Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team
AtaStrumf ::
S čem foldaš criLin? Jaz z mojim edinim A64 3000+@3200+ samo še padam iz 19. sedaj že na 25. mesto pa foldam 24/7, čeprav sem par dni sigurno izgubil vmes zaradi tehničnih posegov .
c3R4R ::
Men dela domači 2600+, pa še ta je prižgan samo ko sm doma. Zdele mal več k so počitnice. Drugač pa med šolo laufa okrog 6 ur na dan...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
MrGTO ::
Zivjo!
Mene pa zanima kje bi dobil konzolo od folding@home, ker povsod kamor sem pogledal je tisti folding monitor zraven, ki pa mi ni vsec. Potreboval bi ga pa tudi za preverjenje stabilnosti sistema ob OC.
A bi mi lahko kdo podal link do te konzole?
A pa se je treba se kje prijaviti za foldat al samo pozenem program...
Lp, Blaž
Mene pa zanima kje bi dobil konzolo od folding@home, ker povsod kamor sem pogledal je tisti folding monitor zraven, ki pa mi ni vsec. Potreboval bi ga pa tudi za preverjenje stabilnosti sistema ob OC.
A bi mi lahko kdo podal link do te konzole?
A pa se je treba se kje prijaviti za foldat al samo pozenem program...
Lp, Blaž
lopov ::
Ima kdo zadnje 3 dni probleme?
Jaz se nikakor ne morem povezati na server, vedno mi javlja napako 503:
In tako v nedogled ... Konzola, verzija 5.02
b.
Jaz se nikakor ne morem povezati na server, vedno mi javlja napako 503:
[05:02:28] Loaded queue successfully.
[05:02:28] + Benchmarking ...
[05:02:30] - Preparing to get new work unit...
[05:02:30] + Attempting to get work packet
[05:02:30] - Connecting to assignment server
[05:02:30] - Successful: assigned to (171.64.122.112).
[05:02:30] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[05:02:31] Loaded queue successfully.
[05:02:31] Error: Got status code 503 from server
[05:02:31] + Could not connect to Work Server
[05:02:31] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
In tako v nedogled ... Konzola, verzija 5.02
b.
jest10 ::
V okoli 1 letu delovanja po približno 20 ur na dan sem prilezel do 62 mesta (jest20). Vsaj mislim da to ni slabo za 1980MHz durona(v začetku okoli 2 meseca na 1840MHz)
Da vidim do kam bom prilezel v tem letu
Da vidim do kam bom prilezel v tem letu
BaRtMaN ::
Gre, gre. Sem pred kratkim nevede dosegel 50k točk, 2 leti foldanja na Bartonu 2500+ in kakšna dva meseca je pomagal še en P4 2.4.
Pyr0Beast ::
Jst sem obupal k sem vidl da eno in isto preračunava.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Ja, no
Barac00da ::
Imam en problem s temle F@H in sicer na začetku mi je 100% obremenil proc (vsaj tako se spomnim), sedaj pa samo še 50 %. V nastavitvah imam CPU Usage percent nastavljen na 100, Uporabljam pa P4 HT 2,4 GHZ @ 2,95GHZ .
---------------------------------------
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Tarzan ::
Uporablja ti samo en logični procesor, da boš izkoristil HT, boš moral hkrati poganjati dva procesa FAH. Potem bo CPU util. 100%.
A naj potem še eno kopijo F@H instaliram, pa še to poganjam?
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Lej. Namestiš si dva klienta v ločeni mapi in potem oba konfiguriraš. Pri konfiguraciji te sprašuje najprej ime, potem kateri skupini se priključiš, potem pa kmalu pride vprašanje Machine ID. Pri enem klientu daš 0, pri drugem pa 1, vsa ostala konfiguracija naj bo ista.
Ja, tko sem vse naredil, samo me nikjer ne vpraša za Machine ID .
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
Hvala za link Bartman. Zdaj je pa ves čas pod 100% pritiskom .
Prej sem imel grafično verzijo F@H, zato se pa to ni dalo naštimat.
Prej sem imel grafično verzijo F@H, zato se pa to ni dalo naštimat.
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
BluPhenix ::
No, danes sem se še jaz pridružil ekipi. Na žalost zaenkrat foldam ko lahko, se pravi ne 24/7 in ne vsak dan.
No, nekaj pa bo.
No, nekaj pa bo.
Sem dober teden nazaj poslal mail z FAH progijem (vse lepo prištimano z navodili) 13 kolegom (vsi imajo non stop net), da malo ojačam svoj položaj in naš team in ugante kolk jih je začelo foldat. Ja, prav imate: NIČ!!! Žalostno ane . Sej jim bom še mal zatežil, samo slabo kaže. Tudi našemu moštvu kaže ZELO SLABO. Imamo samo še threats, nič conquests! Dajte se mal zbudit no, vsaj pol ko se spet začne šola.
FAH res ni več najnovejša modna muha, ampak je pa nekaj kar dejansko daje rezultate, ne pa nek glup SETI, tako da se dejansko splača sodelovati ne pa le meriti kdo ima daljšega, seznam sfoldanih WU-jev se razume .
FAH res ni več najnovejša modna muha, ampak je pa nekaj kar dejansko daje rezultate, ne pa nek glup SETI, tako da se dejansko splača sodelovati ne pa le meriti kdo ima daljšega, seznam sfoldanih WU-jev se razume .
Se strinjam. Če lahko s svojim Bartonom na privzeti frekvenci pridem na 20. mesto po produkciji nekaj zelo škrta.
Sem pa po mesecu in pol spet začel foldat, sem imel probleme z garancijo matične plošče.
Sem pa po mesecu in pol spet začel foldat, sem imel probleme z garancijo matične plošče.
Zheegec ::
Sedaj sem spet začel foldati na A64 2.7GHz. Sem pa uničil kakšnih 10 paketkov najmanj - sem imel burn-in, potem pa mi je brat restartal komp in f@h se je walda zalavfal in začel uničevati paketke
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
tx-z ::
No, jst se pa še kr zmer držim 47.ga mesta @ 44637 točkami...
šiš,
4.april 2004 (okol 5000točk)
..odkar mam ADSL, imam veliko več točk še en razlog zakaj kupiti adsl ...al pa raj kej druzga cenejšga
šiš,
4.april 2004 (okol 5000točk)
..odkar mam ADSL, imam veliko več točk še en razlog zakaj kupiti adsl ...al pa raj kej druzga cenejšga
tx-z
Pismo BaRtMaN pri kateri frekvenci ti to furaš Bartona? Men A64@2,2 Ghz (S754) naredi manj točk.
En kolega se mi je celo oglasu in je rekel, da bo začel foldat v roku par dni, samo on laufa samo podnevi, ampak vseeno bi to moralo biti par pik več.
En kolega se mi je celo oglasu in je rekel, da bo začel foldat v roku par dni, samo on laufa samo podnevi, ampak vseeno bi to moralo biti par pik več.
AtaStrumf: 1833 MHz, privzeta frekvenca za 2500+. Je pa res, da imam vklopljene velike pakete in laufam večinoma 24/7.
1833 MHz in me scat pelješ !?!?! Ajde povej katero konzolo in katere switche laufaš. Jaz imam verzijo 4 z -forceasm in -advmethods.
zile ::
Pri advanced options moraš dati receive big packet (5MB). In pol dobivaš paketke 300-600 pik. Ni pa nujno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Konzola je 5.02, zadnja verzija. client.cfg sledi:
[settings]
username=BaRtMaN
team=10824
asknet=no
machineid=1
local=373
bigpackets=yes
[http]
active=no
host=localhost
port=8080
usereg=no
[clienttype]
type=1
[core]
priority=0
cpuusage=95
disableassembly=no
checkpoint=14
ignoredeadlines=no
[power]
battery=no
Ker potem konzola ne dela pravilno.
Zakaj pa da nebi delala pravilno?
Meni čisto ok dela na 100%(5.02)
Meni čisto ok dela na 100%(5.02)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Hammer123 ::
Eno vprašanje:
Imel sem že 4700/5000 dokončanih framov, potem pa mi je kar štartalo na novo nek paketek z 250 frami.
Pa za tisti prvi paket(4700 framov) sem potreboval dan in pol.
V čem je problem?
Imel sem že 4700/5000 dokončanih framov, potem pa mi je kar štartalo na novo nek paketek z 250 frami.
Pa za tisti prvi paket(4700 framov) sem potreboval dan in pol.
V čem je problem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hammer123 ()
Ali se je sam izračun zaciklal(tukaj ni panike) ali pa imaš nestabilen sistem.
Prvo se dogaja zelo zelo redko.
Prvo se dogaja zelo zelo redko.
Khm, kolikor se spomnim sem imel ene probleme s telimi velikimi paketki. Bom probal še enkrat.
Sedaj ko so popularni p1144 in podobni bi lahko malo primerjali zmogljivost sistemov.
Koliko časa rabite pri recimo p1144 za 1%? Duron 1600@2124MHz porabi 49min 10s
Koliko časa rabite pri recimo p1144 za 1%? Duron 1600@2124MHz porabi 49min 10s
TribesMan ::
Athlon 64 2700MHz dual chanel porabi 28m23s za 1%... Mogoče bi šlo še mal hitreje... sam tole je pač ob vseh programih ki laufajo na mašini... Firefox, Thunderbird, mIRC, MSN, Skype, iTunes, ABC...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Včeraj mi je v roku nekaj ur uničilo 3 AMBER paketke. 1805, 1801 in 1807. Z drugimi nimam težav. Sistem je prime95 stabilen tako da ne vem kje je problem
Kar ne enkrat sumljivo visoki rezultati Ponavadi se je top20 lestvica začela pri okoli 130pik/24ur, sedaj je pa že nekaj dni stalno nad 200
Dr_M ::
jest sm zacel foldat spet
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Jp, definitivno se jim je nekaj strgalo, ker jaz imam kar 8 aktivnih procesorjev in po 1100 pik sem dobil zadnjič v enem dnevu (800 v isti uri) . Dejansko foldava 2 (ja enga mi je celo uspelo rekrutirati) in ene 200 pik na dan bi bilo že kar velik, glede na to da on ne folda 24/7. Sem prav študiral od kje vse te pike, zdaj pa po aktivnih procesorjih vidim, da nekaj ne štima, hm .... razen če so se mi vsi ki sem jim pisal kar naenkrat pridružili,.... ne, ne to ne bo to.
Zheegec ::
Yap, za nazaj so šteli paketke, katerih prej niso.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2432 (1764) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (979) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 5684 (5684) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1648 (1361) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2722 (2722) | Phoebus |