Forum » Pomoč in nasveti » navon n490 plus registracija izdelka
navon n490 plus registracija izdelka
Fifty6 ::
Živjo,
prijatelj je kupil navigacijo Navon N490 PLUS in jo je dal meni da mu jo aktiviram ter posodobim (ker je zraven dobil leto zastonj posodobitve). No seveda so zraven super prijazna navodila v kateri nič ne piše o registraciji izdelka, še boljša je spletna stran kjer je potrebno to registrirat (https://www.naviextras.com/shop/portal/..., kjer piše naslednje:
Enter the Request code from the screen of your navigation device:
You do not need to worry about upper and lower case, nor distinguishing between similar numbers and letters
You can write either one, and the system will automatically make the corrections.
Seveda se neda spregledat da dejansko na zaslonu ne piše nobene kode (niti če karkoli preklikaš ni nič), zadi na nalepki so neke kode, sam je stvar več ali manj brezvezna ker karkoli probaš nič ni prou. Pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje s tem, ter bi mi pomagal povedat kje dobim to butasto kodo... ker me zadeva ze spravla ob zivce.
Hvala
prijatelj je kupil navigacijo Navon N490 PLUS in jo je dal meni da mu jo aktiviram ter posodobim (ker je zraven dobil leto zastonj posodobitve). No seveda so zraven super prijazna navodila v kateri nič ne piše o registraciji izdelka, še boljša je spletna stran kjer je potrebno to registrirat (https://www.naviextras.com/shop/portal/..., kjer piše naslednje:
Enter the Request code from the screen of your navigation device:
You do not need to worry about upper and lower case, nor distinguishing between similar numbers and letters
You can write either one, and the system will automatically make the corrections.
Seveda se neda spregledat da dejansko na zaslonu ne piše nobene kode (niti če karkoli preklikaš ni nič), zadi na nalepki so neke kode, sam je stvar več ali manj brezvezna ker karkoli probaš nič ni prou. Pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje s tem, ter bi mi pomagal povedat kje dobim to butasto kodo... ker me zadeva ze spravla ob zivce.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je to res? A Traffic Analysis of Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 23835 (1884) | Mr.B |
» | Kurzweil in kako narediti možgane (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 23848 (21782) | Thomas |
» | Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9028 (6423) | Mr.B |
» | Microsoft prodaja Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10678 (7344) | 'FireSTORM' |
» | Se linux trži?Oddelek: Operacijski sistemi | 1593 (1271) | christooss |