Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

njok ::
Mislim, da bo Wad@ov predlog se najbolj na mestu. Pozenes 2 (oz 3) konzole, pa racunalnik skoraj nikoli ni brez dela. Ker UDMonitor ga prej ali slej zacne srat.
Captain, kaksne namene mas ti za naslednji teden? ;) Meni bo produkcija padla tam nekje na mejo z zeleno ker noben ne bo pital mojih konzol. :/
Captain, kaksne namene mas ti za naslednji teden? ;) Meni bo produkcija padla tam nekje na mejo z zeleno ker noben ne bo pital mojih konzol. :/

Microsoft ::
Okoli 200 mesta postaja zanimivo.
Tam so (smo) pač not-24h-low-procesor userji.
by Miha

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

CaqKa ::
jaz sem donedavnega bil na 130. mestu s low procesor in 24h... samo je bla fora da sem winse vmes inštaliral na novo pa sem zdaj padel na 160.

AtaStrumf ::
Jaz sem spet v lovu, samo so se "nasprotniki" močno opomogli medtem ko sem jaz okreval, tako da bo huda tole. Važno, da bo zanimivo
.

Pyr0Beast ::
Men bo čez počitnce produkcija pala na 0.
17 mašin je blo glih paketke prpravljeno oddat:
17 mašin je blo glih paketke prpravljeno oddat:

Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

TribesMan ::
Pohvaljeni! Jest se trudim po najboljših močeh sam odkar so mi zaprli pipico v svet v firmi so zadeve bolj jalove... ampak vseeno okoli 800pik tedensko! Z enim procom.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Urajmal ::
Men pa staln to napiše pa proc sploh ni več kot 400MHz navit
[19:44:37] Simulation instability has been encountered. The run has entered a
[19:44:37] state from which no further progress can be made.
[19:44:37] If you often see other project units terminating early like this
[19:44:37] too, you may wish to check the stability of your computer (issues
[19:44:37] such as high temperature, overclocking, etc.).
[19:44:37] Going to send back what have done.
Any idea...

[19:44:37] Simulation instability has been encountered. The run has entered a
[19:44:37] state from which no further progress can be made.
[19:44:37] If you often see other project units terminating early like this
[19:44:37] too, you may wish to check the stability of your computer (issues
[19:44:37] such as high temperature, overclocking, etc.).
[19:44:37] Going to send back what have done.
Any idea...

steiner ::
70k tedenske produkcije. Smo je že kdaj imeli toliko?
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

UF

c3R4R ::
Odkar jst foldam, je rekord 76k/teden. Ampak to je blo sam en update statistike

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()

Wad@ ::
Ne vem, al sem jaz n00b al kaj. Namreč ta stran mi odpre le eno 'rožico' al je kakšen update?

matjazb ::
Meni je pa "shodila" osnovna plošča, tako da sem zadnji teden imel boolj malo točk, sedaj bom pa spet čez par dni na standardnih točkah.
Sl-FRN-RL, barton 2300MHz,80GB,256MB PC3200,nec1300A,9600pro,chieftek dx-01bld
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjazb ()

ali3n ::
oki - men po reinstallu dela ocitno spet ok... zadnji teden so res cudne cifre prihajale (na 2 dni 40 pik namest dnevnih 100+)... cyb3r - chck yer 6 o' clock.... sooon...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

ELan_Belisarius ::
Slo-tech folding ... bilo je lepo dokler je trajalo. Good luck and have fun (upam, da ni kaksna beseda, ki bi spadala med "zle" besede).
Bye
ELan_Belisarius
Bye
ELan_Belisarius

Zheegec ::
Kaj je sedaj s teboj narobe?
Halo?!
Halo?!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

kuglvinkl ::
Ah, madona Elan, rekel sem ti, da se bomo zmenili za objavo in ni šlo za nobeno cenzuro. Brisal sem ti, ker je off topic, še posebej se pa ni tikalo udeležencev v tem projektu in te debate.
Vse se da dogovort. Tko da, pošlji mi na ZS novico in bom osebno poskrbel za objavo oz. se bova o primernosit vsebine dogovorila.
Tko, back on topic!
Vse se da dogovort. Tko da, pošlji mi na ZS novico in bom osebno poskrbel za objavo oz. se bova o primernosit vsebine dogovorila.
Tko, back on topic!
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()

AtaStrumf ::
Ma ne bit otročji ELan. Res znajo bit tile Slo-Tech admini svojeglavi in trmasti, ampak z malo potrpljenja se da stvar sigurno rešit, tako da pokaži raje malo zdrave pameti (več kot morda kak admin
), ne pa obnašanje enega pubertetnika.

Primoz ::
Eh Elan... če misliš, da boš z izsiljevanjem spravil karkoli na Slo-Tech, se motiš. Novico si pač poslal (o njeni obliki ne bi razpravljal), povedal sem ti, kaj me moti. Zaželel si si, da novico pred objavo vidiš, da ti slučajno ne bi vanjo podtaknili česa "negativnega". Novica je nekaj dni čakala, nobenemu od S-T piscev se očitno ne zdela vredna obdelave... tebi pa tudi ne. Zakaj bi se kdorkoli ukvarjal z novico o tvojem LAN partyu, če se še tebi ne ljubi?
PS. ko zavrnjeno novico popraviš, ponovno postane zelena ;)
Dodatek 2: res ne vidim razloga, zakaj bi moral biti deležen drugačne obravnave kot vseh ostalih 10k uporabnikov. Če je novica v redu se jo objavi, če je pa na nivoju tvoje se je pa ne... pač.
PS. ko zavrnjeno novico popraviš, ponovno postane zelena ;)
Dodatek 2: res ne vidim razloga, zakaj bi moral biti deležen drugačne obravnave kot vseh ostalih 10k uporabnikov. Če je novica v redu se jo objavi, če je pa na nivoju tvoje se je pa ne... pač.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()

ELan_Belisarius ::
Ok, naj se ta off topic tema tukaj zakljuci, ker vse skupaj zveni res otrocje, je pa tudi res, da kar sem jaz povedal (oz. moje mnenje) itaq ne steje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ELan_Belisarius ()

Mal sem napredoval 259 mesto

Sej bo. Počasi se daleč pride. Jst sm mel srečo, da sm razmeroma kmalu začel.
Fold on! :)

Fold on! :)

Mamo 12,3k produkcijo v zadnjih 24ih urah....
zile-tu se je strgal... Fold on! :)

zile-tu se je strgal... Fold on! :)

zile ::
Strgal se je statistiki. Mrbit so se odločil, da mi bojo štel vse paketke, ki so se zgubil v zadnjem letu, hehe

15+ v enem dnevu

dajemo dajemo:)
Bom v tek spravu še enga p3 900
Bom v tek spravu še enga p3 900

Poldi112 ::
Zdravo
Instaliral sem si program (gui) F@H, in sedaj mi ni cisto jasno zakaj zre 10k spomina, procesorja pa 0?
V Log-u je zadnja vrstica [11:58:29] Loaded queue successfully.
Na hitro sem preletel faq, pa nisem nic nasel, nimam pa se vec casa ukvarjat s tem.
Predvidevam da vi seste v cem je problem.
LP
Instaliral sem si program (gui) F@H, in sedaj mi ni cisto jasno zakaj zre 10k spomina, procesorja pa 0?
V Log-u je zadnja vrstica [11:58:29] Loaded queue successfully.
Na hitro sem preletel faq, pa nisem nic nasel, nimam pa se vec casa ukvarjat s tem.
Predvidevam da vi seste v cem je problem.
LP

Nov problem. Po 10ih uran (ali vec) je se vedno na 0% (0/400). Za cez noc sem mu pustil full screen, visoko prioriteto ( v programu in proces v task managerju. Slikco zamenja na priblizno 5-10sec (xp2000). A je to normalno?

roCkY ::
Snemi si konzolo (izbriši grafični vmesnik, ki ga maš sedaj nameščenega) in jo poženi z "c:\fah\FAH4Console.exe -advmethods -forceasm -forceSSE" Pri čemer so za samo delovanje programa bistveni trije parametri. Ostalo je seveda pot do programa na disku in njegovo ime.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()

Zheegec ::
Pa ti ne imeti izrisa odprtega pri f@h, to ga samo zavira.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

p3 je šu po zlu

Mislim da je pisalo na njihovi strani da ce je screen saver potem hitreje dela...
Itak pa sem ga pobrisal in dal verzijo za konzolo gor. Samo me malo cudi pocasnost. 6 ur pa je sele eno petino naredil. Pa cas narobe kaze. Ampak ok, vazno da dela :
Itak pa sem ga pobrisal in dal verzijo za konzolo gor. Samo me malo cudi pocasnost. 6 ur pa je sele eno petino naredil. Pa cas narobe kaze. Ampak ok, vazno da dela :

roCkY ::
Paketki so različno zahtevni in tudi različno točkovani. Važno je, da je oddan pravočasno, kar pa ni problem. Listo najdeš tukaj.

zile ::
Poldi112: Prvi paketek je ponavadi "tinker". Slabša optimizacija, posledično daljše računanje. Najboljš da narediš en shortcut in dodaš naslednje parametre -advmethods -forceasm -forceSSE

Gut, 7 dni imam casa.
Tist shortcut sem si pa ze naredil in skopiral v startup. Ce dela bom videl pa naslednjic ko resetiram.
Je pa fino da se mi temp nic ne dvigne, ceprav je cpu usage non stop na 100%. In vse dela normalno.
Tist shortcut sem si pa ze naredil in skopiral v startup. Ce dela bom videl pa naslednjic ko resetiram.
Je pa fino da se mi temp nic ne dvigne, ceprav je cpu usage non stop na 100%. In vse dela normalno.

Bass0 ::
Čestitam! Jaz pa sem v prvi polovici! Juhuu!
Pa vidim, da ne bo težko napredovati... videti je, da je en kup ljudi na višjih mestih obupalo, tako da hude konkurence zaenkrat ni... se bom pa delal, da je.
samo da računa!
Pa vidim, da ne bo težko napredovati... videti je, da je en kup ljudi na višjih mestih obupalo, tako da hude konkurence zaenkrat ni... se bom pa delal, da je.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bass0 ()

Bass0 ::
Hm, nekaj čudnega se mi je zgodilo. (Morda je o tem že kaj napisanega, ampak brskati po 71 straneh... pri 15-ih sem obupal.)
Uredil sem si F@H kot service, na ročni način, ki je razložen na folding.rozica.com. Edino fah4console.exe nisem preimenoval v fahsrv.exe, ker Electron Microscope hoče imeti prav fah4console.exe.
Ob 1.30 sem imel WU ta pa ta, frame 30 of 100. CPU 100% zaseden, zgibanje je bilo v teku.
Ob 9.30 še vedno frame 30 of 100! In ko pride frame na 100%, začne spet od frame 30! In to isti WU; tudi on-line statistika pravi, da nisem ničesar opravil.
OK, zaustavim service. CPU obremenjen 3-4%. A EM3 še vedno kaže, kot da bi zgibanje potekalo pri 100% obremenjenosti! WTF?
Zdaj sem pobrisal mapo F@H in namestil vse še 1x, program je snel nov WU z neta, dela OK. A cela noč zgibanja je očitno šla v prazno, in ne vem, zakaj. Morda je bil problem v tem, da sem kopiral mapo "work" od grafičnega odjemalca, ki sem ga uporabljal do nedavnega. Ista verzija, 4.00. Sem pričakoval, da to gre, ampak očitno ne gre.
Ah, kakorkoli že, zgibajmo dalje.
Uredil sem si F@H kot service, na ročni način, ki je razložen na folding.rozica.com. Edino fah4console.exe nisem preimenoval v fahsrv.exe, ker Electron Microscope hoče imeti prav fah4console.exe.
Ob 1.30 sem imel WU ta pa ta, frame 30 of 100. CPU 100% zaseden, zgibanje je bilo v teku.
Ob 9.30 še vedno frame 30 of 100! In ko pride frame na 100%, začne spet od frame 30! In to isti WU; tudi on-line statistika pravi, da nisem ničesar opravil.
OK, zaustavim service. CPU obremenjen 3-4%. A EM3 še vedno kaže, kot da bi zgibanje potekalo pri 100% obremenjenosti! WTF?

Zdaj sem pobrisal mapo F@H in namestil vse še 1x, program je snel nov WU z neta, dela OK. A cela noč zgibanja je očitno šla v prazno, in ne vem, zakaj. Morda je bil problem v tem, da sem kopiral mapo "work" od grafičnega odjemalca, ki sem ga uporabljal do nedavnega. Ista verzija, 4.00. Sem pričakoval, da to gre, ampak očitno ne gre.
Ah, kakorkoli že, zgibajmo dalje.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2585 (1917) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1081) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6159 (6159) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1744 (1457) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2878 (2878) | Phoebus |