Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

asPeteR ::
zile: Menju proc, sel na bartona ... Samo to sem naredu ...
Drugac mam na WinXP, pa NTFS valda ...

Drugac mam na WinXP, pa NTFS valda ...

zile ::
1000.
Jest mislim da ne bo šel noben dan k vragu. Včasih traja tud par dni da dobiš credit za vrnjen paketek. Vsaj pri meni je tako.
EDIT: asPeteR me je prehitu
Jah ne menjaj procev vsak teden.
FOLD ON !

Jest mislim da ne bo šel noben dan k vragu. Včasih traja tud par dni da dobiš credit za vrnjen paketek. Vsaj pri meni je tako.
EDIT: asPeteR me je prehitu

Jah ne menjaj procev vsak teden.

FOLD ON !

Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()

njok ::
Ja, pri meni tudi dva paketka cakata na upload, bo ze.
darko: ne vem zakaj, ampak mam obcutek kot da vsi klienti namesceni s tvojim installerjem uporabljajo tvoj username.
no offence, danes je bratec pregledal cellyje in je rekel da na vseh tece fahcore, pik pa od nikjer. Se bom sam preprical v petek.
darko: ne vem zakaj, ampak mam obcutek kot da vsi klienti namesceni s tvojim installerjem uporabljajo tvoj username.

darko: ravno tiste pogresam
zile:
ql programcek tisti qd, predvsem podatek pt/hr. Meni se vrednosti gibljejo od 0,5 do 4, si nisem mislil da so take razlike med paketi. p909_vill_str0 seka!
A ce je finished pomeni da je ze poslan?

zile:
ql programcek tisti qd, predvsem podatek pt/hr. Meni se vrednosti gibljejo od 0,5 do 4, si nisem mislil da so take razlike med paketi. p909_vill_str0 seka!

A ce je finished pomeni da je ze poslan?

Roadkill ::
pt/hr ti ne bi smel tolk nihat... jest mam skos 1.9-2.1. Seveda je pa ZELO odvisno od tega kolk motiš procesor :)
Tut pr men en paketek pada. Če tole novjo hitr porihtal bo padla produktivnost ZLO, pol bojo pa serverji zabasani ene dva dni :)
Tut pr men en paketek pada. Če tole novjo hitr porihtal bo padla produktivnost ZLO, pol bojo pa serverji zabasani ene dva dni :)

Darko: ma hecam se!
Sploh pa nimam tolko procesorjev (se).
Roadkill: ja, procesor je veckrat obremenjen. Spomnem se se kako je bilo ko sem igral splinter cell. V treh urah igranja ni napredovalo niti za 1 frame. Na sreco je Vice City manj pozresen.

Roadkill: ja, procesor je veckrat obremenjen. Spomnem se se kako je bilo ko sem igral splinter cell. V treh urah igranja ni napredovalo niti za 1 frame. Na sreco je Vice City manj pozresen.

Zheegec ::
Hudo ej
Vsaj ne bomo mest zgubili
Aja, a ima kdo kaj exstra WU, da jih bomo sharal med seboj - če se to da

"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Kdo bi znal GUI nardit za tale QD. A ja, pa tip k je napisal ta proggy je full prijazen in bi znal pomagat

morphling1 ::
LOL njok, se je darko dobro znašel in na enostaven način pridobil nove proce
hecam se.
Vidim pa da je team zadnje čase pridobil veliko novih članov in kljub temu da nekateri ne trenutno ne foldamo najbolje, se je tedenska produkcija povzpela že na 24k, tako da samo tako naprej fantje in dekleta
fold on :)

Vidim pa da je team zadnje čase pridobil veliko novih članov in kljub temu da nekateri ne trenutno ne foldamo najbolje, se je tedenska produkcija povzpela že na 24k, tako da samo tako naprej fantje in dekleta
fold on :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

frenk ::
njok:jah sej jest tud tko pravm ampak se nažalost enkrat bomo...kolk majo tednske produkcije uni k so na prumu mestu?

Tody ::
Frenk nej ti bo ker si relativno nov in mi ne greš na jetra
KLIK TUKAJ (: Aja zgorej moreš kliknt folding teams al neki tazga da vidiš vse ekipe

KLIK TUKAJ (: Aja zgorej moreš kliknt folding teams al neki tazga da vidiš vse ekipe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()

Tody:ti bom šu še bl na jetra 8. Avgusta
...poleg tega mi pa tale link nč ne pomaga...jest bi raj vidu team comparement

Sergio ::
Do kam moramo priti? Do 40.000 točk tedenske produkcije ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

CaqKa ::
pt hr? kaj je to.. kuj o nečem se menite pa sploh nič ne razložite.
http://folding.extremeoverclocking.com/
a tole ni dovolj team comparementa?
sergio si ziher da nisi mislil dnevne produkcije namesto tedenske...
40k tedensko bi nas prineslo pred 'the knight who say NI' (okrog 20 mesta)
40k dnevno pa na prvo mesto.
http://folding.extremeoverclocking.com/
a tole ni dovolj team comparementa?
sergio si ziher da nisi mislil dnevne produkcije namesto tedenske...
40k tedensko bi nas prineslo pred 'the knight who say NI' (okrog 20 mesta)
40k dnevno pa na prvo mesto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

365,242.66 tednske produkcije majo na prvem mestu...to je velik več kot pa mamo mi. Plog tega majo 756 novih uporabnikov v zadnjih sedmih dnevih...tole bo trd oreh če ne bomo nekj novga pogruntal

Brez panike, kar drzite paketke v queuih, bo server ze prisel.
CaqKa: pt/hr je en izmed podatkov, ki ti jih prikaze programecek qd.exe, ki ga je zile omenil na prejsnji strani. Sledi temi.
CaqKa: pt/hr je en izmed podatkov, ki ti jih prikaze programecek qd.exe, ki ga je zile omenil na prejsnji strani. Sledi temi.

bobby ::
serverji so back on line!!!
zdej pa hitr paketke pošiljat nazaj!!!
zdej pa hitr paketke pošiljat nazaj!!!

Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Vidim da se je produkcija popravila, meni pa vseeno noče poslati paketkov! Damnit.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

[13:32:57] + Attempting to send results
[13:32:57] - Couldn't send HTTP request to server
[13:32:57] + Could not connect to Work Server (results)
[13:32:57] - Error: Could not transmit unit 06 (completed June 4). Keeping unit in queue.
[13:32:57] - Failed to send all units to server
Folding@home Client Shutdown.
Jupi?
[13:32:57] - Couldn't send HTTP request to server
[13:32:57] + Could not connect to Work Server (results)
[13:32:57] - Error: Could not transmit unit 06 (completed June 4). Keeping unit in queue.
[13:32:57] - Failed to send all units to server
Folding@home Client Shutdown.
Jupi?
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

NE se sekirat, bo že poslalo. Meni jih okoli 10 leži po kompjutrih. Enkrat bo pa sam 1000 pik na dan

j - kein firewall, kein proxy, kein anti-virus.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Huh, očitno serverji še naprej serjejo.
Quote: We've had some hardware issues on these older servers. We've been working on vsp42 today, but I'm not sure when it will be done (usually our first goal is to backup the machine to protect the 100's of GB of existing data).
Vijay
Quote: We've had some hardware issues on these older servers. We've been working on vsp42 today, but I'm not sure when it will be done (usually our first goal is to backup the machine to protect the 100's of GB of existing data).
Vijay

Rippy ::
Za vas dela skoraj non-stop eden XP 2000+, morphing1 kakšno mašino imaš ti da imaš tolk velik WU done

Od danes ponovno 2.6 GHz tbred in 2.55 GHz Barton, rap3r upam da kmalu vsaj 2.4GHz tbred/barton, potem pa v službi 2 + 2 GHz tbreda ter en 2.5GHz P4, tako da skupno v kratkem pričakujem ponovno vsaj 350 pik na dan oz. čez 2500 pik na teden
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Rippy ::
hm laufa mi ene 10 ur dnevno...zdej odvisn kolk je idle k ga uporablja moja sestra...sj vecino casa je na idle recmo 70% takrat se folda
...no mam sicer eno P II 400 samo s tistem mi en WU dela 3 leta...tak da na tem sploh ne foldam
. Ql zelo konkretn pice of equpment. Hehe ql bi blo če bi podpiral multi procesiranje....en moj frend ma 8x Alpha 64bit to bi kr lepo sekal...uporablja ga sicer kot strežnik...zdej nevem na katerem opreraciskem sistemu, a podpira zadeva te procesorje in multiprocesiranje, jst močno dvomim sicer.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

Boky ::
morphling1 kako se obnese bartn pri foldingu? Keri je hitrejsi, 2.6 GHz tbred ali 2.55 GHz Barton ? Sprašuejm zato, ker vspovsod dodaten cache ne pride do izraza. (Se opravičuejm ker ne spada ravno sem))

Pomojem ni razlike med njima, tu so važni predvsem MHz. Nimam pa Bartona toliko časa da bi ju bolj natančno primerjal (delata različne proteine)

AtaStrumf ::
Jaz pa že 4 dni ne foldam, ker mi je kabel crknu in me glih zdaj ni nič doma, da bi pršel kdo poštimat, mašine pa tud ne mislim met pržgane sam zaradi foldinga. Sem padu iz 19. na 21. mesto. Sem mislil, da bo huje, sam glede na to da zezajo serverji znam pol ko jih porihtajo past še za ene par mest.
Hja ta Telemach, zgleda da sem jih mal preveč hvalil pa so se morali pokazat v pravi luči. Grejo nekaj rihtat pa pol vse crkne. Mah sej bo že. Sicer najbrš šele drug teden, ker frajerji delajo samo do treh - štirih, jaz pa prej ne morem bit doma.
Hja ta Telemach, zgleda da sem jih mal preveč hvalil pa so se morali pokazat v pravi luči. Grejo nekaj rihtat pa pol vse crkne. Mah sej bo že. Sicer najbrš šele drug teden, ker frajerji delajo samo do treh - štirih, jaz pa prej ne morem bit doma.

tx-z ::
na kok časa to pošle podatke nazaj na internet, k zdej mi je u enmu tedni naredu 16k/250k, tko da v 10ih dneh nav nikakor končal, bo šele pr ene 30k
tx-z

roCkY ::
Javni razpis honororarnega neplačanega delovnega mesta!
Išče se prevajalec za prejšnje sporočilo in še kakšno podobno.
Prosim prevod ker čisto nič ne razumem.
Išče se prevajalec za prejšnje sporočilo in še kakšno podobno.
Prosim prevod ker čisto nič ne razumem.

Tody ::
Dragi zigam foldign je dobro če laufa vsaj na pentiumu in je nekako optimiziran za PII 400 mhz (no o tem je bla enkrat beseda) podatke pošlje na internet ko konča nič prej nič kasneje

Double_J: hvala
ampak se mi še usen zdi da je zlo mau možnosti da bi kdo to res naredu
...ali pač?
p.s.: Double_J:al ti to resno mislš??

ampak se mi še usen zdi da je zlo mau možnosti da bi kdo to res naredu

p.s.: Double_J:al ti to resno mislš??

Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()

Double_J ::
Jah poglej v log kolk paketov si poslav. Če jih je na strani več kot tolk pol to en res počne, hihi

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2587 (1919) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1082) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6164 (6164) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1747 (1460) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2881 (2881) | Phoebus |