Forum » Pomoč in nasveti » toshiba c670 bluw screen
toshiba c670 bluw screen
djforever ::
lp,mam toshibo pa je sledeč problem
slika.
mislim da so rami kriv,nimam pa drugih da bi sprobal,v glavnem noce windowse nalozit,ker kaže samo crno sliko naprej pa ne gre ko bi mogel priti v windows 7 install menu
drugam pa ne vidim problem,aja pa memory test sem dol potegnil samo mi noce toshiba usb prebrat
slika.
mislim da so rami kriv,nimam pa drugih da bi sprobal,v glavnem noce windowse nalozit,ker kaže samo crno sliko naprej pa ne gre ko bi mogel priti v windows 7 install menu
drugam pa ne vidim problem,aja pa memory test sem dol potegnil samo mi noce toshiba usb prebrat
kupim9 ::
Zivjo. Poberi ven disk, wifi karto, en ram (prvo en potem drug) če jih je več, baterijo ter probaj, če bo OK. potem počasi dodajaš ko bo pokazalo defekt si našel krivca. Disk pa daj v drugo mašino kot zunanji in preizkusi z HD tune al pa testnim programom proizvajalca diska.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onemogočen dostop do BIOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1784 (1008) | SmeskoSnezak |
» | Noče "varno odstranit" zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3608 (2894) | mare4444 |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7132 (5676) | Matej Marinč |
» | Ubuntu Live usb noče bootatOddelek: Pomoč in nasveti | 811 (717) | radmannsdorf |
» | TOSHIBA satellite L650-11r WLAN driverOddelek: Pomoč in nasveti | 2810 (2600) | Stupo |