Forum » Mobilne tehnologije » iPhone 3g da/ne
iPhone 3g da/ne
d4vid ::
Živjo!
Ker imam dovolj teh poceni androidov me zanima, če se splača kupit iPhone 3g.
Sam telefon uporabljam za brskanje po spletu, SSH, Facebook, SMS, klici. Iger ne igram.
Zanima me, če je dovolj dober glede na to, da je to staro že 5 let.
Sam telefon uporabljam za brskanje po spletu, SSH, Facebook, SMS, klici. Iger ne igram.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Siddh ::
3gs še mogoče, 3g pa ne, ker po moje sploh ni več takega, ki nebi bil razbit in vsaj enkrat popravljen
b4d ::
Vsaj 3gs, pa se temu bodo pocasi potekle posodobitve sistema (na katerega so seveda vezane posodobitve in delovanje aplikacij).
b4d.sablun.org
Mavrik ::
Ker 3G ni dobil niti iOSa 5 večine aplikacij (ki po novem večinoma zahtevajo vsaj iOS5 če ne že 6) ne boš mogel inštalirat. Ne zapravljat denarja za brezveze.
The truth is rarely pure and never simple.
Čim manj :)
Nekje do 100 €, po možnosti bi menjal za Geforce 630 1 GB z mojim doplačilom.
Nekje do 100 €, po možnosti bi menjal za Geforce 630 1 GB z mojim doplačilom.
Gandalfar ::
Pod iPhone 4 se sploh ne trudi (pa se 4 je ze zelo na meji). Bos mel slabsi experience kot zdaj z Androidom.
hojnikb ::
100EURin spodobnen iOStelefon ne gresta skupaj..
Glej kej z wp7/8,če ti gre droid tak na živce ;)
tukaj je težava. Kupi malo bolši android telefon ;)
Glej kej z wp7/8,če ti gre droid tak na živce ;)
Živjo!
tukaj je težava. Kupi malo bolši android telefon ;)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Siddh ::
če želiš nekaj kar deluje več ali manj 100% časa potem še malo povohaj kak windows phone 7, npr. lumia 610, bi morala biti rabljena pod 100EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Siddh ()
blackbfm ::
že štirica je precej podhranjena za današnje aplikacije in web..dela sicer vse, ampak recimo konkretno pri fb aplikaciji, odpreš, vsaka druga funkcija ti freezne tel za par sek vse in potem naprej normalno..
4s pa že sprocesira vse, sam meni se pa zdi da tam baterijo kar pije
4s pa že sprocesira vse, sam meni se pa zdi da tam baterijo kar pije
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
GGGGG ::
Lumia 610 je kar dober nasvet. Je še vedno precej sodoben telefon, pa ohišje lahko zamenjaš, baterijo kupiš novo itd.
Mogoče tudi kakšna Omnia 7. Sicer je že precej star telefon, ampak mogoče se kje dobi kakšnega lepo ohranjenega za drobiž.
Mogoče tudi kakšna Omnia 7. Sicer je že precej star telefon, ampak mogoče se kje dobi kakšnega lepo ohranjenega za drobiž.
Problem s WinPhone7 pri meni je WiFi. Ne deluje eduroam, sam pa hodim v srednjo šolo. Sicer bi se lahko priklopil na profesorsko brezžično omrežje, ampak bi me najbrž hitro odkrili in blokirali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Xperia P vs Nokia Lumia 710 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21325 (17470) | SLO_Matej |
» | iPhone vs Android - mnenja uporabnikovOddelek: Mobilne tehnologije | 7253 (5609) | ;-) |
» | Apple iPhone 3G oz. telefon do 150 evrovOddelek: Mobilne tehnologije | 1940 (1742) | krispe |
» | Nokia N8 vs Apple iPhone 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 27208 (25201) | MrX |