google.si/search?q=phone+no...
Zgleda imajo večinoma HTC-ji to, vsaj po večini slik je videti: https://www.google.si/search?q=phone+no...
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Ja kar se tiče HTC-jev vem da imajo. Ampak zanimajo me še Samsungi in pa LG-ji. Maja dobro bom že prebrskal. Čudno se mi zdi da na GSM Areni ne piše, če že piše vse specifikacije, bi lahko tudi tole.
Je pa res da tole funkcijo so imeli tudi 10 let stari telefoni in se mi za malo zdi da eni izmed novejših (oz. kar večina Samsungovih) tega nimajo.
Je pa res da tole funkcijo so imeli tudi 10 let stari telefoni in se mi za malo zdi da eni izmed novejših (oz. kar večina Samsungovih) tega nimajo.
Map ::
S4 ma rgb, pa men je všeč tut do, ka če ga maš v etuiju al kjerkol, da ne vidiš lučke ga sam mal dvigneš al pa neki, da ga premakneš pa mal zavibrira, tak, da ko kej delam ga vsake tolk cajta dvignem pa vidim a je kej al nč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529299 (25609) | Leko |
» | Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 168336 (59139) | Dr-4Skull |
» | Sony Xperia Z (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41650 (29881) | b787 |
» | nov super-android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 7401 (6096) | partisguy |
» | Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12755 (11197) | PC-Freak |