» »

Kemikal Kamnik

Kemikal Kamnik

nikolajstr ::

Oj,
morda kdo pozna to podjetje in delovanje tega?
Imajo razpis za prosto mesto, ampak sem po pregledu opazil, da ga praktično vsako leto ponovijo !? TO meni ne pomeni nič dobrega, pa me zanima, če kdo iz prve roke pozna to podjetje oziroma je sploh smiselna prijava

HVALA VAM

Magic1 ::

Ne poznam. Je pa tako, da ima zadnjih par let lahko vsaka normalna firma konstantno odprte razpise za delovna mesta, saj je nek normalen kader zelo težko za dobit. Mularija pa tudi hoče povprečno plačo+ iz nule. Seveda se da tudi dobit takoj, če je firma pripravljena preplačat. Takih firm je pa bistveno manj.
Magic

nikolajstr ::

ja, samo saj pravim, deluje ti potem sumljivo. Sploh za nekoga, ki bi delo vzel zares, pa cvikneš, da boš nategnjen.
recimo, razpis za delovno mesto:
14.03.2020
26.04.2021
17.11.2023
16.03.2024
03.06.2025
in zdaj na novo

ni pa to neka velika firma, 7-9 ljudi vse skupaj. Zato je morda še tolk bolj čudno

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Male firme si ponavadi ne morejo privoščit pretiranega plačila in delo je bolj intenzivno. Mala firma pomeni, da ni placa za bluzenje (oziroma je problem, da kakšen sine/hčerka bluzi in morajo to ostali not prinesti). 7 ljudi pomeni, 5 zaposlenih in šefe+žena. Gre kdo na dopust ali bolniško pa gre obremenitev hitro 50% gor na osebo... Šefe pa tudi ne more bit dobra dušica, ker se mu vse konkretno pozna na koncu meseca. Sploh v taki ne visoko donosni industriji.
Magic

fikus_ ::

Nekaj z Bizija, kar je javno dostopno

https://www.bizi.si/KEMIKAL-D-O-O-KAMNI...

Za kaj več moraš pa dati podatke. Mogoče ti kdo drug pogleda, imaš še Ajpes.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Koraaz ::

To, da se ponavljajo razpisi, je trend, ki se ponavlja že nekaj let zapored. Razlogi za to so različni, a najpogostejši je ta, da niso resni. Po TVju jokajo, da ni delovne sile, da "nihče" noče delati, medtem, pa raje ponovijo razpis, kot, da bi nekoga zaposlili.

Vem primer iz DSOja, kjer je splošno znano, da kadra primanjkuje. Se jim je ful mudilo, potem pa z 2 mesečno zamudo sporočijo, da nikogar ne bodo zaposlili in da bodo razpis ponovili...

V nekem drugem podjetju so priznali, da aktivno ne iščejo ljudi, a imajo vseeno objavljen razpis, ker imajo že plačano naročnino na zaposlitvenem portalu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Koraaz ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prošnja za zaposlitev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14325807 (15170) MadMen
»

Delodajalec ne pošlje obvestila o neizbiri

314612 (3106) akrk
»

Lažne navedbe v CV-ju (strani: 1 2 )

9125409 (20369) PrihajaNodi
»

Izjavo o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe (strani: 1 2 )

5421512 (20223) betmen
»

˝Strah˝ me je, da nebi dobil zaposlitve (strani: 1 2 3 )

10821375 (17769) @nny

Več podobnih tem