» »

Cene osnovne hrane doma in v tujini

Cene osnovne hrane doma in v tujini

1
2
»

Brias ::

sasli je izjavil:

Če najdeš prispevek, le objavi...zanimivo...

evo nasel sem ... java je, tako da ne morem dati linka, na youtubeu ne najdem ... mal so dosadni z reklamam ...

Die große Schummelei beim Grillfleisch
Mit welchen Tricks Kunden geblendet werden
Lies mehr über Extra - Das RTL-Magazin

http://www.kochbar.de/cms/saisonkalende...

kixs ::

Primerjava Lidl.si VS Lidl.hr in Spar.si VS Spar.hr: na Hrvaskem je razen kruha, _vse_ med 10 in 20% drazje. In vsaj obmejni Hrvati na veliko kupujejo v Sloveniji - ce tudi ne bi dobili DDV-ja nazaj - tako se jim pa se bolj splaca.

Na Hrvaskem je pa cenejse gorivo (preveri na petrol.si VS petrol.hr in kaksne koncne storitve (npr. frizer Simple.si VS Simple.hr = 13,90€ VS 70HRK (9,33€)).

lp

OK.d ::

Invictus je izjavil:

Ne vse.

V Švici je precej drago meso (3x - 5x). Zato vsi blizu meje hodijo nakupovat v Nemčijo.

še shumacher je švercal marmelado:)
LPOK.d

Mufasa ::

Je bilo pred časom po radiu povedano da pri nas (v Nemčiji) so cene živil (in potrošne robe) na splošno najcenejše v EU. Lahko povem primer izpred pol ure...0.5L Listerine v SLO Dm-u 5.75EUR, gor kupim ISTO za 2,95EUR.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mufasa ()

Alamar ::

thramos je izjavil:

Good Guy je izjavil:

Slovaška, 1 žemlja = 5 centov (in to za novo leto)

Kruh je bil povsod kjer sem bil ceneje kot pri nas. V dražjih državah malo, v cenejših pa smešno poceni.

Odvisno, kje ga kupuješ pri nas. Da se dobiti tudi dober in kakovosten za ugodno ceno. Meni osebno imajo slovenske trgovine daleč najboljši kruh in izbiro tega od vseh držav, kjer sem bil. Malo se lahko približa le Hrvaška. Prav najslabši mi je bil pa na Slovaškem in Češkem, saj mojstri v praktično vse vrste mečejo noter kumino, ki je ne prenesem, ko jo zdrobim med zobmi. Če ni v samem kruhu, je pa posipana po vrhu. Sploh Čehi rinejo to kumino v praktično vsako njihovo jed. Fuj in fej.

thramos ::

No, na Češkem mene kumina ni čisto nič motila, stvar okusa. Kakšne velike razlike v kakovosti nisem nikjer opazil ... res pa da nisem ravno pozoren. Imaš pa povsod, za vsakim vogalom poceni kruh.

Kje pri nas pa se dobi dober in kakovosten?

Magic1 ::

Pri nas je ziher le to, da povsod drag:))
Magic

mirancar ::

v pekarnah imaš zelo poceni kruh
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametno nakupovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5412737 (10436) HappyPills
»

Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

347109657 (46115) zmaugy
»

Eurospin vs Mercator (kvaliteta izdelkov) (strani: 1 2 3 4 )

18652799 (31197) gruntfürmich
»

Slovenski jogurt v Hoferju cenejši kot v Mercatorju (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28259493 (44261) cholt45

Več podobnih tem