» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
76 / 86
»»

Tic ::

Vsak organizen nekoc umre. Nič ni večno. Bla bla bla :D
persona civitas ;>

morphling1 ::

Zdaj ne vem kje ti (Dr_M) gledaš statistiko, ampak jaz vidim čisto lepo produkcijo ekipe, ki dnevno pridela čez 20k pik.
Ne biti pesimističen če nekaj ljudi malo manj folda, se pa povečuje njihovo število in ekipi gre čisto lepo, je pa logično, da se bodo prej ko slej našle ekipe iz ozadja z bistveno večjo produkcijo, pač procesorji postajajo vedno hitrejši in naša kupna moč oz. upgrade cpu moč se ne more primerjat s tujino.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

PaJo ::

Tocno tako, foldamo dokaj konstantno, to nas bo verjetno zacelo spuscati po lestvici, edino ce se najde se kaksen junak in nabere skupaj lepo stevilo masin pod sabo.
Ajde malo na delo, zdaj boste delali pocinisko delo, pa se ziher kje kaka kista za "ukuzit" najde:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Sergio ::

Glede na nase zmoznosti smo lahko se veseli :)

Sicer bo pa na NESTu idealna priloznost.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

BaRtMaN ::

Sicer bo pa na NESTu idealna priloznost.

You wouldn't, would you?

Pyr0Beast ::

Halo da bi :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Heh, potem bom pa moral preveriti nastavitve mojega klienta, preden bom šel domov. :>

xenon74 ::

A bi lahko nekdo dregnil administratorja, da popravi linka za F@H in S@H na levi strani saj usmerita folk na napačne strani.

btw tudi mi iz S@H še migamo - zaenkrat na 131 mestu. Produkcija je nekje med 500 in 600 paketki na dan. Na SetiSpy mi trenutno piše za Slo-Tech: Results per day 547, CPUs 114@1411Mhz, Speed 24.69 GFlops, Results Returned 469819, Total CPU time 405,30yrs, Avg CPU Time 7:33:44

zgibajte dalje
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319

rfmw ::

ali ima kdo še kak drugi vir informacij o vrednosti paketov, saj http://folding.stanford.edu/psummary.ht... ne dela že nekaj časa?

fold on:))
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Dr_M ::

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

zile ::

Urajmal ::

Samo neki čez 1000 wu-jev ima pa že ima preko 240000 točk 8-O

zile ::

Očitno so mu pošiljali tinkerje za 243 pik :D
Sej tud foldajo manj kot mesec.

Tic ::

Povprecje ima 231 pik na WU.
persona civitas ;>

tx-z ::

tx-z

Poldi112 ::

Could not connect to work server (results)
(171.64.112.144:8080)
Zdaj, vem da vsake toliko casa crkne, ampak jaz sem glih nov router z iptables skonfiguriral in me zanima ce je pri meni napaka ali pri njih. Ping ne dela, ampak lahko da ga blokirajo.

[19:13:30] Completed 0 out of 10000000 steps (0) LOL

[15:18:23] Completed 100000 out of 10000000 steps (1)
[15:26:40] Writing local files
[15:26:40] Completed 300000 out of 10000000 steps (3)
[15:37:07] Writing local files
[15:37:07] Completed 600000 out of 10000000 steps (6)

:)

[18:05:26] Writing local files
[18:05:26] Completed 6500000 out of 10000000 steps (65)
[18:15:07] Writing local files
[18:15:08] Completed 6600000 out of 10000000 steps (66)
[18:25:20] Writing local files
[18:25:21] Completed 6700000 out of 10000000 steps (67)
[18:35:36] Writing local files
[18:35:36] Completed 6800000 out of 10000000 steps (68)
:D

in kaj je tle smešnga?
tx-z

bobby ::

Yea!!!
30000 pts!!!

čestitam sam sebi,da sploh še vztrajam, sem že pri 1000 in pri 10000 in 20000 hotu obupat pa še kar foldam,...
Čestitam Bobby!! :D
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

ja jest tut cestitam :) :D

CaqKa ::

em.. a se samo meni dogaja al se je zdaj zgodilo da so paketki samo še po 20 točk vredni v zadnjem dnevu? namreč ravnokar sem si dodatno vpregel še tri računalnike..

Highlag ::

Očitno ni še nihče opazil, da mala reklamica za Folding, ki se pojavi vsake toliko časa na levi strani naslovnice Slo-Tech-a, kaže na napačno stran. Na Stanford-u so nekaj preurejali povezave.

Drugo pa folding.rozica.com še obratuje? Ker tole dopoldne ni nobenega odziva z serverja?

Tretje: A1333, ki je foldal zame je bil zamenjan z A643000+ >:D
Never trust a computer you can't throw out a window

Tody ::

rozica.com je na dopsutu :D

jest sm par dni nazaj prsu cez 20k :) :)

bravo jest ;) :))

bravo.. ma jaz si pa že menda eno leto prizadevam spet prit med top 100.. ah zgleda da še bo trajalo.

TribesMan ::

Kwa zdej Slo-Tech Folding comunity? Dolg se nobeden ne oglasi... se kej foldate? Jest sem se cist po nakljucju spomnil na vas, ko sem opazil da sem zamudil svoj veliki milestone 100000, zgodilo se je ene dva tedna nazaj... Sam se mi pa zdi da nasa racunska moc precej pada... zdej smo na 30. mestu med vsemi teami. Bili smo pa ze 24.

No pridno foldajte pa skupaj spravimo nas team kam visje.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

jst kr napredujm :))
tx-z

mare_ ::

jaz sem upal, da mi bo do konca počitnic uspelo priti med top 100.. pa mi ni :(

a je z ugotovu kako preko firewalla???

Počakte da bo konc počitnic 16 celeron 1.3GHz + P4 2.4, pa še v knjižnjci bi se našlo.
Čez 2 tedna (če bo šlo vse po sreči) navit p3 700>:D

nov folding at home client je izšel za tiste k ne veste; všeč mi je k piše kdaj prbližn bo konačl WU :)) klik
tx-z

Folda se, folda. :D Z ALIEN3001-om se devava, medtem sva pa oba presegla 20k. Verjetn tud še kdo drug poleg naju.

da je fah 5.0 izšel sem že pred kakim tednom opozarjal v linkih pri novicah.. pa se noben ni zgenil..
mogoče bi kaka dobro duša spisala kakao novico?
elan, morphling, sergio?

AtaStrumf ::

CaqKa?

Zheegec ::

Uporabljam 5.0 že kar nekaj časa, sedaj pa RES še nisem imel izgubljenega paketka ob restartu.
@BaRtMaN: Jaz foldam samo z enim CPUjem. Pa ti?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

frenk ::

jest bom u bof-u probal na net spravit morphlingove mašine, ker delajo v prazno k neta ni

ALIEN3001: Isto imam samo enega - Bartona na 1970 MHz trenutno.

Marjan ::

Opa, nas je že 500. Čestitke vsem sodelujočim :)

zigam, kje 5ka - konzola napise kdaj bo koncal?!

jest10 ::

No jaz delam že kar nekaj časa, samo tukaj se pa še nisem oglasiu.
Za slo-tech se matra duron 1600@1980MHz
Trenutno sem pa na 131 mestu- kar daleč glede na to da delam šele kake 4 mesece:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Jaz sem pa opazil, da se je po dolgem času Sergio mal zbudil, pa tudi roro mi je že čisto za petami, tako da bo spet zanimivo :D. Moram mal pobrcat kolega, da mi začne spet foldat, ker ga je nekaj zezala mašina pa je folding dol vrgel, zdaj se mi zdi pa da se mu ga ne da nazaj gor dat. Tudi sam sem namestil novo konzolo in naštimal da lahko vleče ta velke paketke, ki so vredni po 160-180 pik, samo mu pa traja da jo konča, pa memorije res velik porabi 8-O. Zdele trenutno 96.308 K

Hudiča, zakaj AMD ne poceni A64, ker tale moj proc že mal sux >:D. No, saj sem dons videl jedra na AMD-zone ( klik) in mi je čist jasno zakaj. Ti proci so ogromni na 130 nano. Za primerjavo je še proc izdelan na 90 nano in dual core na 90 nano (vsi Opteroni) in še najboljš novica, ki sem jo videl, je bila, da so single core 90 nano glih prav veliki, da se lahko začnejo prodajat po nižji ceni, sploh kaka 512 kB a la "Newcaste" verzija. Upajmo, da že to jesen al pa vsaj za božič.

jest10 ::

Mene pa zanima če se paketki razdelijo naklučno ali dobijo tisti z več pikami več dela?
Ker zadnje čase dobivam samo še 400, 500 in 1000 WU pakete. Ali je to samo naklučje?

A še komu tale tanova konzola ver. 5 javlja errorje. Men skor vsak ta drug paketek uniči. Sem najprej pomislil, da mam preveč navito mašino, pa sem jo odvil, pa se je isto zgodilo, na 98%, tako kot že nekajkrat prej, čeprav včasih zezne že tudi skoraj takoj na začetku. To je ful čudno, ker s 4 verzijo je vse delalo BP mesece, sedaj pa redno zezne paketke. Po ene 6 uničenih paketkih sem jo dol fliknu in bom dal nazaj 4-ko, sam da jo najdem :D. Aja imel sem pa iste flage kot pri 4-ki, torej -forceasm -advmethods. Mogoče bi moral to odstranit pri 5-ki.

Aja pa isto oz. še hujš je bilo na enem celeronu, ki sem ga hotel okužit. Niti prvega koraka ni naredilo, pa je že javilo error in zloadalo nov paketek. Gre pa za konzolo 5.02 direkt iz folding home page-a.

Zgodovina sprememb…

jest mam samo -forceasm od parametrov, pa do zdej nism meu problemov. razn ucas ce mi je masina zmrznla, mi zacne od zacetka, ampak ne vedno.

njok ::

Ata, na rozci so se vedno tastari kllienti.

Ah ja, bo treba updejtat. :)

ombre ::

Pozdravljeni - sem se pridružil teamu - sicer trenutno laufa službeni celeron ampak v kratkem času bom usposobil tudi domači računalnik (trenutno je offline zaradi menjave kabelskega operaterja) Pa gremo naprej. :D

Eeeej super nov član, to rabmo :D!

Golden eye ::

sem tud nov član!! Sem si downloadal proram Folding@home 5.02!
Zanima me če morem kaj posebnga nastavt v nastavitvah?? Številko teama sem najdu: 10824 !! A je še kaj druzga za nastavt al zdej sam pustiš da folda???:\ mal če razložite kr se mi ne da vsega brat ;((

Ja to je to, nič drugega, samo preden ugasneš računalnik ugasni konzolo in ko ga prižgeš jo zaženi.

Statistiko za naše moštvo pa si oglej tu: extremeoverclocking.com folding stats
««
76 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282585 (1917) rap3r
»