Forum » Operacijski sistemi » [Debian] pppoe pade, pomaga samo reštart modema
[Debian] pppoe pade, pomaga samo reštart modema
nsignific ::
Pozdravljeni,
Imam eno Debian mašino, ki se preko SiOL optike s PPPOE povezuje na internet. Skonfigurirana je tako, da naj bi bila always online.
Pogosto se zgodi, da povezava pade (Timeout waiting for PADO packet v logu) in pomaga šele reset modema.
Pri SiOLu trdijo, da je nekaj narobe z mojo PPPOE konfiguracijo, vendar si ne predstavljam, kaj bi lahko takega bilo, da se odpravi z resetom zunanje naprave (modema)?
Me malo farbajo, ali je kaj taksnega mozno?
Imam eno Debian mašino, ki se preko SiOL optike s PPPOE povezuje na internet. Skonfigurirana je tako, da naj bi bila always online.
Pogosto se zgodi, da povezava pade (Timeout waiting for PADO packet v logu) in pomaga šele reset modema.
Pri SiOLu trdijo, da je nekaj narobe z mojo PPPOE konfiguracijo, vendar si ne predstavljam, kaj bi lahko takega bilo, da se odpravi z resetom zunanje naprave (modema)?
Me malo farbajo, ali je kaj taksnega mozno?
- spremenil: nsignific ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52152 (23902) | simone |
» | Predelava modemaOddelek: Omrežja in internet | 4373 (3882) | Pesimist |
» | težava z linksys wrt54glOddelek: Omrežja in internet | 2224 (2091) | logout |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36827 (20773) | Bug |
» | [Linux] Noče se povezati z ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2093 (1562) | sverde21 |