Forum » Omrežja in internet » kako dobiti številko
kako dobiti številko
ssokec ::
pri klicu iz iste Tel. številke dobiš pri ponovnem connctanju drug IP ki ga določi ponudnik dial up-a. S pomočjo sodnega naloga, IP številke, čas uporabe le te, bi dobil to informacijo pri ponudniku dial-up.
Mogoče pa obstaja še kakšna druga možnost vendar je jaz ne poznam!
Mogoče pa obstaja še kakšna druga možnost vendar je jaz ne poznam!
Tody ::
V najboljšem primeru bi izvedel iz katerega ISP je klical. Drugače pa z sodnim nalogom. Če se čutiš ogoženga klikni sem!
jah to je blo bl za foro k zares, drugač če bi bil jest ogrožen, bi se zmenu z ISP amapk ne kr tko mal na help desk poklical ampak vse uradno magar če grem tja osebno.
Ziga Dolhar ::
Tega podatka ti verjetno ne bi dobil.
Za pravne zadeve nisem strokovnjak :-).
Za pravne zadeve nisem strokovnjak :-).
https://dolhar.si/
ah pomje pa da bi. Enkrat sem dobu spam kjer je lolek neki prodajal pa sem odgovoril vsem nazaj (okol 600 e mailov naenkrat) pa so mi iz volje poslal sporocilo da se tega ne sme delat in ob naslednji kraitvi obvstijo POLICIJO SLOVENIJE !
Hocem rect da ce bi imel dokaz, da sem resno ogrozen (kaj jest vem grozilna pisma al pa kej podobnega) bi se ~e potrudu da bi dobil stvari.
Hocem rect da ce bi imel dokaz, da sem resno ogrozen (kaj jest vem grozilna pisma al pa kej podobnega) bi se ~e potrudu da bi dobil stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15151 (9374) | Gandalfar |
» | Veliki Brat na internetu: tudi v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 12442 (12442) | GBX |
» | Izsledljivost preko IP-jaOddelek: Omrežja in internet | 4055 (3586) | PaJo |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12440 (8472) | swalow |
» | Kaj bo z Arnesovo konkurenco?? (AMIS, etc... )Oddelek: Omrežja in internet | 1857 (1589) | Matty |