Forum » Pomoč in nasveti » 3D sound support
3D sound support
primamoz ::
Pozdravljeni!
Ko hočem zalaufat igro(Crimson Skies)mi napiše napako da moja zvočna (integrirana na chaintec plati) ni kompaktibilna z DirectX-om , zvedu pa sm da igra podpjra 3D sound , a mi lahko kdu pove rešitev brz da bi kupu novo zvočno.
HVALA!
Ko hočem zalaufat igro(Crimson Skies)mi napiše napako da moja zvočna (integrirana na chaintec plati) ni kompaktibilna z DirectX-om , zvedu pa sm da igra podpjra 3D sound , a mi lahko kdu pove rešitev brz da bi kupu novo zvočno.
HVALA!
ChiefThunder ::
Če obstajajo kakšni gonilniki, jih poišči na internetu in namesti najnovejše. Poskusi na strani proizvajalca ali pa v user's manual poglej za kakšen spletni naslov. Al pa probi patch za igro dobit, mogoče bo pomagal.
probu sem že vse novejše gonilnike pa vseeno ne pomaga , patcha pa ne najdem nobenga , fora je v 3D saundu pa me zanima ali obstaja kakšna pot naokoli.
VASkO ::
fora ni v 3dsoundu, ker meni spil dela z integrirano zvocno (VIA AC '97 kodek, kt133), fora je v gonilnikih
Ej najlepš hvala vsaj za en odgovor , pa te prosim če bmi lahko še kej povedu glede tega. Na unmi listi ku sem ga dubu zravn moje kište mi piše da imam integrirano zvočno kartico PCI ES 1373 , a na sistemu mi pa piše VIA Saund System in sploh ne vem kakšne gonilnike bi rabu.
HVALA za bilo kašen odgovor.
HVALA za bilo kašen odgovor.
miranpozar ::
Probaj inštalirat DirectX 8.
Sicer pa gonilnike za tvojo zvočno dobiš tukaj: www.esstech.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Sicer pa gonilnike za tvojo zvočno dobiš tukaj: www.esstech.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5845 (4333) | opeter |
» | stara kišta ne zazna vseh ramovOddelek: Strojna oprema | 1532 (1346) | Pyr0Beast |
» | Nov komp...vprašanje za driverje...Oddelek: Strojna oprema | 1372 (1237) | Yoxi |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1268) | DarkHand |
» | DirectX 8.0a + WinSLO = DrEk!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (964) | [t502] |