Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

c3R4R ::
Opažam, da smo čedalje močnejši v računanju. Ponavadi nam je produkcija med vikendi padla iz tedenske 11k/24h na 9-9.5k/24h... Ta vikend, pa skoz držimo produkcijo nad 10k/24h. Pohvalno.

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

zlabo ::
No zdej sem se pa še jaz po cca 6 mesecih odloču da spet foldam
čeprav vem da se bom spet tepel za drobtinice, sem si rekel, naj bo od računala vsaj nekaj koristi,in sedaj mi pridno ogreva sobo
Bom poskusu vključit še ene par 1000+MHz
LP, zlabo

Bom poskusu vključit še ene par 1000+MHz

LP, zlabo

matjazb ::
Meni pa tale fah4console ne dela dobro. Vsaj tako mislim. Nekatere proteine mi kar predčasno končuje ( večino). Mislite, da je to zaradi preveč navitega procesorja ali zaradi optimizacij -forceSSE in -forceasm.

steiner ::
Najbrž je zaradi overclocka. Malo odvij, pa boš tekoj vidu.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

Sem že ugotovil, bilo je zaradi voltaže na procesorju ( bila je 1,65V), sedaj sem ga malo odvil in povečal voltažo, tako da zdaj dela protein, ki mi ga je končal pri 1%, naredil že 28%.
Sl-FRN-RL, barton 2300MHz,80GB,256MB PC3200,nec1300A,9600pro,chieftek dx-01bld

TribesMan ::
Mislm WTF????
Na Extremeoverclocknig statistiki so me IZBRISALI!! Kr naenkrat me ni več gor... pa glih zdej ko se mi je produkcija po dolgem času malo dvignila in sem bil celo rumen... Mislm kwa je zdej tole. Še ob treh popoldne sem gledal in je blo vse OK. Prejle sem pa čist po naključju pofirbcal in me ni več... upam da je to sam začasno... Ker se ne mislim kar takole odpovedat 55k točkam...
No na uradni statistiki sem še vedno... vsaj to.
LP
TribesMan
Na Extremeoverclocknig statistiki so me IZBRISALI!! Kr naenkrat me ni več gor... pa glih zdej ko se mi je produkcija po dolgem času malo dvignila in sem bil celo rumen... Mislm kwa je zdej tole. Še ob treh popoldne sem gledal in je blo vse OK. Prejle sem pa čist po naključju pofirbcal in me ni več... upam da je to sam začasno... Ker se ne mislim kar takole odpovedat 55k točkam...
No na uradni statistiki sem še vedno... vsaj to.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

ali3n ::
Biti "izbrisan" je očitno v modi..
ne sekiraj se, bo že...

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Dr_M ::
TribesMan: na stanfordovi statistiki si se vedno. ce si tm, si povsod. ce te na extremeoverclocking ni, se ne sekiri.

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Ja. Sam na uni statistiki je tud končno izginu chaos. Gotov so ga hotl odstranit, pa so še tebe mal ponesreč... Upam, da bo kmal spet vse tiptop. Sej bo.

Jap tud men se zdi da more bit za tole chaos kriv, ker z menoj si je delil 10. mesto v teamu, ki ga pa sedaj sploh ni več na spisku. Bo že boljš...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Bass0 ::
A sepogosto dogaja, da na extremeoverclocking.com ne obnovijo statistike 2 dni? Nazadnje so jo obnovili 10.3. Jaz pa sem komaj čakal, da mi narišejo napredek, zdaj ko prvič po pol leta intenzivno foldam. No ja, ko bo prišla naslednja obnovitev, bomo toliko boljši.

mare_ ::
Ne...
I put an announcement on the old stats main page that I'm not updating them anymore. It takes too much resources to process both stats at the same time. And I was expecting to get the new stats up today...

Kje pa bo nova statiskika...
Ker tale ima res ene par hudih hib. Recimo najhuša je ta da je stran 1 uro nedosegljiva, ker je ststistika v obdelavi... groza...
LP
TribesMan
Ker tale ima res ene par hudih hib. Recimo najhuša je ta da je stran 1 uro nedosegljiva, ker je ststistika v obdelavi... groza...
LP
TribesMan

morphling1 ::
V končni fazi je na domači strani ali pa Statsman.orgše najbolj zanesljiva. Extremeoc. je imela prevečkrat buge in nerealne rezultate.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Kaj pa, če bi mi naredili eno statistiko foldanja, približno tako, kot na extremeoverclocking( do 500 pik tedensko ena barva, od 500 do 1000 druga barva,...), ampak bi bila samo za člane naše ekipe
( zaradi pasovne širine). Vsebovala pa bi še skupne točke vseh drugih ekip.
( zaradi pasovne širine). Vsebovala pa bi še skupne točke vseh drugih ekip.

Sploh ni slaba ideja. Stran bi pa že nekje laufala. Kdo jo bo pa naredil?

Pyr0Beast ::
Jap, to bi moglo bit
Grem stavt, da bi še bolj foldali.

Grem stavt, da bi še bolj foldali.

Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

AtaStrumf ::
He, he, se mi je zdel čudno kako da imam že tri dni isto produkcijo. Oh well, so much for extremeOC stats. Bilo je lepo dokler je trajalo.

zile ::
AtaStrumf: Lej... odpri še enkrat extremeOC stats page, pa lepo po vrsti preberi, kaj zgoraj piše. OK.

Tody ::
o naši statistiki sem tud že sam razmišljal in sem prišel do sklepa da nimam pojma kako bi jo naredu. Vem da je treba narest neko skripto ki vzame .txt file iz folding.org serverja in jo potem raztegne pač v statistiki. Drugač je statsman statisika ful nepregledna...

Napregledna je zato, ker je vse enake barve. Morala bi biti pisana.
Pa še updatea se na 6 ur- ob 18ih, 24ih, 6ih in 12ih... Sklepam po zadnjih štirih stolpcih tabele. Višje je datum, spodi je ura... Pomoje.

Ne morem več, ker sem bližnjico že nadomestil s statsmanovo
. Saj vem na vrh piše last updated 10. marca, samo ko gledam 20. mesto niti nimam tako dobrega pogleda na vrh strani
. V IT svetu se itak stvari hitro razvijajo in pogosto tudi propadajo, folk odraste pa najde bolj pametno delo ali pa se enostavno naveliča. Life goes on. Extreme OC kva je sploh to
?

morphling1 ::
Tale Jason je kr faca, da posveča toliko časa statistiki, zgleda da je več ali manj vsem daleč najbolj všeč prav njegova statistika in tipček jo bo naredil še boljšo.
Nicee :)
Nicee :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Ena (nova) statistika. Moj komentar je, da je vsekakor slabša od prejšne... Barva produkcije je sedaj glede na 24h (več si tm preberte)... Pa glih konstantno zelen se bil.

A pa res glej nova statistika
! Ma pa isto foro kot zerotheelement stats, da ocenjuje glede na 24h produkcijo, kar sux ker to preveč niha pol si pa različno obarvan oz. si pa nisi. Pa tudi kriteriji so višji, čeprav ne tako visoki kot pri ZTES. Celo elan sedaj ni več rdeč, jaz pa tud ne rumen ne zelen. Dolgčas, prej je bilo boljš.
Sem pa končno prehitel_Boky_ja. Vsaj to, da pol ko me prešiša Slo-Tech bom še vedno v Top 20, če se ne bo _Boky_ kaj preveč zbudil seveda, pol mi bo pa trda predla. Zdaj od tamalga mašina ne folda več, ker so se začeli doma pritoževat zakaj hudiča njegova mašina po cele dneve laufa "za brezveze", pa še jaz sedaj uporabljam FAH 4 konzolo, ki se mi zdi da je fuuuul počasna, vsaj napram 3.25. Mogoče bom šel nazaj na 3.25 če nima noben kakšne pripombe.

Sem pa končno prehitel_Boky_ja. Vsaj to, da pol ko me prešiša Slo-Tech bom še vedno v Top 20, če se ne bo _Boky_ kaj preveč zbudil seveda, pol mi bo pa trda predla. Zdaj od tamalga mašina ne folda več, ker so se začeli doma pritoževat zakaj hudiča njegova mašina po cele dneve laufa "za brezveze", pa še jaz sedaj uporabljam FAH 4 konzolo, ki se mi zdi da je fuuuul počasna, vsaj napram 3.25. Mogoče bom šel nazaj na 3.25 če nima noben kakšne pripombe.

steiner ::
Jason je tole statistiko samo za silo postavu. Nove opcije še pridejo.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

chucki ::
joj pa edina statistika ki mi je bila vsec
. Vsega je enkrat konec

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Pa sej glih to je to- prenovljena je butasto. Slaba barvna lestvica... To me najbolj jezi- ker je gledano na 24h...

njok ::
Naj nekdo v tole novico o anketi doda, da naj tisti, ki glasuje za karkoli razen nikoli, vedno je prižgan;, obišče malo to temo, rozico ali slofah.

Poldi112 ::
Zakaj, jaz foldam, ampak ne takrat ko ne rabim masine. Ponoci pociva in spara elektriko.

Saj če bo vse po sreči bomo čez cca 3 tedne prehiteli AOA Forums in bomo pol lahko dal novico, da malo novih članov pridobimo.

Gandalfar ::
AtaStrumf: ni problema, ce ti uspe napisat taksno, da se stevilo clanov podvoji .. ti kar :)

Zakaj pa ne, saj že dolgo ni bilo novice na to temo, pa če sporočimo še en uspeh to zna motivirat koga. Za probat je
. Morda pa pridobimo še kakšnega Elan-a ... nikoli ne veš, sploh če ne probaš.

Pyr0Beast ::
Men se obete še + 10 mašin :) 800 MHz
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2585 (1917) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1081) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6159 (6159) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1744 (1457) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2878 (2878) | Phoebus |