Forum » Pomoč in nasveti » HTPC
HTPC
krisspace ::
Zdravo.
Imam težavo, ker se mi zaradi ene napake ne naloži XBMC. XBMC je naložen na ubuntu. Probal sem z live ubuntu, da bi prišel do datotek in jih prekopiral na vse na en disk (imam 2x1TB). Vendar mi zaradi pravic, ki jih nimam, to ne dovoli.
Obstaja kakšen način, da pridem do podatkov(film, video, slike) in nato ponovno naložim XBMC.
HTPC sem dobil od prijatelja. On pa tudi ne ve kako bi lahko to zadevo rešil.
Hvala
Imam težavo, ker se mi zaradi ene napake ne naloži XBMC. XBMC je naložen na ubuntu. Probal sem z live ubuntu, da bi prišel do datotek in jih prekopiral na vse na en disk (imam 2x1TB). Vendar mi zaradi pravic, ki jih nimam, to ne dovoli.
Obstaja kakšen način, da pridem do podatkov(film, video, slike) in nato ponovno naložim XBMC.
HTPC sem dobil od prijatelja. On pa tudi ne ve kako bi lahko to zadevo rešil.
Hvala
krisspace ::
error: no such device: 6d8e0073-7c31-4188-808f-ab482b87dcbc
grub rescue>
grub rescue>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krisspace ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2604 (2096) | dottor |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36836 (20382) | TheHijacker |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5100 (3844) | markostano |
» | uPNP in Ubuntu Linux 10.0.4.1 oz. kateri program za streamanjeOddelek: Zvok in slika | 1913 (1737) | opeter |
» | Težave Mythubuntu - ne dobim/izgubim slikoOddelek: Operacijski sistemi | 1702 (1545) | opeter |