Forum » Pomoč in nasveti » Asus RT-N66U in IPTV (multicast)
Asus RT-N66U in IPTV (multicast)
Omelo ::
Pozdravljeni.
Imam router Asus RT-N66U in precej moteče težave z IPTV. Napaka je tako z LAN kot WLAN povezavo. Vsako sekundo oz. nekaj sekund mi za trenutek prekine zvok, včasih se skocka tudi slika. Pri direktni povezavi na T-2 Milana, se ta težava seveda ne dogaja. Poizkusil sem naložiti starejšo verzijo firmwara, nadgraditi z Merlin izdajo (tudi zadnjo .24 beta), naložil sem Tomato (na osnovi katerega naj bi sicer stale Asusove izdaje firmwara), vendar je težava še vedno ista. Se mogoče komu sanja kaj bi to lahko bilo? Pred tem sem imel RT-N16 in je zadeva delovala brez problema, po nadgradnji na verzijo 3 pa so se pojavile iste težave.
Imam router Asus RT-N66U in precej moteče težave z IPTV. Napaka je tako z LAN kot WLAN povezavo. Vsako sekundo oz. nekaj sekund mi za trenutek prekine zvok, včasih se skocka tudi slika. Pri direktni povezavi na T-2 Milana, se ta težava seveda ne dogaja. Poizkusil sem naložiti starejšo verzijo firmwara, nadgraditi z Merlin izdajo (tudi zadnjo .24 beta), naložil sem Tomato (na osnovi katerega naj bi sicer stale Asusove izdaje firmwara), vendar je težava še vedno ista. Se mogoče komu sanja kaj bi to lahko bilo? Pred tem sem imel RT-N16 in je zadeva delovala brez problema, po nadgradnji na verzijo 3 pa so se pojavile iste težave.
- spremenil: Omelo ()
Omelo ::
Nikogar, ki bi karkoli vedel o tej zadevi??
Mal dvigam, v upanju da se kdo najde...
Mal dvigam v upanju da se kdo najde...
Mal dvigam, v upanju da se kdo najde...
Mal dvigam v upanju da se kdo najde...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Omelo ()
titko ::
Mene pa zanima, kako ti je sploh uspelo speljati iptv preko routerja.
Sam se trudim uporabiti RT-N66U kot ojačevalec siolovega signala.
Sam se trudim uporabiti RT-N66U kot ojačevalec siolovega signala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri High-End Router za domačo rabo?Oddelek: Kaj kupiti | 12229 (9330) | OldSkul |
» | ROUTER ZA visoko brezžično hitrostOddelek: Omrežja in internet | 4080 (3588) | styled |
» | 300mbps routerOddelek: Kaj kupiti | 2017 (1699) | Goody |
» | Kateri "n" router kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13022 (9466) | Jackass |
» | Kateri wireless router kupiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2934 (2763) | Jankolovski |