Forum » Strojna oprema » prevelika 8rda+
prevelika 8rda+
frenk ::
Ziujo!
Dostkrat sm ze slisou da je na tej plati premalo prostora za ram če notr damo ti4400 al pa ti4600, sam nkol pa nism slisou da bi skatla za cdje(prostor kamor vstavimo cdrw in dvd enoto) prekrivala ram slote. Pa lih to se zgodi men . A ni to nč standardizirano?? A je meu kdo podobne probleme?
Zanima me kuko prklopt 4 zvočnike s tem integriranim zvokom. Priključke ima le tri, sem pa malo bral v priloženi knjižci sam piše da nj bi(po pravilni nastavitvi jumperjou) dva rvočnika prklopu na mic vhod.To se mi zdi mau čudn, poleg tega bi pa jest rabu mic vhod poleg zvočnikov.Če bi se to dal bi potem prodou sblive5.1 in ga nadomestiu s tem zvokom. A se kermu to zdi neumno dejanje ?? A je velik razlike v zvoku???
Dostkrat sm ze slisou da je na tej plati premalo prostora za ram če notr damo ti4400 al pa ti4600, sam nkol pa nism slisou da bi skatla za cdje(prostor kamor vstavimo cdrw in dvd enoto) prekrivala ram slote. Pa lih to se zgodi men . A ni to nč standardizirano?? A je meu kdo podobne probleme?
Zanima me kuko prklopt 4 zvočnike s tem integriranim zvokom. Priključke ima le tri, sem pa malo bral v priloženi knjižci sam piše da nj bi(po pravilni nastavitvi jumperjou) dva rvočnika prklopu na mic vhod.To se mi zdi mau čudn, poleg tega bi pa jest rabu mic vhod poleg zvočnikov.Če bi se to dal bi potem prodou sblive5.1 in ga nadomestiu s tem zvokom. A se kermu to zdi neumno dejanje ?? A je velik razlike v zvoku???
- spremenil: V-i-p ()
kuglvinkl ::
Poglej iz druge strani. Premajhno kišto maš za ATX plato. Kaj si imel prej notri?
Your focus determines your reallity
frenk ::
ja to vem ja daj premjhna-midi tower. Prej sm meu MS6380 pa zgleda nism nč upazu, sam pr teli plati pa sm ker sm mislu dt not 2x256 pc3200, sam bo treba mau počakat k bom mogu še ohišje nabaut. Pa napajalnik. Poj bi pa vodnga meu loh tud u kisti . Btw a mogoče kdo ve kero firmo rama ma mlacom(pc3200), oziroma kje bi dobu najbol firmo, kok bi to stal, pa kok je razlike med firmam. Hvala
planetparty ::
Jaz mam iste težave, ram mam mot lahko samo 1 lot, ker se druga 2 prekrivata s CD romom in DVD-jem :(
Kmali pa nameravam kupiti ono ohišje od Mlacoma za 15k Sit, katerega bom še predelal(ohišje izgleda zelo super, nisem nor da bi za ohišje dal po 40K, za to ceno se da dobiti že procesor, pa ko jebe ohišje)
Pri Mlacomu prodajajo Samsung rame
Kmali pa nameravam kupiti ono ohišje od Mlacoma za 15k Sit, katerega bom še predelal(ohišje izgleda zelo super, nisem nor da bi za ohišje dal po 40K, za to ceno se da dobiti že procesor, pa ko jebe ohišje)
Pri Mlacomu prodajajo Samsung rame
Zgodovina sprememb…
- spremenil: planetparty ()
VASkO ::
glede zvoka
najprej instaliraj gonilnike in potem zazeni carovnika za namestitev zvocnikov, ti vse tam pise (front - line out, rear - line in, mikrofon - mic in; cist ajnfoh)
najprej instaliraj gonilnike in potem zazeni carovnika za namestitev zvocnikov, ti vse tam pise (front - line out, rear - line in, mikrofon - mic in; cist ajnfoh)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31746 (18341) | Jaffa |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5472 (4148) | boštjan |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6097 (4832) | frenk |
» | Kateri Athlon?Oddelek: Kaj kupiti | 1853 (1202) | Dr_M |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1524 (1138) | nodes |