Forum » Loža » Koža-help!
Koža-help!
GabrieLeo ::
Vem Slotech še zdaleč ni dermatološka stran, ampak se mi zdi to še edina rešitev da povprašam še tukaj na forumu glede večnega problema-mazoljev.
Še vedno imam kar precej grdo kožo, sicer nimam tistih mazoljev s belim koncem (nagravžno za natipkati vem) ampak imam zdaj več ali manj samo še fleke, kar je še grše. Na nosu tudi nekaj ogrcev. Zanima me kakšen piling kdo uporablja, ki zares dobro deluje, mogoče ima kdo izkušnje s tabletami? Morda kakšen nasvet iz domače lekarne (razen žvečenje mete ali nekaj takega, žajblja ter mazanje z oljčnim oljem). Kakršen koli dober predlog prosim?
Še vedno imam kar precej grdo kožo, sicer nimam tistih mazoljev s belim koncem (nagravžno za natipkati vem) ampak imam zdaj več ali manj samo še fleke, kar je še grše. Na nosu tudi nekaj ogrcev. Zanima me kakšen piling kdo uporablja, ki zares dobro deluje, mogoče ima kdo izkušnje s tabletami? Morda kakšen nasvet iz domače lekarne (razen žvečenje mete ali nekaj takega, žajblja ter mazanje z oljčnim oljem). Kakršen koli dober predlog prosim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 464333 (1472) | matobeli |
» | Kako začeti podjetniško potOddelek: Loža | 4780 (3397) | jype |
» | Biljard.Oddelek: Loža | 5421 (3895) | Saul Goodman |
» | Kreativen življenjepis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16684 (14603) | SeMiNeSanja |
» | Zanimiva IT podjetja pri nas? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 33962 (22753) | LeQuack |