» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
12 / 86
»»

Marjan ::

noUse4name: jah, samo to mi dela že več kot 24h.

njok: sem probu -local in -config, pa je vedno isto.

morphling1 ::

Maš kak firewall ? Kolegu je tud kar naenkrat nehalo pošiljat prek njega, čeprav ima omogočen dostop.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

O Shit, Morph!!

Prov si imel. Popolnoma isto kot pri tvojem kolegu. Vkloplenga sem imel Keriota, samo je skoz lepo delal. Kar naenkrat pa je nehal. Zdele pa probam izklopit in DELA.

Jao :D

Thanks!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Marjan ()

Damn sam to mi ni všeč, a je možno da so na stanfordu kaj spremenil in zdaj ne dela prek firewallov. Zile maš kako idejo kako bi delal tud s tem ? Kako maš ti to v službi poštiman ?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Alec999 ::

jst mam tud Keriota pa mi zaenkrat se use lepo dela .. upam da bo tko tud ostal :)

Men tud ni všeč. Kakšen, i ni pozoren mu gre lahko veliko paketkov v maloro!

Men sta šla dva, in me je Sergio prehitu zdej :D :P

Sergio ::

Hehe Marjan, počakej ti do srede ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

lukslo ::

jst nism še mel težav s firewall-i
clarkconnect mašina, ICS + Firewall + apache

bom provu "okužit" še kak moj komp, sam ne vem kako bo ker niso ne vem kaj.

zile ::

Yo !
Prišel z NT konference 2003. Vidim da se je boj za prvo mesto totalno vnel :D 0:) . Drugače pa smo prehiteli celo team republiko Češko :D . Userjev, ki se vključujejo v ekipo je čedalje več. Nice. 8-)
Z eno besedo way to go team.
Fold on. :D

ank ::

Cool! Po enem poslanem paketu (400WU) me je vrglo na 84 mesto Slo-tech ekipe.:D
Mislil sem da zadnji pridejo na zadnje mesto.

roCkY ::

Paketi so različno točkovani. Ank mel si srečo, ker si dobu enga za veliko pik.
Trenutni projekti.

demoness ::

srce mojega Athlona 2000+ folda za vas...
Sam foldajmo. :-)
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

Roadkill ::

zgrega

Date of last work unit 2003-05-09 03:00:26
Active processors (within a week) 13

UF... tale je pa ornk zastavu.. a je to un model, k je govoru, da lohka iz šole zrihta 15 compuv? :)
Sweet. :)

Tody ::

Ne tisto je bil TIC sicer pa če maš mal večjo firmo pa kake 1k celerončke to spoloh ni problem (: Jest mam 2 rač v firmi k skor skos 90 % idilata

Evo končno je šest amd-jev pod mojim imenom začelo foldati s polno paro, ker vidim da se zmanjšuje razlika do zileta in insert_namea, ter povečuje od njoka.
rap3r sem mel pol prav, ko se mi je zdelo da računava podvojene proteine, ker zdaj ko je na vsakem compu nov klinent zadeva dela kot je treba.

overclock to the max and fold on

116. mesto. Kmalu bomo stoti. Tedenska produkcija 15.500 :)
on se ji zoperstavi.

Tic ::

Bad news:
Zdej čez vikend nben comp nedela ker fox nima časa.

Good news:
U pondelk užgemo 3 testne compe za 5 dni. Če bo ok, bomo mel 16compu 1100mhz. 24/7, 356dni v letu >:D
persona civitas ;>

darkolord ::

naj nekdo nardi s-t skin za EMIII :D

frenk ::

jest bom šu verjetn u pondelk po plato za še enga amd-ja...poj bom meu pa dva:)

ReSpEcT ::

;(

Tody ::

ej dejte mi povedat kako navadna grafična verzija upočasnuje foldanje, medtem ko em3 pa je hitreje čeprav isto izrisuje proteine

EM3 je v bistvu GUI za text verzijo. Ma sicer full opcij, ena izmed teh je, da lahko slikco proteina izklopiš. Grafična verzija pa za izrisovanje uporablja OpenGL driverje, kar ima za posledico tudi večjo porabo CPU in posledično tudi kakšno sesutje programa ob slabo "napisanih" driverjih za OpenGL.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

Tody, velika razlika je med grafičnim načinom in EM3. EM3 je sam indikator napredka, računanje pa še vedno izvaja fah konzola, tisti protein ki ga vidiš je pa samo ena slikca, ki jo potegne iz baze. Grafični način pa kot mi je znano uporablja open GL in renderira proteine, tako da porabi dosti več cpu moči samo zato da vidiš lepo sliko.

Zile to je že drugič, da naju je ob skoraj istem času pičilo odgovarjat na eno vprašanje :D

Morph: :D . Pejt zdej rajš vodni blok nardit, jest grem pa na en "giro" do izvira Kamniške Bistrice. 8-) :)

Stoto mesto se nevarno hitro približuje.

Sergio, a boš polinku ST-F@H banner na njokovo stran? Za 100.tko :\

njok ::

Skoda ker mam zelo malo casa da bi dokoncal FAQ.

Se kdo javi za malo pomagat? Mam pripravljena vprasanja in par odgovorov. PM.

Bom, obljubim. Bo v novici. Samo obvestite me po PM, ko bomo na 101. mestu ;)
on se ji zoperstavi.

roCkY ::

Go team, go team, go team :D

Bravo fantje še tako naprej.

Damn prvi trije smo čist divji, vsak nardi skoraj 2k pik na teden. Njok kdaj boš spet na polno paro :)

Alec999 ::

wau wau čestitke usem k sodelujete .. res hudo dobr vidt team med prvih 100 na lestvici :D

CaqKa ::

kaj če bi nekam dali link do statistike... one premice razvoja in pogleda na prihodnost me prevsem zanimajo... tale link da smo na 100tem mestu mi nič ne pove...

ali3n ::

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

tale link bi morali dat nekam med linke slotecha na levi strani... ali pa v prvi post tote teme.
pa link do folding.rozica.com bi tud lahko dali.. ne pa da vsakič iščeš ko budala.
aja glede na tole future premico bomo 18. maja že pod 95 mestom... em kje se te začnejo tak strme premice kot je slotechova? da bi približno vedli na katerem mestu se bomo ustavli.

aha.. kaže na rang okrog 50mesta nekje... torej se bomo še kr nekaj cajta vzpenjali :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Thomas ::

Samo tudi ostali ne počivajo.

Treba računat s tem. Ko bodo nekateri veliki teami iz SETI@home prebasali sem ... bo še zanimivo.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Jep, točno to. Sicer večina bivših seti ekip, sploh raznih hw in oc. internet strani s močno obiskanimi forumu že nekaj časa večino svojih prostih ciklov namenja samo še f@h. Glede na število uporabnikov ima S-T še veliko rezerve, če smo trenutno na 163 aktivnih procesorjih v enem tednu, mislim da če bo še več folka dojelo pomembnost tega početja da se bi številka lahko ustavila vsaj na 1000. S takim številom ter še vedno rastjo cpu moči pa mislim da top 30 in kontrola pozicije ne bi smela biti problematična.

Torej, vsi na f@h, Sergio ti pa danes objavi novico o napredovanju :)

darkolord ::

LOL mal poglejte kolk aktivnih procesorjev imajo tisti nad nami....

do 60. mesta pridemo in no-time...

njok ::

Team, congrats!
[H], watch your back! :D :D

Upam da bo novica o prihodu med top100 vzbudila se vec zanimanja. Gotta grow. Go, go, go, (go shawty:D).

Jah... z mojimi cellyji je nekaj narobe. :| Skoda ker jih vidim samo ob petkih, zadnje tri tedne pa me ni bilo tam.

tx-z ::

kr neki to,,mi dela neki 5ur na full pa nč ne nardi..
tx-z

Gandalfar ::

kul je.. pocaki se ene 20h :)

Roadkill ::

Fucken sheet o čem gre tole?
Zgleda kul :)
Upam, da ni tole samo reklama ta matrix2 (izide takrat enkrat)

PaJo ::

Full dobro animacijo so si zmislili pri foldingu:D

No kar se pa tice nasega F@H tema pa kot izgleda bom pocasi vse moje S@H masine saltal na Folding, tak da boste se kaksnega dobili, ki bo naredil po 1000 in vec pik na teden, zdaj jih je samo 400:D

PS.: Sergio sem te ze pihno:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

elfin ::

Meni pa se je zaj malo ustavlo. Samo še dve mašini foldata, ta počasni. Bojo še boljši cajti.

Opa, novo jedro, zelo cool. Hehe mogoče se pa zdaj končno tudi Tomi premisli in preklopi na f@h.
PaJo, Sergio, je danes ubodu novo makino (upam da mu bo stara foldala naprej) in bo kmalu spet šibal. Aja, kdaj se to bo povečalo število procov, vem da maš veze... >:D

pajo a to kaki kompi na faksu?

PaJo ::

Kdaj bo okrepitev, verjetno postopoma, samo bodo verjetno same p3 ali p4 masine, pa saj kolko sem videl doma stvar lepo laufa:D
Ne na faxu pa jaz nix tega ne laufam, no mogoce bi se pa dalo kje kakemu adminu kaj predlagal, vem za eno ucilnico 10 p4, ki se bolj malo rabijo, no bomo videli:D

Drugace pa upam da bo novo jedro programcak se boljse:)
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Evo, uspesno sem presaltal na Bartona 2500+. Fold on!
on se ji zoperstavi.

Sergio, khmm novico si obljubil :D

Glede F@H Top 100 je bila, a je jaz žal nisem mogel napisati ... ni bilo časa. ;)
on se ji zoperstavi.
««
12 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema