Forum » Strojna oprema » 5.1 zvočna in zvočniki
5.1 zvočna in zvočniki
weishaupt ::
Kupil sem si zvočnike genius 5.1 in zvočno kartico creative live player 5.1 .
Delajo vsi 4 sateliti.
Tam kjer pa štekam glaven vhod (center in bas)
pa se mi sliši samo bas ali če pa zemen nekakšen takšen adapter stran ki sem ga dobil zraven pri zvočnikih pa se sliši samo center brez basa. Če pa štekam ta center kabel v line 1 ali line 2 pa delujeta bas in center zvočnik.
Potem sem pa probal štekat ene prednje satelite v to pa mi je delal samo en satelit.
Vse je novo!!
Kaj moram mogoče kaj softwarsko nastavit?
Software ki sem ga dobil zraven sem z soround mixerjem vse preštelal in še vedno ne gre!
help me!
Delajo vsi 4 sateliti.
Tam kjer pa štekam glaven vhod (center in bas)
pa se mi sliši samo bas ali če pa zemen nekakšen takšen adapter stran ki sem ga dobil zraven pri zvočnikih pa se sliši samo center brez basa. Če pa štekam ta center kabel v line 1 ali line 2 pa delujeta bas in center zvočnik.
Potem sem pa probal štekat ene prednje satelite v to pa mi je delal samo en satelit.
Vse je novo!!
Kaj moram mogoče kaj softwarsko nastavit?
Software ki sem ga dobil zraven sem z soround mixerjem vse preštelal in še vedno ne gre!
help me!
bmandelj ::
najprej bi mogoce pomagalo ce bi povedal kateri os uporabljas
jaz imam creativa 5.1 z onboard dolby dekoderjem in cist lepo dela z zvocniki crative dts2200
prvo dolby bo tako prisel do izraza samo pri filmih drugje ti center satelit ne bo delal ker pac glasba in spili niso delani za dolby 5.1
drugo a si preprican da imas res 5.1 kartico tudi ce ima izhode to ne pomeni da je 5.1 men so hotel tud navadno poturit pa sem jih teral u p...m...,
ce ti na kartici pise da je SB0060 (nad crtno kodo) potem je ce pa pise kaj drugega potem pa je zelo verjetno da ni.
drugace pa za win2k in winxp poberi iz crativove strani najnovejse driverje Klik!
Good Luck
LP Brane
jaz imam creativa 5.1 z onboard dolby dekoderjem in cist lepo dela z zvocniki crative dts2200
prvo dolby bo tako prisel do izraza samo pri filmih drugje ti center satelit ne bo delal ker pac glasba in spili niso delani za dolby 5.1
drugo a si preprican da imas res 5.1 kartico tudi ce ima izhode to ne pomeni da je 5.1 men so hotel tud navadno poturit pa sem jih teral u p...m...,
ce ti na kartici pise da je SB0060 (nad crtno kodo) potem je ce pa pise kaj drugega potem pa je zelo verjetno da ni.
drugace pa za win2k in winxp poberi iz crativove strani najnovejse driverje Klik!
Good Luck
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
potegni z neta driverje za ta sb v prejsnjem postu je link instaliraj.
potem pa v control centru vklopi onboard decoder.
v control centru imas pod speaker configuration tudi za nastavit kaksne zvocnike imas priklopljene in pa test da vidis ce ti res vsi delajo.
Tisti driverji ki so na cdju po vsej verjetnosti niso dobri.
Jaz sem jih moral z neta potegnt da mi je zadeva zacela delovat.
LP Brane
potem pa v control centru vklopi onboard decoder.
v control centru imas pod speaker configuration tudi za nastavit kaksne zvocnike imas priklopljene in pa test da vidis ce ti res vsi delajo.
Tisti driverji ki so na cdju po vsej verjetnosti niso dobri.
Jaz sem jih moral z neta potegnt da mi je zadeva zacela delovat.
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
control panel -> audioHQ -> speaker -> advanced -> ac3decode
ta ac3 decode mora bit vklopljen, potem pa v speaker nastavis 5.1 zvocnike (speaker selection), in sprobas (test)
LP Brane
ta ac3 decode mora bit vklopljen, potem pa v speaker nastavis 5.1 zvocnike (speaker selection), in sprobas (test)
LP Brane
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49912 (18406) | Matej_K |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3476 (3006) | connel |
» | Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6110 (4902) | ganzi |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2550 (1488) | franc3e |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3228 (2776) | ciper |