» »

Luxuris & Forex

Luxuris & Forex

Temo vidijo: vsi

Detektiv1234 ::

deadbeef je izjavil:

anndddddd it's gone! :)

Šlo je že prej, sam da uradno bo pa zgleda zdej :)

Jakov11 ::

fxman11 je izjavil:

Jakov11 je izjavil:

Pozdravljeni,

glede na to da vas je tukaj kar nekaj forexsovcev, na takšen in drgačen način me zanima a je v slo kaksen forum ki bi povezoval direktne trgovalce na forumu?

Kar se pa tiče ostalih "vlagateljev" ki vlagate v te neke cudne firme, vas enostavno ne razumem, zakaj se ne poglobite malo bolj konkretno v forex in forex sisteme tipa copy traderjev in si poiscete traderje ki za mali denar (subskripcijo) mesecno "delijo" trejde oziroma signale in igrate oziroma kopirate sami trejde in imate svoj dostop do svojega racuna, kjer lahko dofilavate cash oziroma ga direktno dol pobirate.

lpj

Problem je v tem, ker sam naštudirat je zelo težko, moraš priti v tistih 5%, ki res služijo.

Da bi kopiral trejde pa spet moraš dobit tistih 5%, ki delajo plus in lahko kopiraš od njih....seveda takih, ki delajo plus jim ni potrebno potem prodajat signalov :-)

To je resnica o forexu....ostalo je sreča!

Še ena "lepa" novica o Luxurisu danes v Financah http://www.finance.si/8802697/Luxuris-n...

Luxuris ne more izplačati vlagateljev

avtor
Aleš Perčič
20.05.2014 08:28
V finančni družbi obljubljajo, da bodo vlagatelje poplačali v prihodnjih 15 mesecih

V finančni družbi Luxuris, ki jo vodita Mojca Cvetko in bivši predsednik uprave borznoposredniške hiše Medvešek Pušnik Bogdan Pušnik, so v zadnjih dveh letih vlagatelje v svoje proizvode vabili tudi z zastonj ipadi, zdaj pa utegnejo biti ti tablični računalniki vse, kar bo vlagateljem ostalo, v Dnevniku piše Matjaž Polanič. Denarja namreč v Luxurisu vlagateljem ne morejo izplačati, a jim obljubljajo, da bodo to storili v prihodnjih 15 mesecih.

O Luxurisovih 25-odstotnih donosih, ki so se analitiki čudili, smo sicer pisali v članku Razkrivamo skrivnost Luxurisovih 25-odstotnih donosov.

V tem času naj bi v družbi izvedli »sanacijski program« ter prestrukturirali svoja produkta LMAP in LMAP VD. Hkrati v Luxurisu stranke prepričujejo, naj z njimi sklenejo nove pogodbe, s katerimi bi se zavezali, da sredstev ne bodo dvignili v prihodnjih petih oziroma šestih letih.

Da vlagateljem ne morejo izplačati denarja, so za Dnevnik potrdili tudi v Luxurisu. »Smo v postopku poenostavljene prisilne poravnave,« je povedala direktorica Luxurisa Mojca Cvetko, ki pa predloga doslej na sodišče še ni poslala.

Koliko vlagateljev je zahtevalo vračilo denarja, ni znano, če pa tega niso storili najmanj mesec dni pred iztekom pogodbe, so jim v Luxurisu to avtomatično podaljšali za še nadaljnjih 15 mesecev. »Vsaka stranka, ki je zahtevala izplačilo, bo izplačana po predvidenem sanacijskem programu in v dogovorjenem roku,« mirijo v Luxurisu in dodajajo, da so obveznost za poplačilo vlagateljev prevzeli nase.

Jah, valda povsod kamor vlagaš moraš zadevo malo poznat kam vlagaš. Jaz osebno izhajam iz tega da se nikoli ne bom učil trejdat, ker nimam časa, imam pa čas iskati trejderje ki konstantno delajo nek plus, oziroma sestavis portfelj trejderjev ki po malo premikajo in zadeva pije vodo. Zadnjih 16 mesecev kar to delam sem vedno delal z nekaj malega plusa kar mi cisto odgovarja . Je pa še to res da je pa potrebno non stop iskati trejderje, kar pa tudi ni težko. Je pa nekaj da stanejo mesecne subkripcije ampak so what ce dela to plus.

Bi mi blo pa zanimivo ce bi se skup sestavla ena ekipa ljudi kjer bi vsak dal nekaj za trejde oz subskripcije pa bi to lahko sharali med seboj in vsi meli nekaj od tega.

lpj

theBill ::

deadbeef je izjavil:

??! A so objavili bankrot al kaj?

"Jah, valda povsod kamor vlagaš moraš zadevo malo poznat kam vlagaš. Jaz osebno izhajam iz tega da se nikoli ne bom učil trejdat, ker nimam časa, imam pa čas iskati trejderje ki konstantno delajo nek plus, oziroma sestavis portfelj trejderjev ki po malo premikajo in zadeva pije vodo. Zadnjih 16 mesecev kar to delam sem vedno delal z nekaj malega plusa kar mi cisto odgovarja . Je pa še to res da je pa potrebno non stop iskati trejderje, kar pa tudi ni težko. Je pa nekaj da stanejo mesecne subkripcije ampak so what ce dela to plus.

Bi mi blo pa zanimivo ce bi se skup sestavla ena ekipa ljudi kjer bi vsak dal nekaj za trejde oz subskripcije pa bi to lahko sharali med seboj in vsi meli nekaj od tega.

Saj na začetku je bil tudi moto Luxurisa takšen, ko pa so popušili vse na zlatu, se je trejdanje nehalo...od takrat naprej samo še g. Ponz

theBill je izjavil:

deadbeef je izjavil:

??! A so objavili bankrot al kaj?

Ne, prisilno poravnavo.....:)

Zgodovina sprememb…

Jakov11 ::

Ja na zlatu se cisto dobro da delat lovo, samo dobit dobere trejderje za zlato pa ni poceni, so subskribcije drage glede na donos.

Me prav zanima, kako bo s Thorexom, glede na to, da naj bi bil to isti šmorn z istim traderjem in vse, le da je bil Luxuris namenjen bolj premožnim z višjim minimalnim vložkom, medtem, ko si lahko v Thorex vložil že od 1k € dalje.

Utk ::

Misliš rečt, KDAJ bo s Thorexom?:) Kaj bo je menda jasno.

LUXURIS=THOREX

Gornja enačba drži kot pribito, tako da je Utk-jev komentar povsem na mestu.....

Jaz sem sicer mnenja, da bi zadeva zdržala lahko še nekaj časa, vendar jih očitno preganja vse več zadev (forumi, novinarji,stranke....), zato je bil čas da se stopi pred ljudi in pove kaj je v ozadju.....konec zgodbe začenjajo s prisilno poravnavo in sicer takšno, da upnikom ni potrebno prijaviti terjatev, prav tako pa se ne imenuje upravitelja in ne opravi preizkusa terjatev......epilog zgodbe pa je novinar dobro napisal v glavi članka:

"V finančni družbi Luxuris so v zadnjih dveh letih vlagatelje v svoje proizvode vabili tudi z zastonj ipadi, zdaj pa utegnejo biti ti tablični računalniki vse, kar bo vlagateljem ostalo."

Zgodovina sprememb…

Bellzmet ::

"zdaj pa utegnejo biti ti tablični računalniki vse, kar bo vlagateljem ostalo" ta del povedi je pomoje resničen.

Tisti prvi del povedi z "zastonj ipadi" pa je lol. Očitno so nategnjenci kar dobro plačali tele "zastonj" ipade...

Okapi ::

Problem je v tem, ker sam naštudirat je zelo težko, moraš priti v tistih 5%, ki res služijo.
A je sploh dokazano, da jih 5% dolgoročno služi? Ker mene vse skupaj bolj na ruleto spominja. Imaš lahko v enem letu konkreten plus, v desetletnem povprečju so pa praktično vsi v minusu. IMHO lahko zanesljivo služiš le tako, da svoje storitve prodajaš drugim (ki potem nosijo tveganje in izgubo).

O.

V Nemčiji so imeli akcije v določenih mesecih in celo avtomobile podarjali oziroma žrebali med novimi vlagatelji - če se prav spomnim, je bil minimalni vložek za sodelovanje v žrebanju 5k €

Ko sem razmišljal, ali bi vložil in googlal na polno, so me izgubili z zapisom iz tega foruma:
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for...

Btw. a je to to:
http://www.rtvslo.si/crna-kronika/javlj...

theBill je izjavil:

V Nemčiji so imeli akcije v določenih mesecih in celo avtomobile podarjali oziroma žrebali med novimi vlagatelji - če se prav spomnim, je bil minimalni vložek za sodelovanje v žrebanju 5k €

Ko sem razmišljal, ali bi vložil in googlal na polno, so me izgubili z zapisom iz tega foruma:

Btw. a je to to:

Ja, to je to oz. je v ozadju prepleteno eno z drugim

judoka ::

A je sploh dokazano, da jih 5% dolgoročno služi? Ker mene vse skupaj bolj na ruleto spominja. Imaš lahko v enem letu konkreten plus, v desetletnem povprečju so pa praktično vsi v minusu. IMHO lahko zanesljivo služiš le tako, da svoje storitve prodajaš drugim (ki potem nosijo tveganje in izgubo).

Bolj na black jack. S tem da tu lahko "štejes karte". Konsistentnos je tisto, kar loči par % od ostalih.

cortez ::

še pomnite reklamo za Anteno cert. ?

Bi ga bilo zanimivo vprašat, a še zaupa in verjame v Luxuris.;)

fxman11 ::

theBill je izjavil:

V Nemčiji so imeli akcije v določenih mesecih in celo avtomobile podarjali oziroma žrebali med novimi vlagatelji - če se prav spomnim, je bil minimalni vložek za sodelovanje v žrebanju 5k EUR

Btw. a je to to:

Kaj je mislil tisti slovenec, da so na FPA forumu amaterji za raziskovanje. Kar naenkrat ni bilo vec odgovora! ;-)
Kaj so mu pri Thorexu prepovedali, da pise se kaj na forum :-D

Ana govorim o tem da cca 5% je takih trgovalcev, ki dolgorocno sluzijo ostali pa prej ali slej izgubijo.

Tisti, ki prodajajo signale jih je veliko takih, ki tudi prirejajo njihove zgodovine oz razne druge trike uporabljajo. Na zalost je res tezko biti pozitiven oz tudi med porfeljem razlicnih trgovalcev lahko pride da 2 od 10ih toliko zajebejo, da ti vsa profit zgubijo :-(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fxman11 ()

cortez je izjavil:

še pomnite reklamo za Anteno cert. ?

PART II
Košir; "Tudi jaz jim verjamem, da bodo izplacali"

:D :D :D

PART III

Košir: " Tudi jaz sem jim verjel, da bodo izplačali"..:)

mojca ::

So se celjski košarkaši že preimenovali ali njim Luxuris še ni sporočil, da gre v prisilno poravnavo?

Košarkaši pa še zbirajo vplačila da si bodo razdelili med sabo :-D

Detektiv1234 je izjavil:

PART III

Košir: " Tudi jaz sem jim verjel, da bodo izplačali"..:)

Lollll

dronyx ::

Ali kdo ve, če je Košir imel pri njih tudi naloženega kaj svojega denarja, ali so ga samo prepričali, da druge prepričuje?

Bi rekel, da so mu za to celo plačali. Ali so ga uspeli obenem nategniti, da je kaj vložil pri njih, pa ne vem. Morda samo toliko, kot je dobil za reklamo - se pravi easy come, easy go.;)
Če ni seveda dejavno sodeloval pri nategu.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

jest10 ::

mojca je izjavil:

So se celjski košarkaši že preimenovali ali njim Luxuris še ni sporočil, da gre v prisilno poravnavo?

Naj jih kdo opozori>:D

cortez ::

Eh, če so ga nategnili, se je šel vsaj domov na Dormeo spočit. :P

Gospod Čebulj

Uradno vas pozivamo, da se kot "trajderski guru" (tako vas namreč imenujejo opranci, ki za vas tržijo) pojavite in poveste še sami, kaj se dogaja z denarjem vlagateljev. Za "čarovnika" kot ste vi, to ne bi smel biti problem, kajne?

extr3m3 ::

Pa kdo je ta Čebulj, zadnje čase pa res vse več prebiram samo o njem? Je to tip iz okolice Šenčurja?
o_O

extr3m3 je izjavil:

Pa kdo je ta Čebulj, zadnje čase pa res vse več prebiram samo o njem? Je to tip iz okolice Šenčurja?

Guru,ki se za par ur zapre v sobo in si natrejda par sto jurjev.......svizec
Nekdo, ki se ga ne da nikjer videti/slišati ker je prezaposlen....:)

Pa še en star članek na to temo:
http://www.finance.si/226897/Finanzas-F...

Zgodovina sprememb…

Zeberdee ::

Slabo detektivsko delo... :)

Ni šlo za detektivstvo pri tem članku...želel sem samo malo osvežiti kaj se je v Slo v preteklosti že pisalo itd....malo za branje in v opomnik.....:)

webmaher ::

več kot očitno nikomur več ni za zaupat niti malo.... bo treba samo še po "južnaško" uzdaj se use i u svoje kljuse :-)
Forex spremljam nekaj let in za tale Luxuris in Jureta se kakopak nisem odločil... v zadnjih treh letih sem sprobal tudi recimo kakih 100 in nekaj plačljivih robotov oz. Expert Advisorjev ... cena teh se je gibala med 60 in 200 US $ in ker sem jih kupoval "pametno" sem vedno dobil svoj denar nazaj, kajti noben seveda ni delal PLUSa tako kot so obljubljali avtorji s super duper predstavitvami... zdaj že kako leto malo podrobneje spremljam forex forume in čeprav še vedno nekaterih zadev ne poznam tako kot bi bilo treba sem aprila naredil skoraj 2% plusa pri tem je bil pa max. DrawDown le 1% ... ker delam to polavtomatsko in ker mi MetaTrader laufa noč in dan od nedelje 00.00 do petka 23.00 in moram pozicije zapirati ročno, sem jih nekaj enostavno prespal in stem izgubil dodatna 2-3% ... trgujem zdaj samo dva valutna para, da vidm kako se bo to obneslo, čeprav bi praktično lahko vse...

v zadnjih treh letih sem sprobal tudi recimo kakih 100 in nekaj plačljivih robotov oz. Expert Advisorjev

Zakaj bi nekdo prodajal robota, ki proizvaja konstanten dobiček?

Zakaj ljudje konstantno nasedajo na ene in iste finte, kaj a @judoka :)
je kdo že tole kaj točno naštudiral-verjetno s5 nateg http://www.fxlider.com/si/About_us/Term...

oprosti @judoka, evo bolj konkretno vprašanje: Zakaj hudiča robote prodajajo preko legalnih poti in ti jamčijo 30-60 money back garantee in se tega celo držijo.... če pa že vnaprej vedo da prodajajo "jajca v prahu" :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: webmaher ()

Zakaj hudiča robote prodajajo preko legalnih poti in ti jamčijo 30-60 money back garantee in se tega celo držijo.... če pa že vnaprej vedo da prodajajo "jajca v prahu

Ker se jim splača in ker je "garancija" dober sell point. Če 1/2 kupcev uveljavlja garancijo, jim še vedno ostane 1/2, ki jo ožamejo. Prodajajo sanje, kot fast diet/big dick/xxx pilule.

imaš prav, jaz pa očitno srečo, da sem čisto vedno dobil svoj denar nazaj... tale čarovnica Rita http://www.ritalasker.com/ in čarovnik Karl http://karldittmann.com/ sta pa fenomena svoje vrste, saj jima prodaja uspeva že nekaj let ... naivnih ljudi nikoli ne zmanjka :)

Trik je v tem, da s prodajo takih zadev na netu nimaš praktično nobenih stroškov. Vse je lahko avtomatizirano in tudi če jih 90% zahteva denar nazaj, se ti še vedno splača. In ker je trgovanje itak loterija, lahko tudi robot v določenem odstotku primerov kratkoročno priigra dobiček in srečni kupec ne zahteva vračila denarja. Ko pride v minus, je pa že prepozno.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

In ker je trgovanje itak loterija, lahko tudi robot v določenem odstotku primerov kratkoročno priigra dobiček in srečni kupec ne zahteva vračila denarja. Ko pride v minus, je pa že prepozno.

Trgovanje ni nobena loterija. Je igra verjetnosti, podobno kot poker. Za loterijo ga oznacujejo ljudje, ki ne vejo o cem govorijo.

poweroff ::

Forex like zadeve so čisti gambling. Razen če si centralna banka.;)
sudo poweroff

qaqo ::

poweroff je izjavil:

Forex like zadeve so čisti gambling. Razen če si centralna banka.;)

Večina ljudi sicer zgublja, še vedno pa je tvoja trditev mimo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: qaqo ()

Služiš lahko samo tako, da zapravljaš tuj denar>:D

O.

Midva nimava pojma, ti si pa bogataš, ne?

Najbolj smešni so pa tisti, ki razlagajo, kako je mogoče služiti na forexu, ko jih vprašaš, koliko so zaslužili in koliko časa porabili, se pa izkaže, da je urna postavka slabša kot na študentskem servisu.>:D

O.

Midva nimava pojma, ti si pa bogataš, ne?

Najbolj smešni so pa tisti, ki razlagajo, kako je mogoče služiti na forexu, ko jih vprašaš, koliko so zaslužili in koliko časa porabili, se pa izkaže, da je urna postavka slabša kot na študentskem servisu.>:D

Kdo je rekel da je lahko?
Dokler ne probas ne ves o cem govoris. Ceprav je moderator zbrisal mojo izjavo, se tebi iz aviona vidi, da ne ves o cem govoris. Ironicno je proti pravilom to nekomu povedat. Isto zgornjemu postu z omenjanjem gamblanja. A nekoga ki študira medicino vprašaš po 3-5 letih koliko je zasluzil in koliko casa je porabil? In koliko denarja je zasluzil?
Guess what, ta skil je glede potrebne investirane energije in glede zahtevnosti primerljiv z študijem medicine/matemtike/blabla in posledicno je % ljudi, ki jim uspe zelo zelo majhen. Znal bi ti tudi razlozit, zakaj je tako, ampak po mojem bi bila to izguba časa, ker ti si se pač odločil, da je to gambling in nateg.

Dejansko pa je eden najtezjih poklicev, kar jih obstaja. Definitivno pa ni gamblanje in definitivno ne rabis tujega denarja.

In to veš, ker si po 10 letih študija doktoriral iz trgovanja na forexu, sedaj si bogataš in ker ti ni več treba delati, malo nakladaš po forumih. Se motim?

O.

moje mnenje je pa tako... večina bi rada zaslužila čez noč in to bajno, kar pa enostavno ne gre... moraš imeti predvsem načrt, disciplino, živce in znat moraš upravljat z denarjem, ki si ga namenil za to.... najbolj pomembno pa je to, da denar, ki ga v to vložiš in recimo potem v celoti izgubiš, nikakor ne bo vplival na normalno preživetje tebe, tvoje družine, prijateljev, sorodnikov... in bognedaj, da bi si sposodil kako veliko vsoto, ki jo potem ne bi mogel vrniti... igrajte samo z denarjem, ki ga lahko pogrešate...
In ne pričakovati, da boš z vložkom 100EUR na koncu leta imel 100kEUR ...
Zadeva je dosti podobna kot pri pokru in stavah....nekako pravilo je, da pri eni igri oz. trejdu ni pametno izgubiti več kot 3% celotnega denarja... jaz trenutno delam tako, da ko je vsota vseh trejdov 1% celotnega zneska v minusu, enostavno zaprem vse pozicije in štartam z novimi...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: webmaher ()

Pogledal sem kaj je na začetku napisala Mojca in videl, da je bil začetni vložek 32.000€ in da je bil trenutni equity 16.000 .... se pravi je bilo stanje 50% v minusu... zdaj pa bodite pošteni do sebe pa se vprašajte bi to lahko normalno prenesli in gledali, kako izgubljate iz minute v minuto vaš težko prisluženi denar ...

gruntfürmich ::

judoka je izjavil:

Trgovanje ni nobena loterija. Je igra verjetnosti, podobno kot poker. Za loterijo ga oznacujejo ljudje, ki ne vejo o cem govorijo.

loterija ni do te mere ker večina ovac dela enako: gleda rsi, macd, bla-bla-bla, riše trende, suport, rezistens, šuting stare... in če imaš občutek kaj bo masa delala potem si na pravi poti.
ampak dejansko je na koncukoncev to še vedno loterija, ker nobeden ne ve kakšen trend bo naslednjo uro (v day tradingu)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

loterija ni do te mere ker večina ovac dela enako: gleda rsi, macd, bla-bla-bla, riše trende, suport, rezistens, šuting stare... in če imaš občutek kaj bo masa delala potem si na pravi poti.
ampak dejansko je na koncukoncev to še vedno loterija, ker nobeden ne ve kakšen trend bo naslednjo uro (v day tradingu)

Itak da ne veš. A ko začneš nek biznis veš da boš konsistentno profitabilen? Gre se za verjetnost-i in to zadostuje. In podobno kot pri pokru/biznisu zmaga tisti ki:

če imaš občutek kaj bo masa delala potem si na pravi poti.

Za ta občutek rabiš izkušnje. Leta njih.

Zelo majhen % zmaguje. Ampak podobno je v praktično vsakem biznisu. Po tej logiki je vsak biznis loterija.

mojca ::

Spraševali ste, kdo trguje zanje. Ta tip pravi, da je v Dubaju 70 trgovalcev, ki trgujejo že od leta 2000 in so tako dobri, da niti v enem mesecu od leta 2005 niso imeli izgube :)).

http://hercegbosna.org/forum/topic8697-...

Pustil je tudi svojo telefonsko, ziher ga lahko prosite za dodatne informacije.

Nije pameto sam trgovati na Forexu, a profit oscilira. Produkt ELF gdje unaprijed 3 mjeseca u 1$ znamo profit za klijenta, stabilan prinos od 4.5% kvartalno gdje radimo samo sa fjucersom australiskog dolara.

www.e-thorex.com
www.luxuris.si
www.luxuris-cmd.com

Thorex investment solution (Luxuris) funkcionira od octobra 2005god.Omogućava stabilan rast investiranog kapitala u poslednjih 8 godina i čini preko 16 000 klijenata veoma zadovoljnima.

-Trgovanje se izvodi na platformi ALPARI UK i LMAX

http://www.alpari.co.uk/why-alpari/prot...
http://www.lmax.com/professional

- Najbolje tehnike i strategije trgovanja
- Najbolji instrumenti za ograničenje rizika
- Trguje se sa maksimalno
20% kapitala na ELF, 15% TIMA

Koriste se brojni bezbednosni mehanizmi i elektronski trgovalni alati (STOPLOSS)
- Imamo oko 70 profesionalnih trejdera (Dubai UAE) koji su na valutnom trzistu od 2000-te god
- Konstantni i stabilni prinosi, likvidnost i sigurnost
- Praćenje sopstvene investicije na internetu 24h/7 dana u sedmici

Za 8 god nije se desio negativan mjesec, najnizi godišnji profit jedne godine iznosio je 21%

GARANCIJE:
Thorex FX, ALPARI UK i Lmax su registrovani
kod:
FCA www.fsa.gov.uk/ i
FSCS http://www.fscs.org.uk/protected do 85000funti
ili (100 000)eura po racunu ako bi propala depozitna banka (Barclays) ili sama platforma u roku od 7 dana potpuno automatski

ELF EXCLUSIVE LIMITED FUND:

- Jedinstven investicioni program
- Transparentnost Inovativna strategija trgovanja
- Unapred poznati profiti: +9% bruto na 3 meseca
- Isplata profita na svaka tri meseca
Uz datum dospeća fjučers ugovora Mart, jun, septembar, decembar

Sva pitanja i zakazivanje termina mozete poslati na ovaj mail ili pozvati na prikazani mobitel.

Gsm: +387 (0) 65 371 606

petric18d@gmail.com,

Zdaj ko je v Sloveniji preveč negativne publicitete, iščejo še na balkanu?

c3p0 ::

Že prvi stavek prižge vse mogoče rdeče luči: "Produkt ELF gdje unaprijed 3 mjeseca u 1$ znamo profit za klijenta".

Glede samostojnega trgovanja pa: dokler obračaš mikro lote in se igraš, te ne bo nihče opazil ali motil. Ko začneš s po par loti, se pa hitro pojavijo razne zakasnitve, price slips ipd. Igraš se namreč v peskovniku brokerja in tu je on glavni bully, ki ti lahko podre tvoj peščeni grad, kadar se mu zahoče.

Meni je pa tale zapis zanimiv iz bosanskega foruma:
a i lako možete provjeriti da je prijevara tako da vidite hoće li primiti upaltu u gotovini. pitajte ih može li gotovina. dajte im do znanja da ste spremni samo u gotovini puložiti. ako pristanu, prijevara je.

Meni je dejansko bilo rečeno, da lahko keš prinesem komercialistu, ali pa osebno v Šenčur. Da potem oni nakazujejo na ne vem koliko bank, da se izgubi sledljivost.

c3p0 je izjavil:

Že prvi stavek prižge vse mogoče rdeče luči: "Produkt ELF gdje unaprijed 3 mjeseca u 1$ znamo profit za klijenta".

Glede samostojnega trgovanja pa: dokler obračaš mikro lote in se igraš, te ne bo nihče opazil ali motil. Ko začneš s po par loti, se pa hitro pojavijo razne zakasnitve, price slips ipd. Igraš se namreč v peskovniku brokerja in tu je on glavni bully, ki ti lahko podre tvoj peščeni grad, kadar se mu zahoče.

točno tako, zato je dobiti poštenega brokerja izredno težko... in treba je imeti načrt na dolgi rok, dobiček redno mesečno dvigovat in po nekem času trejdat v bistvu denar, ki smo ga zaslužili...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Borzno trgovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7116377 (1272) chrush
»

Forex (strani: 1 2 3 4 5 )

24399054 (28819) chrush
»

valutno poslovanje (forex) ? (strani: 1 2 )

6822524 (15934) c3p0

Kakšne izkušnje s podjetjem Varnost in donos d.o.o. (strani: 1 2 3 4 5 )

23644016 (36908) Tilen
»

Forex, TradeRobot in podobne zadeve za služenje preko neta - ali je tole nateg?

2812851 (10198) btree

Več podobnih tem