Forum » Pomoč in nasveti » Android in Projector
Android in Projector
jankrzic ::
Zdravo,
Po nekaj letih sem v predalu našel majhen žepni projector 3M MPro110.. To zadevo, sem včasih zelo uporabljal za gledanje filmov na Windows XP. Žal mi na Windows 7 vrže ven "Blue Screen" (nekaj časa je delal, potem pa ko sem preklopil na opcijo, da mi prikazuje sliko samo na projectorju se je vse skupaj sesulo) ne vem zakaj, ampak me niti ne zanima, saj bi rad to zadevico priklopil na Xperio ARC S.
- Telefon ima poleg USB možnost izhoda HDMI
in 3,5 jack ki pa verjetno nima audio/video, ampak samo audio..
- Projector ima nekakšen "čuden 3M™" vhod za VGA in pa tudi Audio/Video 3,5 jack vhod
Sedaj pa me zanima, ali je kakršna koli opcija ti dve napravi povezati..
Meni je najbolj logična da bi iz HDMI dal v 3,5 audio/video jack..
Ali bi bilo mogoče bolje iz HDMI v tisti čuden vhod za VGA?
Ne vem pa tudi ali bi telefon sploh zaznal ta projector in začel poganjati ven sliko..
Nisem 100% kaj bi bilo najbolje, pa tudi ne vem ali bom kaj skuril.. Kaj vi menite o tem..
Hvala vsem skupaj!
Še slike Projectorja za lažjo orientacijo:
Po nekaj letih sem v predalu našel majhen žepni projector 3M MPro110.. To zadevo, sem včasih zelo uporabljal za gledanje filmov na Windows XP. Žal mi na Windows 7 vrže ven "Blue Screen" (nekaj časa je delal, potem pa ko sem preklopil na opcijo, da mi prikazuje sliko samo na projectorju se je vse skupaj sesulo) ne vem zakaj, ampak me niti ne zanima, saj bi rad to zadevico priklopil na Xperio ARC S.
- Telefon ima poleg USB možnost izhoda HDMI
in 3,5 jack ki pa verjetno nima audio/video, ampak samo audio..
- Projector ima nekakšen "čuden 3M™" vhod za VGA in pa tudi Audio/Video 3,5 jack vhod
Sedaj pa me zanima, ali je kakršna koli opcija ti dve napravi povezati..
Meni je najbolj logična da bi iz HDMI dal v 3,5 audio/video jack..
Ali bi bilo mogoče bolje iz HDMI v tisti čuden vhod za VGA?
Ne vem pa tudi ali bi telefon sploh zaznal ta projector in začel poganjati ven sliko..
Nisem 100% kaj bi bilo najbolje, pa tudi ne vem ali bom kaj skuril.. Kaj vi menite o tem..
Hvala vsem skupaj!
Še slike Projectorja za lažjo orientacijo:
- spremenil: jankrzic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70783 (3672) | matobeli |
» | HDMI v Displayport ne dela na Lenovo W500Oddelek: Zvok in slika | 4947 (4782) | krneki0001 |
» | Povezava pc-ja in televizije???Oddelek: Zvok in slika | 3307 (2968) | zagi123 |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7703 (5483) | milos75 |
» | Projektor: Pomoč pri Namestitevi - potrebni kabli in mnenje!!Oddelek: Zvok in slika | 3353 (3187) | zile |