» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
77 / 86
»»

CaqKa ::

golden eye. ni treba vsega brat

...
samo to :D

Golden eye ::

Zakaj me ni še na spsiku od slo-tech teama??

mare_ ::

Zato ker še nisi oddal paketka/statistika še ni osvežena... počakaj še malo.

zile ::

Folding z milijon registriranimi CPUji. Res pa, da je aktivnih "le" 150.000 procesorjev :D . Lepo...
Preberite ostale novičke, imajo nove Opterone in hude diskovne kapacitete, etc...
Keep on folding...8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zile ()

kaj pomen kratica WU??? :\

zile ::

WU=work unit
Protein, ki ga trenutno izračunavaš...

Gandalfar ::

zgleda kakor, da bi se splacalo big-wuje racunat

AtaStrumf ::

Evo jaz sem nazaj na konzoli 4, če pa koga zanima kakšne točke se dobi za te tanove velke WU-je pri konzoli 5, pa naj gre pogledat mojo statistiko na extremeoverclocking. Okoli 240 dobiš za en paketek. Not bad, a >:D.

Ej banda, dejte se mal zmigat, naš folding gre v p.m.

Med drugim smo tudi že spet izgubili eno mesto in smo sedaj 31.

BaRtMaN ::

Jebiga, jaz sem priden kot vedno. :)

AtaStrumf, a veš kateri switch je potrebno dodati za velike pakete?

Zheegec ::

Mislim da to omogoča samo 5.xx klient.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Marjan ::

A manjše slikce se ne da dobit!? :))

Jest sem tud povečal svojo produktivnost na cca 2x prejšnjo.

Ja, dejmo foldat še bigWUje!

Hm, zanimivo, velikost slike je 1024*768, pri uploadanju sem nastavil velikost na 1024*xxx.
Bom pogledal zvečer kaj je narobe, anyway - 5.xx klient ima možnost sprejemanja velikih paketkov pod settings, kot shortcut parameter pa ne.
Janez Janša, 29.04.2014

alexb ::

Jst uporabljam se tastaro verzijo in dobivam mesano enkrat male paketke enkrat velike za 239pik ipd..

Slika je tule. Zanimiva nadzorna plošča, samo te ni pri konzoli. Kako ji dopovedati, da downloada tudi večje paketke od 5MB?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Hammer ::

@BaRtMan v datoteki client.cfg spremeni "bigpackets=no" na "bigpackets=yes"

bobby ::

no prilezel sem do 30 mesta,... I quit! po moje bodo še kakšne mašine oddale kakšen WU k mam na ene par mašinah podtaknjene kliente,.. to je pa tud vse. iz moje strani bom odpregu 4xAMD xp2500-m,...
zdej se bom pa mal prestavu vesoljčke iskat :D
se vidmo mogoče čez kakšn let spet,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Aha, pametno je ob nadgraditvi ponovno zagnati config. ;)
Me zanima, kako se obnese samodejna service opcija.

neki čudnga sem dons opazu!!! Frames completed 283/400, pol pa pridem enkrat zvečer pogledat je blo pa 100/400 ??:\ 8-O
Kako je to mogoče da gre kr nazaj in ne naprej?? A mam kaj narobe nastavljenoi??

edit:
sem dobil 1 WU pa sam 6 pik?? (obdeloval ga je pa 3 dni skor?)

Zgodovina sprememb…

Aha, pametno je ob nadgraditvi ponovno zagnati config.

Exactly :D!

slawc ::

hja, jst sm si pa obetal se ene par p4@3GHz ampak bo po novem postavljen firewall tko da bo se teh pet masin adio. Zal ;(
LP, Slawc

roCkY ::

Golden eye: glede na tvoj podpis predvidevam, da maš mašino navito
Folding je hud pokazatelj dejanske stabilnosti sistema. In tvoj očitno v teh pogojih ni stabilen. To kaže tudi to da ti je šel paket računat od začetka. Tistih 6 pik si dobil za le delno dokončan paket.
Skratka spusti frekvence ...

jaz tudi folfdam kolko lahko.. samo na c566 je to malo težko :)

5.0x klienti mi po VSAKEM restartu začnejo paketek računati znova. In ne, že več kot pol leta se mi ni mašina sesula in je stabilna. Kot pravim, samo ob restartu.
Janez Janša, 29.04.2014

kaj a to se prav da ne semeš compa ugasnt al kva?? To je pa zlo neumen....zakaj ne nardijo tko da ko ugasneš se sharni pol pa k pržgeš pa sam lepo nadaljuje od tam kjer je končal??? :\

LP

Bugz v implementaciji service funkcije?

Jaz sem ga (klient 5) podtaknil kot service nekam in nisem dobil niti enega paketka od njega. Mislim, da je 5.0 poln bugov ;(.

folding sucks!! Sem kr nekal, ker mi nikol ni hotu dokočat paketa. Če sem ga pa ugasnu je pa k zbrisu neki obdelave in je mogu spet od začetka ;( ;((

Problem je med stolom in tipkovnico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

unregistred ::

Itak, da je problem samo tam vmes :D
Btw, kaj zdaj neke ideje da ugašanje računalnika prekine foldanje, to enostavno ni res, še če štekne normalno mašina bo folding nadaljeval tam kjer je končal, če pa je mašina tako nestabilna, da sproti prekinja in začenja od novega pa to ni problem foldinga.
Meni Fah 5 dela brez težav.

Fold on

roCkY ::

Se ne spomnim, da mi kakšnega paketa nebi dokončal. Neglede na izpad elektrike ali resetiranje sistema. Zmrzne pa itak nikoli. Konzola 5 je na sistemu dober mesec.
Kot pravijo na F@H WWWW stabilnost navitega sistema v drugih aplikacijah ni zagotovilo, da bo folding deloval brez zapletov!

Kaj pa če ti FAH4 dela BP z -forceasm -advmethods ON, FAH5 pa ne? Sem pozabil zbrisat -forceasm -advmethods pri FAH5, preden sem jo zbrisal, tako da morda je bil v tem problem, ker tudi ko sem mašino odvil na default, je točno enako zezalo, pa je tudi navite ne spravi absulutno nič drugega niti da bi kolcnila, kaj šele kak error naredila.

kihc ::

Jaz sem tud zdaj prešaltal na konzolo 5, in videt je da vse deluje, sploh mi je všeč integrirana funkcija za service, samo imam en problem -- ko se mi samodejno štarta kot service se zažene brez parametrov. Kako naredit da jih bo ob zagonu upošteval?

Sem gledal tam v upravitelju servicev, in sem našel možnost da service zaženeš s parametri, samo to velja SAMO za prvič, ob nasledenjem startupu pa jih spet ne upošteva?

Kakšna ideja?
x

Gandalfar ::

BaRtMaN: mah, niti ne. Sem mel na dolocenih masinah podtaknjene cliente pa so laufali se pol leta po tem, ko sem na mojih linux masinah nehal foldat pa ni bilo nobenih paketkov od njih. :/

Tilen ::

off topic: kako sloh zacnem foldat ? :)

CLienta bi nabasal na mamin PC v sluzbi, me je pa malo strah potem da zaradi fw nebi mogel poslati podatkov o "premletih" paketih al kaj so ze ;)

Bi prosil za kak link do programov oz kake registracije al kaj.

Hvala.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Wad@ ::

Uhh..končno pod 50. mestom..skoz bol počasi gre..

Pri meni je A64 3200+ je nadomestil Bartona 3200+. Za zdaj še ni večjega vpliva, ker non stop nekaj reštartam/inštaliram, ampak sčasoma bo upam da par pik več.

Dr_M ::

jest sm pa nehu foldat... :( :'(
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

But why???

Dr_M ::

sfukan procesor...
ze 2 tedna nism oddal nobenga paketa.
ko/ce dubim nov cpu, bom spet zalaufu.
zelo tezko je dubit durona 1600/1800, al pa tbreda 1700/1800...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

chucki ::

Tudi jaz vas zapuscam zaradi tega, ker mi je ostal samo se 1 procesor pa se ta ne dela 24/7.In se mi zdi brezveze foldat naprej:( Foldam ze vec kot 1,5 leta in prisel sem kar do 34 mesta. :) Prispeval sem pa 37000 tock. :))

FOLD ON!!!

rfmw ::

peesda ste eni modeli... a ste res foldali samo zaradi mest in vzpenjanja po lestvici???:8)

fak, eni foldamo z enim procom in smo čist zadovoljni, čeprav ne folda 24/7. Narediš, kar pač zmoreš, ne>:D Itak pa veliko točk prinesemo ravno taki z manj oddanimi workunit-i, nas je pa zato veeeeeliko:D

fold on and don't give up:))
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

njok ::

Vsakic ko se ta tema pojavi med mojimi temami se spomnim, da tudi moja kista folda. ;) Sicer samo enih 120 ur na teden, ampak se ne sekiram. Service se pac sam zaganja in je neopazen.

TribesMan ::

It is not about points... what counts is the team spirit. :D Jest se bom moral spet enkrat malo organizirat in postavit ene par klientov na službene maketine :D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

mojemu celeronu pa sedaj pomaga še en celeron 1300 mobile ;)

in ja.. foldat tudi če imate počasno mašino :) sej nima veze.. zadaj v ozadju leti pa se ne sekiraš.

Jaz sem do nedavnega foldal samo z Bartonom, 'okužil' pa sem enega P4 2.4 GHz in nanj podtaknil 2 konzoli.
Če pogledam produkcijo, sem kar presenečen, kakšno razliko naredi P4, ki ni 24/7 in Barton z novo konzolo in velikimi paketi.

kakšno?

Po mojem ravno toliko, da se mi je produkcija skoraj podvojila.

jest10 ::

No mojemu duronu1600@1980 bo kmalu priskočil na pomoč sempron2400+

bartman.. še zdaj ne razumem keri je hitrejši.. barton al p4 :)
««
77 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282580 (1912) rap3r
»

folding - WU - team