Forum » Strojna oprema » Abit KT7 in AMD XP+
Abit KT7 in AMD XP+
maci ::
Ali lahko na plato Abit KT7 usedlam procesor AMD XP+?
Na plati je VIA 133 čipset (FSB 200MHz).
Ali bo procesor izkoriščen?
Na plati je VIA 133 čipset (FSB 200MHz).
Ali bo procesor izkoriščen?
jureus ::
Ne, ta kombinacija ne bo delovala. Sam sem imel plato z kt 133 chipsetom, in sem dal not athlona 1000 z 266fsp pa mi je zaznalo samo 750 ker je delovalo z 200 fps. Xp procesorji pa so vsi delani z 266fps in vec.
Pa taka plata ne podpira xp procesorjev.
Tak da si raje kupi novo plato.
Pa taka plata ne podpira xp procesorjev.
Tak da si raje kupi novo plato.
iso2000 ::
Na KT7 sigurno delajo AMD Athloni do 1.4 GHZ-a. Sam imam 1.2 in deluje bp, sem pa moral nadgradit bios. XP proci niso podprti - sicer pa malo pobrskaj po abitovi strani..
Morda ga celo prodam-athlona.
LP
Morda ga celo prodam-athlona.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
kuglvinkl ::
MMM: če je chipset KT133 (brez A!), bo šel FSB do max 112 MHz.
IMHO: ne bo delalo.
IMHO: ne bo delalo.
Your focus determines your reallity
phoinix ::
Te plate podpirajo do 950MHz Durona in 1,4GHz Thunderbirda. Mam ASUS A7V, pa XP ne podpira!
Thanatos ::
mam Soltek SL75KV2 in mi morgan 1000 dela (via KT133 čipovje) tako da mislim da bi tudi 1300 duron gor delal.
boštjan ::
to se tudi meni zdi čudno,da duron samo do 950,athlon pa do 1400.Navsezadbje je isti socket.Tak da se strinjam s thanatosom.kar bo treba narest je ,da bo treba bios flešat.sam sem mel eno plato,ki so skoraj vsi meli probleme z inštalacijo 1,3 durona,jaz pa sem ga BP zagnal,pa še BIOS-a nisem flešal.Pol ko sem plato prodal sem ga.
iso2000 ::
Ja, te stvari se razlikujejo kljub enakemu chipset-u.
Če samo pogledaš kakšne težave so z Abit KT7 in Radeoni 8500. Pol daš pa isto kartico v QDI plato z enakim chipset-om, pa dela bp.
Hm... Sem malo zašel s teme.
V glavnem; KT7 sigurno podpira do 1.4 GHz neXP procesorje.
Če samo pogledaš kakšne težave so z Abit KT7 in Radeoni 8500. Pol daš pa isto kartico v QDI plato z enakim chipset-om, pa dela bp.
Hm... Sem malo zašel s teme.
V glavnem; KT7 sigurno podpira do 1.4 GHz neXP procesorje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri procesor?Oddelek: Strojna oprema | 817 (739) | asPeteR |
» | Athlon XP + Abit KT7 .... bi šlo ali neOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1543 (1371) | Vesoljc |
» | A bi plata podpirala al ne ???Oddelek: Strojna oprema | 935 (850) | smirnof |
» | Abit KT7A + TB 1,4........Oddelek: Navijanje | 1624 (1270) | kuglvinkl |
» | AMD XP proci,...Oddelek: Kaj kupiti | 2275 (1431) | SlaveMaster |