Forum » Mobilne tehnologije » Nov paket in problem z telefonom
Nov paket in problem z telefonom

Gates ::
Lp, danes sem sklenil naročniško pogodbo za dve leti. Dobil sem nov telefon in pojavlja se problem. Telefon je povezan z omrežjem, vendar prenosa podatkov ni. V čem je problem? Je krivo to, da sem danes dobil telefon in ga je potrebno aktivirati v omrežju? Hvala za odgovor.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()

shadeX ::
1. Kakšen telefon?
2. Kateri operater?
3. Si vklopil prenos podatkov?
3.1 Ne -> Vklopi prenos podatkov ( nastavitve, mobilna omrežja )
3.2 Da -> Najverjetneje nimaš nastavitev operaterja za mobilni internet. Pokliči svojega operaterja , povej jim kateri telefon uporabljaš in številko mobilnega telefona. Na telefon boš dobil SMS z nastavitvami, ki so potrebne za prenos podatkov.
2. Kateri operater?
3. Si vklopil prenos podatkov?
3.1 Ne -> Vklopi prenos podatkov ( nastavitve, mobilna omrežja )
3.2 Da -> Najverjetneje nimaš nastavitev operaterja za mobilni internet. Pokliči svojega operaterja , povej jim kateri telefon uporabljaš in številko mobilnega telefona. Na telefon boš dobil SMS z nastavitvami, ki so potrebne za prenos podatkov.

shadeX ::
Sej, kar sem rekel. Nastavitve so bile napačne. Čudi me sploh kako je do tega prišlo, če si kupil telefon pri našem operaterju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1369428 (13168) | starfotr |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 178924 (35132) | neosonic |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19294 (7097) | smile- |
» | Samodejen vklop mobilnih podatkov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7868 (5025) | Piki1982 |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20942 (10318) | Mavrik |