» »

Slo-Tech postaja nezanimiv!

Slo-Tech postaja nezanimiv!

element ::

Slo-tech postaja boring. Premalo novih člankov, testov, trikov, druženj, partyjev... Moj namen ni pljuvat po slo-techu, ampak pač povem, da postaja boring in bi lahko kaj storili... Pa še dežurno ekipo pisunov člankov, testov, trikov bi lahko vstanovil. Edin forum je dobr, drugega pa primanjkuje. Fajn bi blo, da se dobimo večkrat, ne samo 1x letno (če)...:\

R0K ::

hja...nažalost se pridružujem Pelcijanu...vem pa da je teste težko delat ker firme niso več tko butaste in ne dajo kr tak materjala poleg tega pa je za to potrebno ful cajta .... vendar sem happy da obstaja #Slo-tech :)

element ::

Sej jest tud, ampak bi blo fajn kej v to smer naredit. (smer pestrosti in zanimivosti) :D

Primoz ::

Testi sledijo kmalu (res... ne boste dolgo cakali)
Ostalo... je pa za razmislit
There can be no real freedom without the freedom to fail.

|klemen|(c) ::

Pa žalostno se mi zdi dejstvo, da slycer dnevno ponavlja novice, ki so objavljene na Slo-Comp-u. :| Sicer niso skopirane, vendar mislim, da ni treba vseh novic ponavljat, če so že prevedene v slovenščino. Tako, da vse skupaj z vaše strani izpade malce neumno, po mojem skromnem mnenju... :D

Fantom ::

Tudi forum ni več to kar je bil. Vse preveč tem se ponavlja. Komu se ljubi prebirati vedno iste odgovore in vprašanja. Je pa res da smo za to krivi vsi uporabniki slo- tech-a.

ChiefThunder ::

...oh, sam jamranje. :\
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

whatson ::

ideja, da bi se enkrat dobili in spili kaj skupaj, ter se tudi v zivop spoznali, ni slaba.

Samo ne da bi bilo potem snidenje nekje v ljubljani, ampak bi bilo bolje da kje v kakem drugem kraju, ali pa celo ob morju..
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

MRtwister ::

Sergio naj bi kmalu koncal megatest graficnih kartic. So dali enkrat na mircu, kot topic naslov do 70% koncanega testa.

slycer ::

Kar se tiče ponavljanja novic: Slo-compa ne pregledujem zato ne vem, kaj so tam objavili in kaj niso. Drugače pa objavim tisto, kar je zanimivo. Sicer pa bi lahko tudi za Slo-compa rekli, da novice kopira od mene če je že tako :|. Aja tista od Voodooja 6 je bila genau skopirana, ker sem v njej odkril svoj stil pisanja. Če vam novice niso všeč pa predlagajte, česa bi radi več. Linkov imam več kot preveč.
Drugače pa bi se lahko tudi drugi člani Slo-techa malce zganili in pomagali (naziv dežurnega novičarskega guru-ta mi gre že malce na živce). Drugače se pa strinjam, da bi lahko malce povečali ekipo.

whatson ::

Slycer, tvoje (novice ki jih ti objavljaš) novice so odlične. Predvsem se mi dopadejo Linux novice in off topic novice (kot so naprimer danes "Baterije")...

skratka, vsaka ti dala, če boš nadaljeval s takim tempom pisanja novic.

res pa je, da so drugi pisci postali precej leni in delajo skoraj nič. Edino luni je še "ostal" aktiven.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

element ::

Jest sm za druženja! Več kot 1x letno!!! :D

Georgius2 ::

Slycer: Me prav zanima če to slučajno kje leti name, da kopiram tvoje novice. Jaz ti povem, da tiste moje novice, ki jih tam napišem najdem sam in nisem ene kopiru od tebe ali kogarkoli drugega.
Me prav zanima na koga iz slo-compa to leti. Kokr vem se vi držite te politike, da ne objavljate istih novic kot so na slo-compu in drugod. Lahko ti povem, da sem pri slo-techu zasledu veliko novic, ki so bile objavljene na slo-compu in pol dan ali dva kasneje pri vas na slo-techu. Zato mi ti ne govor, da kopiramo od tebe, ker jaz absolutno ne kopiram od nobenga.

Trenutno ti lahko podam tako primer o enaki novici. Tista o ročno gnanem Linux strežnikui. Dej človk poglej, kdaj je biolo to na slo-compu objavlen. Pa še dost drugih je takih. Ampak predvsem z tvoje strani. Lahko pol rečem, da ti kopiraš od nas. ne mi reč, da ne gledaš novic na slo-compu, ker ti nikakor ne verjamem.

OZZY ::

Whatson: Jaz se nisem polenil pri pisanju. Problem kot sem reku so izpiti, ki jih mam do 10 ali pa 11. Pol se bom pa tud jaz bol potrudu. Trenutno pa sem tud bolj mal aktiven zarad izpitov.
Go with the flow.

whatson ::

OZZY: vidim, da si ti ostal še zmeraj aktiven, tudi minmax je občasno aktiven,...

verjetno izpiti res terjajo svoj dolg...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Sergio ::

jaz pa ne pišem, ker delam test grafičnih... ah, sem ga že naredil... drat, pa je še en izgovor padel v vodo :D

Prosim vas lepo, ako se bomo začeli prepirati KDO od KOGA kopira novice (v resnici jih nobeden od nobenega, sem preveril), bo tema zaklenjena. Basta.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

SkIDiver ::

Kdo bi lahko objavu kak načrt za fanbus pa kj podobnga, da bi mel več materjala. Kar se tiče vodnega hlajenja mislm, da bi bil lahko na slo-techu tud več kot en članek o tem sej je vsako vodno hlajenje unikatno. Pa modifikacij bi blo lahko več. No eno jz prpravlam, če mi uspe vam jo posredujem, če jo želite.

luni ::

evo, en test z moje strani...

drugace pa glede teh clankov o hlajenjih in modifikacijah mi ne moremo nic... z veseljem objavimo kar nam folk poslje ampak folk nic ne posilja :(
Artificial Intelligentia

lordgreg ::

druženje bi lahko blo.. je pa res,.. se pa pridružujem temu, da bi bila to kakšna ljubljana oz. britofi okrog nje :}

lahko je enkrat štajerska (juhuuuu), lahko bi bilo prekmurje (whatson: vstavi sam!), primorje... karkoli...

samo ne me več basat z ljubljano.. mah... vaša odločitev... poletje je, leni postajamo... nič zato, bo pa jeseni bolje, ko boste konkurence dobili ;)

slycer ::

Dobro, če hočete vojno boste pa dobili vojno. Tole bo moja zadnja replika, potem pa ne bom več odgovrajal, ker se mi celotna debata o kopiranju zdi nesmiselna. Vaše kritike, da jaz kopiram od Slo-compa so predvsem neargumentirane. Jaz načeloma ne obtožujem nikogar, da je kopiral od mene, vendar mi je po raznih klemen(c)-jevih teženjih prekipelo. Proti Slo-compu nimam nič, vendar sem moral na napade odreagirati. Povejte mi. Npr. Slo-Tech je objavil test Kyrota 2, Joker dan za njim. Ali je Joker kopiral test? OK, poglejmo si novice. Če so novice nekaj dni za Slo-compovim še ne pomeni, da kopiram in ne, na Slo-comp ne hodim po novice. Častna. Sicer pa kako pride do objave istih novic na obeh straneh? Preprosto, pisuni novič pač črpajo snov iz nekaj istih snovi. So fuck'n what, če so novice po naključju podvojene, so vsaj ljudje bolje obveščeni. Lahko bi bil tudi prasica in uporabil svojega asa - pokazal bi vač čisto skopirano novico, vendar ne bom, ker vam nočem zbijati ugleda. Pa še nekaj: tudi vi ste objavili kar precej novic, ki so govorile o isti temi, kot moje nekaj dni nazaj, pa vas nisem obtožil kopiranja. A ni to čudno?
Še za konec: upam, da smo s to debato končali. Nobeden ne kopira od nobenega. Problem rešen. Samo prosim, da se v prihodnje ne poslužujeta takih nizkih projemov.

Debata zaključena

Georgius2 ::

Kokr jaz vem je bila skopirana samo novica od OZZY-ja. Sam ne vem točno kdo jo je objavu. Tista o vrnitvi 3dfxa. Pa še tam je spodaj napisan, da je vir slo-tech.
Sicer pa: Maš prou. KOnec debate.

Sergio ::

Georgius: Tvoje novice jaz redno berem in so zanimive. Edini problem leži v vašem Napoleonu - njegove novice so nekam sumljivo podobne našim - on je spisal to o vrnitvi 3dfxa. Ne obtožujem, samo opažam.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Paramedic ::

Sam to še naj povem. Js ne hodim na noben drug forum, prav tako tudi veliko slo-techerjev, zato NOČEM, da zaradi takih obtožb js ne bom mogel prebrati kake novice na ST. Da bi lahko prebral novice, ki bi jih lahko na S-T, ne bom hodu na noben usran slo-comp! Jasno? Pišite novice, pa čeprav so vse skopiran, važno da jih je čimveč. Tisti, ki ne hodimo drugam ne bomo prikrajšani.
End transmission.

luni ::

jaomene :\
Artificial Intelligentia

blue96 ::

temo zbristat... je lažna......
.

slycer ::

emm Paramedic, mislim da malo pretiravaš :D

blue96 ::

resnica je taka. jest sm samo na slo techu pa an mo2k pridem... drugo ništa.
.

Tomi ::

Počasi se že bližate kriterijem za zaklep. Kaj je res tako težko, da iz vsake teme najdete razloge za prepiranje. S tem ne boste ni prispevali k temu, da bi bili Slo-tech ( še ) bolj zanimiv, ampak dosegate ravno nasproten učinek. Malo se zamislite, preden pritisnete Pošlji..
metrodusa.blogspot.com

Paramedic ::

Tomi: saj nihče ni skrenil. Tema govori o zanimivosti slo-techa. Če bodo pa pisuni mogli zaradi takih grdih obtožb manj novic pisat, bo slo-tech izgubil na zanimivost. Večina hoče čimveč novic, vendar eni pisune omejujejo in gledajo pod roko kaj bodo napisali, in to ni pošteno do bralcev slo-techa! Na slo-comp pa itak nikol ne hodim in si zdaj še manj želim. Eto.;(Sicer pa ne rabim ničesar drugega kot slo-tech, saj je zame popoln in ni čist nč zgubil na zanimivosti. :)
End transmission.

element ::

Čist ste zgrešil!!! ;( Nočem prepiranja kdo od koga kopira novice, hočem, da se zmigate in bi vsak lahko napisal kak članek, to bi 100% zanimivost S-T dvignl! Jest se pripravljam, da bom kej spisu in poslal! :D Tuki bi pa lohka "ta glavni" se mal zmigal, pa pripravl še kakšno srečanje! Zihr bi pršlo dost folka. :)) Drugače pa lahko naredite tud vstopnina čuka, pa kej ponudte za to. A morem res use sam? :\ Če se ne boste kej zmigal bom pa jest u action stopu pa kej naredu! Zanimivost S-T ja je treba dvignt, drugač bo konkurenca prehuda. Včasih je bilo ful člankov in testov... zdej pa čedalje manj. Rest trpimo... Pišejo samo tisti, k so odprl S-T (z občasnimi izjemami), če bi pa kdo izmed nas kej napisu pa tud nebi škodl. Rekl ste enkrat, da lahko teste pogledamo na drugih tujih straneh, pa je tuki na S-Tju kšn test samo za popestritev! Hočemo več popestritev. Hvala

Thomas ::

Eh nitko hudo. Najhujše je občasno štekanje. In pa ene debilne teme.

Pa mogoče prepočasen napredek ..


Jah, malo je hudo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Sergio ::

Upam, da je z ukinitvijo zvezdic bilo ukinjeno v nadaljnje tudi pojavljanje debilnih tem. Server šteka vse manj (hvalabogu za Primoža), napredek se je pa, izgleda, ustavil...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

OldSkul ::

Pa kje je tist člank oz. test kjer ste testirali matične z KT 133A čipovjem.Je kar zginu!!!
Pa kaj je zdaj to!
Pa lahko bi uvedli iskanje po forumuh že enkrat!!

Tomi ::

Ne bodi nestrpen. Kot je rekel Primož, je search že na pol narejen, ampak ga strežnik ne bi prenesel. Ukinitev zvezdic je bila poleg preprečevanja nabijanja namenjega tudi razbremenitvi serverja, ker zmanjkuje sape. Sicer pa, če ste videli, so bili pobrisani neuporabljeni računi..
metrodusa.blogspot.com

Sergio ::

sadarj79: daj, prosim, malo odnosa pa imej...

Res, pod Testi ni linka do primerjave plat, se opravičujem. Bo danes gor.

Glede ostalega pa že veš, da ni izvedljivo

Pa še nekaj - Z lepo besedo se daleč pride.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

OldSkul ::

Ok se tud jest opravičujem.

>>>>Nujno potrebujem test!

blue96 ::

jou, vse se da počakat. aja, da zvezdic ni sm pa res vesel, tnx tistemu adminu ki jih je zbrisu, mi je prisparal kar nekaj pojasnil in vsega tega. res hvala.:D:D
.

Paramedic ::

Admini si še tam pobrište uno ko piše 'globalno:', ker nekam čudno izgleda, ker nima nihče drug.Glede popestritve: fajn bi bla spet ena Raztaljotka, ali pa tudi nagradno vprašanje ipd.? Škoda le ko imamo tako škrte prodajalce...:(
End transmission.

Sergio ::

Klik do testa

žal ga še ni notri... bo dodano danes. Res, naša napaka.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jeebs ::

Predlagam, da ta glavni Slo-Techarji zacnejo razmišljati v tem smislu, da vsem obiskovalcem Slo-Techa le-ta postane to, kar je na primer rockerjem Woodstock! Mogl bi si izbrat en staln prostor, kjer bi se 2x letno srecal in bi organiziral srecanje. Kaj pa bi na srecanju delal pa prepušcam vam v razmislek. Kraj srecanja bi moral biti isti (tako, kot nekateri hodijo vsak dan v isto cerkev, bi bilo to srecanje nam nekaj posebnega), moral pa bi biti nekje ne predalec od mesta, zaradi tehnicnih zadev (mogoce bi usekal se k'ksn LAN game al pa kej). Skratka blo bi nekaj posebnega! Kaj mislite?:D
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Sergio ::

Jeba1: ne predaleč od Ljubljane, misliš? Pa saj niso samo Ljubljančani v Slo-Techu
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

sketch ::

Tole podvajam iz komentarjev na novico, ker se mi zdi on-topic:
1. Zvezdice: Bravo.
2. Avatarji: Moje mnenje - avatarji med 40*40 in 60*60 (zaradi formattinga) z možnostjo izklopa v uporabniških nastavitvah.
3. Nazivi: Proti - hitro pride do zamer.
4. Novice: slycer je car, ostale bolj malo videvam...?
5. Srečanja: Osebno vam lahko zrihtam šolo na obrobju ljubljane v najem. Parkinga za ene 80 avtov (če zaparkiravanje ne moti), mesto je blizu z busom, velika telovadnica, spanje v učilnicah/telovadnici, mogoče tudi najem kuhinje in organizacija obrokov (mogoče!), štroma bi blo mogoče treba s podaljški mal potegnt iz drugegta dela bajte (varovalke pa to). Šola je stara OŠ Polje (če nihče drug bosta Alien-W pa Mate vedla kje je stvar, je na V robu LJ, 1-2km od obvoznice proti Litiji, lahko se pride z vlakom iz V smeri proti LJ do 700m od šole pa se nato z avti prepelje ljudi...).
Stvar bi delovala če bo srenja civilizirana pa ne bo nič razsula / pijano razgrajala pa to... Ocen glede financ se bom zaenkrat vzdržal, ne vem če so se stvari kaj spremenile v zadnjih mesecih...

lp
Boris
Adapt and overcome.

Jeronimo ::

Pa naj se naredi dva konca za srečevanja. Enega v Ljubljani in drugega kje drugje. Pa bo zadeva rešena.

Glede novic - včasih jih je bilo mnogo manj kot sedaj, vendar so bile vse za prebrat. Sedaj je pa veliko trača, tako da sedaj bolj gledam po naslovih in prebiram samo izbrane. Recimo novica kaj se naredi z razbitim čipom res ni preveč overclockarske narave - ali pa se motim?

Res pa je, da vse novice nikoli ne bodo všeč vsem članom. Tko da je še vedno bolje kakšna novica preveč kot premalo.

V zvezi z temami v forumu.
Veliko je bilo že napisanega, veliko splošno zanimivih tem že obdelanih. Slej ko prej bo zmanjkalo zanimivega materiala za debatirat. Tako da je to logična posledica foruma, ki obstaja že nekaj časa. Tudi sam sem zadnje čase bolj neaktiven, ker mi čas ne dopušča, da sem na internetu.

Saj poznate krivuljo blaga oz. storitve.
Uvajanje - vzpon - kontrola - nasičenje - padec.
To je normalni tržni proces.

Kvaliteta slo-techa se bo obdržala ob upoštevanje dodane vrednosti oz. storitvah, ki bodo spremljale to stran. Če jih ne bo, bo slo-tech padel v ta vrtinec - krivuljo, ki sem jo prej opisal.

Športniki pravijo - težko je postati najboljši, vendar mnogo težje je ostati najboljši.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Elemen_T ::

Jap, res bi bilo cool organizirat kakšno slotech srečanje...ne tekmovanje, pač pa srečanje. Po možnosti na taki lokaciji kjer bi večina vedela kod to je.

TESKAn ::

Dejmo se enkat zment pa se dobmo v koloseju:).
Lp
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Jeebs ::

Sergio: Nism reku nč o LJ, reku sm mesto. Kje pa bi se to organiziral če bi sploh se, je pa večinoma itaq stvar tistih, ki ustvarjajo Slo-Tech.;((
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Binji ::

Kaj ne bi tistega testa mamaplat se enkrat napisali? Zaradi okvar maticnih plosc manjka polno podatkov, ki so precej pomembni za nakup (najvisji FSB, itd)

Ce nimaste nobenga ki bi to naredil lahko magari jaz. (Edino plate bi blo lepo ce bi mi jih nabavli:D)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Huey P ::

Slo-Tech je res kul stran, samo edini problem je PREMALO testov, člankov in trikov. Mislim, zakaj bi ljudje brali vaše teste, če pa jih objavite več mesecev pozneje kot druge PC strani...


..::DOOM III: The Legacy::..

tejo ::

A bo kej? Testov, ja! :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novica z Računalniških novic na Slo-Techu

Oddelek: Slo-Tech
221780 (1103) Ziga Dolhar

slo-comp -- katastrofa

Oddelek: Slo-Tech
211672 (1279) Primoz
»

Ideja kako dobit dnar za nov server!

Oddelek: Slo-Tech
372064 (1349) Jeebs
»

Ročno gnani Linux strežnik

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
102322 (2322) dr.J
»

slo tech admini !!!!

Oddelek: Slo-Tech
361503 (1017) Sergio

Več podobnih tem