Forum » Pomoč in nasveti » Optimalne nastavitve BiOS-a in Windowsev
Optimalne nastavitve BiOS-a in Windowsev
Caboose ::
Hmmm rabim pomoč...rad bi imel čim bolj dejaven in stabilen sistem, saj mi sedaj nonstop ven meče pa neke napake javlja... ja vem nova namestitev winsos je itaq na prvem mestu...BiOS mam nastavljen kot piše v članku, sam ne pomaga kaj fejst...
Povejte mi kaj je bolje W2000 ali W98 ?
W-me ne pride v poštev saj je en kup dreka...Vsi ki imate izkušnje z W2000 mi povejte ali se mi jih splača naložit ali naj zaenkrat ostanem pri W98? Če naj ostanem pri W98 mi prosim povejte najbolje nastavitve za le-te
Če pa za W2k pa za te...
Moja železnina..:
-PIII 650@728 (112 FSB)
-128MB Ram-a
-Voodoo3 3000 TV-Out 166@190 (V3Tweaks)
-AMP mamaplata (award BiOS)
-Creative Sound Blaster 64 (ja ja sej vem)
-4 zunanji wenti
- Golden ORB + AAVID
- RL2000 (mrežna (coax in UTP))
-navaden CD-ROM
Torej lepo prosim, da mi na podlagi mojih in (predvsem) vaših izkušenj pomagate napraviti povsem stabilen sistem.
HVALA
Povejte mi kaj je bolje W2000 ali W98 ?
W-me ne pride v poštev saj je en kup dreka...Vsi ki imate izkušnje z W2000 mi povejte ali se mi jih splača naložit ali naj zaenkrat ostanem pri W98? Če naj ostanem pri W98 mi prosim povejte najbolje nastavitve za le-te
Če pa za W2k pa za te...
Moja železnina..:
-PIII 650@728 (112 FSB)
-128MB Ram-a
-Voodoo3 3000 TV-Out 166@190 (V3Tweaks)
-AMP mamaplata (award BiOS)
-Creative Sound Blaster 64 (ja ja sej vem)
-4 zunanji wenti
- Golden ORB + AAVID
- RL2000 (mrežna (coax in UTP))
-navaden CD-ROM
Torej lepo prosim, da mi na podlagi mojih in (predvsem) vaših izkušenj pomagate napraviti povsem stabilen sistem.
HVALA
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Shershen ::
prehod iz w98 na w2k se ti ziher splača...vsaj če nimaš problemov z gonilniki (meni recimo tv tuner ne deluje, kot bi moral). Za združljivost poglej na www.ntcompatible.com
Ko sem imel w98 sem nonstop gledal tisti glupi BSOD, zdaj pa kaj zašteka le redkokdaj
se splača
Ko sem imel w98 sem nonstop gledal tisti glupi BSOD, zdaj pa kaj zašteka le redkokdaj
se splača
Dalmatinc ::
če mene vprašaš ostani na win 98 SE in se smej unim k majo 2000....
se motim (ne me linčat)
se motim (ne me linčat)
lepo bi prosil, da svoja mišlenja utrdite...
ja sem prečital ja... sam WinME (SUXX) niso zame ker sem jih že mel... zdaj mam Win98, kje mi je dobiti Win98SE? Potlej pa mi svetujte za tegale...
Pozabil sem povedat...ZLO zelo zelo rad špilam špile...
MaD_Mavr0 ::
Dragi prijatelj !
Vem, da brez igranja pač ne gre; Winsi 2000 Pro pač niso za vsesplošno igranje !
Stabilnost sistema pa je odvisna od več dejavnikov !
Želel bi, da se oglasiš kaj na moj webmaster@cezam.org!
Ali pa se oglasi kaj na CEZAMU !
Rade volje bi ti pomagal in te tudi spoznal !
Lp; Matej
Vem, da brez igranja pač ne gre; Winsi 2000 Pro pač niso za vsesplošno igranje !
Stabilnost sistema pa je odvisna od več dejavnikov !
Želel bi, da se oglasiš kaj na moj webmaster@cezam.org!
Ali pa se oglasi kaj na CEZAMU !
Rade volje bi ti pomagal in te tudi spoznal !
Lp; Matej
Loki ::
če mene vprašaš ostani na win 98 SE in se smej unim k majo 2000....
Aha poj se bos ti v temu primeru smejal tistim, ki smo se odlocili za superiornejsi in bolj stabilen sistem, Dalmatinka?
I left my wallet in El Segundo
Mad_Mavro... Bom bom..
Hmm nekaj je ležalo na RAM CAS (blablabla) kr je blo na 2, zdaj pa sem dal nazaj na 3 pa je mal bol stabilen..(ne javlja nekih čudnih IZJEMNIH napač...) Mater kak sovražim modr zaslon...
Sedaj pa mi priporočajte Plato zame... Mam, PIII (Coppermine) Slot-1. Rad bi ga spravil v višave... tako nekje 900-1Ghz mam pa SL3XK verzijo če je potrebo vam obelodanim še kakšno inf. le povejte mi, če je moj proc rojen za navijanje...
Hmm nekaj je ležalo na RAM CAS (blablabla) kr je blo na 2, zdaj pa sem dal nazaj na 3 pa je mal bol stabilen..(ne javlja nekih čudnih IZJEMNIH napač...) Mater kak sovražim modr zaslon...
Sedaj pa mi priporočajte Plato zame... Mam, PIII (Coppermine) Slot-1. Rad bi ga spravil v višave... tako nekje 900-1Ghz mam pa SL3XK verzijo če je potrebo vam obelodanim še kakšno inf. le povejte mi, če je moj proc rojen za navijanje...
Pa prosim med cenovnim razredom 10k - 25k ok?
bo šlo?
bo šlo?
aha pride pa okol 20k ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win2000 in Win98 na enem compuOddelek: Operacijski sistemi | 1208 (1048) | bastadu |
» | Kateri os??Oddelek: Operacijski sistemi | 1574 (1311) | andrej |
» | WIN ME ?Oddelek: Programska oprema | 1545 (1369) | blue96 |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5399 (4541) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5306 (4425) | Simko |