» »

Kazupernodes

Kazupernodes

NuX ::

ALi je že kdo slišal za KazuperNodes? Kaj je vredno kaj, verjetno je slabse ko eMule in Kazaa?

buhica1 ::

Mislim da je Kazupernodes pripomoček za Kazaa, s tem programom si lahko izbereš supernode na katerega se boš priklopil. Sem probal pa se mi ne zdi posebej uporabno - ne opazi se razlika v hitrosti downloada pa tudi sourcov ni kaj več. Verjetno bi bilo uporabno le če hočeš od kolega ali točno oločene osebe vlečti kakšen fajl, s tem da se morata potem oba priklopiti na isti supernode.

Lp Buhica

W|ndKiller ::

Po mojem mnenju kazaa počas izumira (ali res?)
Vsaj jst dobivam tak občutek, filmi so večinoma fake (tu pa nastopi dc++ in emule), edino kar še iz kazee vlečem dol so slovenski mp3ji.

Vaše mnenje ?
.: Nuclear Power Boys - Ultras Krško :.

neki123 ::

W|ndKiller: filmi na Kazaa niso fake. Sem jih že več kot 800 dol zvlekel čez Kazaa, in velika večina so bili tisto kar sem želel in to dobre kvalitete. Kolk si pa ti čez DC in Emule dol zvlekel ?


[ izbrisal zaljivke - moderator ]

Zgodovina sprememb…

OldSkul ::

Dej nehaj!
Filmi niso dobre kvalitete, nekaj jih je večina pa ne, da ne govorimo o igrah, ki se sploh ne dajo dobit ker je vse fake.
Drgač pa za muziko je kazaa še zmeraj d-best!

darkolord ::

Kazaa je z dneva v dan bolj priljubljena... če bi malo pobrskali okrog, bi našli strani ki ponujajo linke za kazaa (prečekirane, no fakes)...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

the_unborn ::

ma folk je bedn k shara fake, naj raj zbrisejo ali pa spremenijo ime v to kar pac je, ne da pol jst buce dljam

darkolord ::

jah najboljš da greš pač na kako stran pogledat za velikost in pol dljaš...

neki123 ::

Pojma nimate.

Tody ::

neki 123 ma prov vi nevidite dlje od svojega nosu. Na začetni strani kaze ++ pa tud kaze lite 2.0 se odpre en stran ki jo pametnjakoviči takoj zaprejo ker je itak en bulshit right ? ampak na te strani so tud 3 strani(portale), kje maš čekirani in označene filme kere imajo napake katere ne in tud novejši filmi so gor. To da neznate uporabljat orodja, ki je namenjen in vgrajen v kazoo z namenom preprečevanja dl napačnih filetov vam oprostim sam vseen bi si lahko kdaj pa kdaj ogledal ime datoteke ne pa planit na prvo datoteko ki ima tapravo ime kot mutavi na telefon.Kar se kvalitete tiče pa morate itak vedit da so filmi dolgi okol uro in pol dolgi vsaj 600 MB in če downloudate filme (aja tut to piše kok so dolgi :=) ki imajo 300 MB ali bog ne daj 150 MB pa je vaš problem, ni drugega kot slaba kvaliteta ? POJDI V KINO PREKLET ŠKARTUH, drugače se čez čas sigurno pojavi dvd rip.

lp

darkolord ::

Tody in kaj sem jaz rekel??

Tody ::

eh k mi gre na kurac, k folk misl da so take strani trud in pot nekega velkega iskanja in sploh in oh kok so oni bogi. V resnici majo vse na dlani sam gledat ne znajo ;(

W|ndKiller ::

neki123: kolk sm zvleku ???dc++ in mula v 2mescih 109 giga (da ne bo izpadlo da se zdej neki hvalim tuki okol). kazaa je samo še za muziko gut, drugo je podn (kot so pred menoj že npisal).

"Kar se kvalitete tiče pa morate itak vedit da so filmi dolgi okol uro in pol dolgi vsaj 600 MB in če downloudate filme (aja tut to piše kok so dolgi :=) ki imajo 300 MB ali bog ne daj 150 MB pa je vaš problem, ni drugega kot slaba kvaliteta ? POJDI V KINO PREKLET ŠKARTUH, drugače se čez čas sigurno pojavi dvd rip."
Tu sploh ne rabi bit debata, škoda da si učke kvariš na tistih japonskih posnetkih in da poslušaš neumne japončke in njim podobne sorte, ko se smejijo ob bedarijah, ki niso smešne.

Tisti progiji ki so zravn kazze so nekateri pač dobri inu nekateri ne. Speed up +, un prewiev pa - (nimam časa še gledat če so fake al ne, zato uporabljam Dc++, preverjeno !!!)

Lp
.: Nuclear Power Boys - Ultras Krško :.

the_unborn ::

ce je fake lahko vecinima ugotovis ze, ce primerjas title in filename, samo se vseeno najde sranje, recimo film 700mb pa taka kvaliteta da te srat prime

neki123 ::

W|ndKiller, a celih 109 giga si zvlekel dol v dveh mesecih. Jest vsak mesec od 80 do nakje 110 giga dol zvlečem in to večina prek Kazaa. Poleg preko 800 divx filmov ( 779 jih imam na CD-jih in v katalogu, 24 trenutno še na disku, 35 jih trenutno vlečem dol) od katerih jih je 96 na dveh CD-jih so tu še porniči, ki jih je okoli 100 kom in okoli 80 iger ( vse so kopije originalov - dobiš jih v obliki Image filejev). In vse to sem zvlekel dol od 10.01.2002, ko so mi prišli priklopit ADSL. Seveda je bilo tudi nekaj fejkov vmes, ampak človek se navadi in mu rutina kmalu pove, ali je fake ali pravi film. Če kdo želi mu lahko pošljem katalog v excel formatu.
Pa še nekej. Že precej mojih kolegov me je klicalo na telefon, kako da mi rata potegnit preko Kazaa toliko filmov res lepe kvalitete. Pa sem jim rekel da je skrivnost v načinu iskanja. Niso verjel, dokler jim nisem v živo pokazal, kako se išče.
IN vedno je treba met instalirano čisto zadnjo verzijo Kazaa lite z vsemi orodji (Speed-up, PTrack, Kazap...) in parametre v teh orodjih je treba pravilno nastavit.

Lucio ::

neki123: dej ti to malo bolj podrobno opiši. Da bomo tudi mi tako uspešni.

darkolord ::

btw tudi sig2dat lahko veliko pomaga... drgac jaz tut polno stvari dol vlecem fejke sm pa dubu sam na zacetku, ko sem vseeno upal da je stvar res gor 3 mesece pred izzidom... :D

W|ndKiller ::

Že precej mojih kolegov me je klicalo na telefon, kako da mi rata potegnit preko Kazaa toliko filmov res lepe kvalitete. Pa sem jim rekel da je skrivnost v načinu iskanja. Niso verjel, dokler jim nisem v živo pokazal, kako se išče.

Ni problem, uporabiš besede kot xvid,divx,sharereactor,vite,......... samo, da bi pa na kazzi videl tudi nove filme, ki ne bi bili fake in ne bi bili večji kot 200 mega (tu mislim na une japončke) jih pa ne dobiš.
Seveda je bilo tudi nekaj fejkov vmes, ampak človek se navadi in mu rutina kmalu pove, ali je fake ali pravi film.

Hehe, si tudi ti ugotovil,da so na kazaa fakei a?8-)

Uglavnem, men dsl lepo vleče, fajle dobim tiste kar hočem, server lepo dela in to je tud bistvo, zaka sm prešaltu na dsl :)
Lp
.: Nuclear Power Boys - Ultras Krško :.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558425349 (8633) Freakylion
»

Počasna kazaa

Oddelek: Omrežja in internet
141087 (948) neki123
»

Bo KaZaA postala plačljiva?

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
202282 (2282) igorjan
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342611 (1885) cybermedo
»

Kazaa v težavah!?

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
111870 (1870) undefined

Več podobnih tem