» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
22 / 86
»»

frenk ::

ne morm v log pogledat ker sm zamenjou program in tastarga zbrisou...jah men je ql če kdo drug men pomaga sam upam da nau zahtevou kšne gajbe zato:D

njok ::

frenk: a se sekiras al kaj? :D

Danes sem pocekiral masine pa se mi ne sanja kaj je bilo narobe. Ena je en paketek oddala pod uporabniskim imenom njok-SFI_ ostale pa so imele zadnji downloadan WU okrog konca maja (?!).

No, nasel sem nacin kako ucinkovito (bom videl se ce res) namestiti kliente na windows98. Uporabil sem winfah.exe, ki pride zraven GUI klienta ampak pognal sem ga kot service, tako da naj nebi uporabljal OGL za izrisovanje. Zadeva lepo teče in pri zaustavljanju ni težav.

Ker so se mi potožili, da ostajajo računalniki odprti in je zjutraj zaradi tega neznosno vroce, sem se potrudil in nastavil se samodejno zaustavljanje. Uporabil sem kar Scheduler. Dodal sem opravilo z imenom Microsoft Office (>:D), ki se zaganja vsak teden od ponedeljka do petka ob sedmih jutraj, požene pa se en programcek v system32 mapi, ki nezno zaustavi sistem. :)

Do naslednjega tedna pa bom videl, ce je resitev ucinkovita. Vodic ob naslednji posodobitvi rozice. :)

morphling1 ::

Darko, čestitam za 5k, samo tako naprej.
Najlepše pri tej statistiki je pa gledati obarvane uporabnike, ki so tedensko najbolj aktivni, bravo fantje. JC, roCkY, Nizmot, Captain, StricJux ter še lepo število tistih med 300 in 400 pik na teden, še malo cpu časa rabite pa bo pogled še toliko lepši, siva je pusta, bela je ok, barve pa sekajo :D

Fold on everybody :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

al je v temu kej resnice?:\

roCkY ::

Odvisno predvsem od tebe.:D
Jaz drugih virov za f@h predvidoma do enkrat jeseni nimam.

Frenk, tista statistika je narejena na osnovi predvidene tedenske produkcije. Tako da je dobra samo v primeru da vsi foldajo tako kot je treba. Recimo jaz ta teden nisem bil zelo aktiven in mi je predvidena tedenska produkcija padla pod 2k, od včeraj sem pa spet na full speedu in se že vidi po dnevni produkciji, da bo kmalu spet 2.5k+ :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

no sj jest zadne cajta 24h na dan foldam...dost bo za top10, sam za kj viši bo pa treba kšn računalnik dodat:\

Tic ::

Mah.. men se paketi kr zgublajo. Jih nece poslat, pol pa kr se 1x jih gre delat. Faaak... ze 3x tko. jst bom popizdu.... u zadnjih dneh ni nbenega paketa skor.. pa sem naredu jih ful. To ga neki UD mon serje.... :O
persona civitas ;>

roro ::

Jaz pa uživam, ko berem tole že dva dni: ;(

[12:37:30] + Attempting to send results
[12:37:32] - Couldn't send HTTP request to server
[12:37:32] + Could not connect to Work Server (results)
[12:37:32] - Error: Could not transmit unit 03 (completed June 5). Keeping unit in queue.

Boky ::

Meni je danes uspelo poslati paketke po tem, ko sem isklopil "Use IE connection settings". PO nastavitvi na "No" mi je paketke takoj poslalo.

Zheegec ::

Meni je dones vse paketke poslal...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Men jih k40 nekako poslje, sam sploh ne potegne drugega pa krneki dela... pa registrira jih tut ne.. ze nevem kok cajta brez tock.
persona civitas ;>

Pa to je nemogoce

UD mon, konca paket, pise result. dam da poslje, ready to connect > OK in ko bi se mogu povezat se ne zgodi nix, sam paket gre delat od začetka!!!!!! ENEGA IN ISTEGA!!! že 3x.. zato pr men nbenih rezultatov.... fook! Zdej bom pa use daw dol pa se 1x gor pa tut ce zgubim 99% paketa.;(
persona civitas ;>

Najbolj u izi je grafični klient, ki dela enako hitro kot tekstovni, če teče v trayu.
Janez Janša, 29.04.2014

ALIEN3001: al je to res?...kva pa -advmethods pa -forceasm:\...al to tud dela?

Tody ::

Frenk ne boš vrjel ampak dela. Seveda če računalnik prepozna zadeve in kakor se mu sprdne enkrat upošteva enkrat ne z tem ukazom ga pa prisiliš da jih prepozna

jest sm lih zarad bolše hitrosti gor dou konzolo pa em3...no ja zdej bom pač tle ustou:)

p.s.:zdej mi nben več ne pomaga:\...zgleda da sm spremenu frekvenco cpu-ja pa je to zaznau kot nov procesor:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

IR Babun ::

Men pa še zdaj noče nobenga paketka poslat z nobenga računalnika in vse daje v queue.
Kdaj pa te paketke sploh poj odpošle, a šele takrat ko je naslednji končan?
SCREW THE GOVERNMENT

Uporabi -send all
Janez Janša, 29.04.2014

lukslo ::

hmm meni se je začel pojavljat nek čuden error

vse lepo dela sam ko dobi paketek takoj pri prvem frejmu vrže error, potem pa vse lepo dela naprej brez nobega errorja več ...

any ideas?

za začetek bi bilo lepo da napišeš ker error če ti ni preveč problem seveda >:D

:D

uh ja sory :8)

napiše da kao dela frejm 35s (hmm le ko bi bla resničnost) --> potem pa kar naenkrat vrže error
v logu pa kaže da je vse prav
je sam EM3 kriv???

še log

umm kwa rabte IE conection ? Zbriši to pa bo vrjetno delal men že ful dolg cajta laufa bp pa sploh mi v logu to ne piše! Kake faulirane konzole maste to ?:D

AtaStrumf ::

Mene je zdele tud par dni zezal in ni hotlo poslat paketka (vmes je delal novega brez problemov), pol je pa dons končno poslal in sedaj dela že spet novega. Ne vem zakaj je prišlo do teh težav, a so se tako kot so se pojavile tudi izginile.

Boky ::

Jaz sem opazil da če imam vklopljeno "Use interent explorer Connection settings" mi paketa noce poslati. Sem pa to hotel meti vklopljeno, da bi se mi masina sama z modemom povezala na net, ko bi bil paketek narejen.

Double_J ::

>:D odkar moji in rap3rjeva mašinca delata na ful speedu (ok rap3r še neki šraufa :) ) vidim da zadeva leti, 11% slo-tech pik v zadnjem tednu, skupaj 3k in še raste, idealen teden, ko mi bodo vse mašine delale mi še ni ratal . Dolgoročni cilj je seveda rdeče obarvana statistika Mam pa v bližnji prihodnosti ogledani še dve mašini od kolegov , samo potweakat jih še moram, tako da bom potem skupno na 10ih procih katerih povprečje je vsaj 2800+ če govorimo o PR ratingu torej 28000+ morphling1 folding Powwwaaa :D

Fold on

roro ::

njok, ali že lahko poveš kaj več o skrivanju programa v windows 98 okolju?

roro:

Postopek je tak:

Downloadas si graficnega klienta in ga namestis kamorkoli.

Nato sem jaz uporabil Startup Control Panel, da sem pod Services dodal bljižnjico do datoteke winfah.exe, ki se nahaja v mapi grafičnega klienta. Po želji dodaš še parametra -forceasm -advmethods. Če dodaš še parameter -local boš dobil mapo work in vse ostale datoteke na c:\.

Na koncu se odstrani bljižnjico do grafičnega klienta v Common startup.

Ob ponovnem zagonu boš dobil konfiguracijsko okno. Če bi rad ohranil sedanjo konfiguracijo in napol dokončane proteine si datoteko winfah.exe skopiraj kjer imaš sedaj FAH3Console.exe.

Če karkoli ni jasno oz. sem kaj izustil povej. :)

Tody: vidm da si na gas stopu :D...jest morm sam še lukno zvrtat za vent poj bom pa še jest mau na gas stopu...mogoče pa clo do 1k tedenske pridem...nkol ne veš:)

Tody ni nič na gas stopu sej skos tok folda k zdej en XP 2000 pa en p3 700 mhz. Če me boš ogrožal bom pa še dva 1200 celija ukluču :D >:D

te že ogrožam...>:D

kva je z našmu teamom??...polovica je takih k nč ne delajo:O

Sims ::

frenk: Foldam kolko se da, z eno bogo mašino, upam, da bom lahko še kak rač okužo ...

sims: Poglej tukej na 127. mesto in navzdol...je le peščica takih k majo kj tedenske produkcije...zate se ne bojim da nebi foldou:)

tx-z ::

to men očitno neki ne dela vredu.. Sm mel 2tedna pržagn, naredu je 20k od 250k, pol mi je pa začel kr sredi neki tretjiga delat..A ne dela to hitrej. Men bi do 16.6. nardil komi ene 25k/250k
tx-z

NoUse4AName ::

ja lahko bi povedal kaksen racunalnik mas.

Manj kot p2 400 skor ne smeš met ker mislim da so po tem deadlini naštimani. Če pa kej dost uporabljaš CPU pol pa more bit še ful močnej.

tx-z ::

duron 950MHz, 512ddr, dela na 15-25% po 8ur na dan
tx-z

darkolord ::

Tody: ja naštimani so deadlini po 400... sam dodajo še nekej cajta tko da ti še ostane...

zdej mam jest 1700+ odvitga na 1200 in 1.4V, ker ni ventou na radiatorju...še par dni poj pa s polno paro:)

hmm kaj je slučajno nov core???

meni mi zdej obdeluje nek čudn paketek SH3ligGH2/pdb1gbq.1. kaže da je jedro Genome???

09:41:34] Verifying core Core_ca.fah...
[09:41:34] Signature is VALID
[09:41:34] Created: Wednesday April 10, 2002 00:01:22 UTC
[09:41:34] Signed: Monday March 3, 2003 00:18:15 UTC

09:42:06] [SPG] Preprocessing complete
[09:42:06] Iterations: 0 of 600
[09:42:07] Finished
[09:42:07] [SPG] Native chi angles stored
[09:42:08] [SPG] Rotamers read
[09:42:08] [SPG] Unrecognized atom
[09:42:08] [SPG] Unrecognized atom
[09:42:08] [SPG] Starting genetic algorithm
[09:42:41] [SPG] seed: 3966517
[09:42:41] [SPG] Designing protein sequence 1 of 30
[09:43:52] [SPG] 10.0
[09:45:00] [SPG] 20.0
[09:46:06] [SPG] 30.0
[09:47:06] [SPG] 40.0
[09:47:59] [SPG] 50.0
[09:48:52] [SPG] 60.0
[09:49:47] [SPG] 70.0
[09:50:42] [SPG] 80.0
[09:51:38] [SPG] 90.0
[09:52:32] [SPG] 100.0
[09:52:32] [SPG] Writing current.xyz
[09:52:32] [SPG] Sequence 1 completed:
[09:52:32] NLYLKWPVNSSSSSMFPLPPGQVVVQLNPTTGPIILVTLPQTGVNGYLPM . . .
[09:52:33] Iterations: 20 of 600

A to je genome?
Janez Janša, 29.04.2014

ja meni mi tudi tako piše EM3 pa kaže da je Genome jedro

roCkY ::

Očitno gre za Genome@Home konzolo!

Meni je tudi naložu Fahcore_ca. po tem ko je javu HTTP napako pri povezavi na server ob downlowdu novga paketa. Obdelan je bil pred tem uspešno poslan.

Citat iz http://forums.extremeoverclocking.com/archive/topic/38946-1.html

"To check the console while running it as a service read the FAHlog.txt in the FAH directory. It shows everything the console would have. A quick an dirty method to verify it's status is just look at processes under task manager. You can see the FAH service and the core thats being used. Of course you can make sure the CPU is @ 100% too. So if you see FAHCore_ca.exe you know you're folding a GAH WU... But if you see FAHCore_78.exe you know you're folding a gromacs WU."

Nekaj več pa Google povezava

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

No, meni trenutno foldanje ne gre najbolje, gre pa team trenutno proti 28.000 tock/teden, top50 pa tudi ni tako dalec. Tudi PaJo vidim da postaja pocasi oranzen. :D

Ker drugace teamu ne morem pomagat sem danes zacel malo posodabljat stran (se nic uploadal) pa sem ugotovil, da potrebujem prostovoljca, ki bo spisal vodic za namestitvev in konfiguracijo EMIII. Rad bi da bi bil tocen postopek in nekaj screenshotov, za ostalo lahko jaz poskrbim. Anyone?

men tud zadne cajte ne laufa preveč dobr...morm proc spet navit>:D...bom s selotejpm vente gor zalimou:D>:D

njok lahko ti jaz naredim, tako kot se mi zdi optimalno. Drugače pa tudi meni ni delovalo vse optimalno, čez vikend me ni bilo doma vmes je pa zmanjkalo štroma in dva dni ni delovalo pet mašin. Od včeraj pa spet na ful in upam da 3k tedensko, team pa se vzstrajno približuje 30k tedensko kar je tudi zelo pohvalno :)

Fold on

morphling: Bi bil zelo vesel ce bi lahko napisal. Zile je predlagal, da bi lahko kar prevedli del help datoteke ki je zraven EMIII. Odlocitev je tvoja.

Lahko tudi delno prevedem help, ker je tam tako in tako vse napisano.

CaqKa ::

novi EMIII, vsebuje tudi kalkulator da si izračunaš koliko točk imaš na dan/teden...
««
22 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282587 (1919) rap3r
»

folding - WU - team