Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team

Pyr0Beast ::
Milestone 1k točk.
Res, da ni velik ampak ...

Res, da ni velik ampak ...

Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

morphling1 ::
Congrats :)
Evo moje životarjenje na parih mašinah se je končalo, router je spet poštiman tako da net spet dela tako kot je treba, jutri začnem priklapljat mašine in upam da bom v roku enega tedna na starih številkah
Evo moje životarjenje na parih mašinah se je končalo, router je spet poštiman tako da net spet dela tako kot je treba, jutri začnem priklapljat mašine in upam da bom v roku enega tedna na starih številkah

http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

c3R4R ::

Ej, a se men samo zdi, al se statistika iz dneva dan bolj dopolnjuje? Zdi se mi, da je čez noč kar naenkrat statistika šteje tud dnevno produkcijo celga teama?

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

matjazb ::
@crilin: to je počela že prejšnja statitika( tista, ki je ni). Sicer pa je ta naredil kar dobro statistiko, samo da mi niso všeč barve za produkcijo ( dnevna, pa še previsoko je).
Sicer bom pa kmalu dobil še en comp ( tbread A 1700+ AGKGA).
Sicer bom pa kmalu dobil še en comp ( tbread A 1700+ AGKGA).

CaqKa ::
žeže da je prejšna statistika to delala.. ampak očitno tej novi dodajajo funkcije..
ker vem da ko sem nazadnje gledal se ni dalo posameznega usera kliknit sedaj se pa že da...
jaz bi rad imel graf s katerim bom videl kak hitro naraščo moja produkcija glede na ostale :)
ker vem da ko sem nazadnje gledal se ni dalo posameznega usera kliknit sedaj se pa že da...
jaz bi rad imel graf s katerim bom videl kak hitro naraščo moja produkcija glede na ostale :)

chucki ::
ka zaj @crilin15 vidim da si dalec za mano

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

BaRtMaN ::
Malo stagnacije spet, ravno toliko, da se mi je ALIEN3001 nevarno približal, prehitel zaenkrat na extremeoc še ne.
Sporočam namreč veselo novico uhvatenja P4-ke, na žalost samo 1.5GHz Willamette, ampak nekaj bo že! Sledil sem navodilom folding frogs, sedaj ko pa hočem service narediti na svoji xp mašini, pa mi tale metoda noče delovati, ker mi napiše access denied. Torej sem si pravilno namestil service, smao nekaj mi ne dovoli dostopa. Bom probal prestaviti zadevo iz WINDOWS mape.

Sporočam namreč veselo novico uhvatenja P4-ke, na žalost samo 1.5GHz Willamette, ampak nekaj bo že! Sledil sem navodilom folding frogs, sedaj ko pa hočem service narediti na svoji xp mašini, pa mi tale metoda noče delovati, ker mi napiše access denied. Torej sem si pravilno namestil service, smao nekaj mi ne dovoli dostopa. Bom probal prestaviti zadevo iz WINDOWS mape.

CaqKa ::
jeaa :)
jebemo.. če me neki vol00har pa še en prehitevata.. te pa je ta graf celi sfižen ker se mene komaj vidi :)
jebemo.. če me neki vol00har pa še en prehitevata.. te pa je ta graf celi sfižen ker se mene komaj vidi :)

Bass0 ::
a je možno, da F@H kot service dela probleme ADSL modemu? ponavadi sem povezan nonstop, zadnje dni pa modem kar neha delati: povezava z netom "kao" deluje, a dejansko ne deluje. ko jo prekinem in se poskusim znova povezati, noče. komaj po resetu modema (izklop in ponoven vklop) se mi spet poveže v WAN. pa da mi ne bo kdo rekel, da je to kak nov virus...

njok ::
I told you it was probably coming and so it has. I've taken Arachnid offline and it won't be back. It's been running now for about a year and a half with very little in the way of trouble, but it's about time for something bigger and better. I'm currently working on a new stats system with support for pretty much every project under the sun. It isn't ready yet, but I decided to take Arachnid down now for several reasons. One is to offload some of the bandwidth usage I'm seeing on this line. The other is to free up some computer resources for use on the new project.
Konkurenca.

roCkY ::
Na Extremeoverclocknig statistiki smo dobili na 10 mesto "novega" uporabnika. TribesMan is reloaded
.
Kolker jamrate bo tipo kar solidno doledov novo izvedbo statistike.
Edino mislim, da je falil pri dnevnem obračunavanjau za rangiranje produkcije saj so se pojavili paketi za 160 pik, ki se meljejo ojej dolgo. Imajo tudi kar do 40 dni rok vračila.
Matra pa me ena zadeva glede Linuxa. Vzporedno sem si na računalnik naložu Linux, ki ga vseveč uporabljam in sem pognal še F@H.
A zadeva noče delat s standardnim naborom parametrov -advmethods -forceasm -forceSSE. Pride tja do 10-15% potem pa crash
. V Winsih je 100.0% stabilen. Sedaj sem Linux posodobu na Mandreke 10.0. Na 9.2 nisem fah nikol poganjal tako, da ne vem v, če je problem isti.
Ima kdo kaj izkušenj s tem?

Kolker jamrate bo tipo kar solidno doledov novo izvedbo statistike.
Edino mislim, da je falil pri dnevnem obračunavanjau za rangiranje produkcije saj so se pojavili paketi za 160 pik, ki se meljejo ojej dolgo. Imajo tudi kar do 40 dni rok vračila.
Matra pa me ena zadeva glede Linuxa. Vzporedno sem si na računalnik naložu Linux, ki ga vseveč uporabljam in sem pognal še F@H.
A zadeva noče delat s standardnim naborom parametrov -advmethods -forceasm -forceSSE. Pride tja do 10-15% potem pa crash

Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()

Saj sem sem rekel da bo Jason počasi vse poštimal. Tile 160pik vredni proteini so kr cool, dva komada mi izračuna v 45h na P4ki
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Meni je pa tudi že zračunal protein z 160 pikami, to je pa naredil v 39 urah, imam pa bartona2800+ navitega na 12.5*176= 2215MHz

Poldi112 ::
Meni ga na 2000+ racuna ze tretji dan. Je pa res da ugasam racunalnik. Ko ga konca (predvidoma jutri), bom med prvih 200 :)

steiner ::
LOL, meni je pa prvega 160 naredu v cca. 8 urah, pa sem si še dva snel za rezervo, samo je štel kasneje štel samo 32 pik. Gratis 130 pik

AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

Statistika je spet dodelana. Če kliknete na userja, lahko na strani med grafoma vidite tedensko ( po dnevih ) in dnevno ( po urah ) produkcijo.

chucki ::
A je ze dobu kdo paket dolgi 20 ?

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD

Poldi112 ::
steiner, kaksno masino imas ti to. Ker meni na 2000+ rabi 75 ur (sem sel gledat in rabi za 1% 45 min)

Poldi 112: Če je steinerju štelo samo 32 pik za 160 pik vreden paketek, to pomeni, da ga ni predelal, ampak da se je obdelava končala pri točno 32/160= 20%, kar daje čas računanja celega paketka 8*5 = 40ur, seved z variacijami zaradi poganjanja kakšne igre oz. drugih CPU bolj zahtevnih programov.

Povedano drugače: za paket vreden 32 pik mi jih je štelo 160. Naslednja sta bila potem že popravljena

Wad@ ::

[05:51:40] - Ask before connecting: Yes
[05:51:40] - User name: Wad@ (Team 10842)
[05:51:40] - User ID = DC6948E7E51AC14
[05:51:40] - Machine ID: 1
[05:51:40]
[05:51:40] Loaded queue successfully.
[05:51:40] Initialization complete
[05:51:40] + Benchmarking ...
[05:51:42] - Preparing to get new work unit...
[05:51:43] + Attempting to get work packet
[05:51:43] - Connecting to assignment server
[05:51:44] - Successful: assigned to (171.64.122.119).
[05:51:44] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[05:51:44] Loaded queue successfully.
[05:51:45] - Couldn't send HTTP request to server
[05:51:45] (Got status 503)
[05:51:45] + Could not connect to Work Server
[05:51:45] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
do sedaj mi pa je vedno lepo delalo

monster-x ::
Čestitke tudi z moje strani.

There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Alec999 ::
cestitke tud od mene ... ce mi dones prpelejo ram se vm prdruzim z Athlonom 2500 XP ... sedaj sm imel samo PII350@467
Lp,
Alec999
Lp,
Alec999

Wad@ ::
Jupi..spet sem v barvi...pa zasluga ne gre meni ampak novi barvi
Je pa bolj dobro tako saj tudi tisti ki so bili prej zeleni so zdaj vsaj svetlo modri

Je pa bolj dobro tako saj tudi tisti ki so bili prej zeleni so zdaj vsaj svetlo modri

ELan_Belisarius ::
Pridni ste, pridni.
Jaz sem nekoliko zanemaril svojo produkcijo in kot kaze, si se kar nekaj casa ne bom mogel privosciti toliko casa, da bi preveril delovanje konzol na svojih masinah.
Vam pa za poslastico posiljam prelepo slikico, ki sem jo danes "postavil" za hec. Zal samo za danes. KLIK!
Jaz sem nekoliko zanemaril svojo produkcijo in kot kaze, si se kar nekaj casa ne bom mogel privosciti toliko casa, da bi preveril delovanje konzol na svojih masinah.
Vam pa za poslastico posiljam prelepo slikico, ki sem jo danes "postavil" za hec. Zal samo za danes. KLIK!

ooooooooooooooooooooooh, kako lepo je kaj takega videt
Kaka zverinica je bila to?

Kaka zverinica je bila to?

Dr_M ::
wiiii, cez 10k sm prsu

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Se prav nekako tako hitro foldanje kot moj P4

kihc ::
Prej je blo nekaj govora o parametru da ti vleče z neta le majhne pakete -- obstaja kakšen ukaz da ti vleče le velike?
x

Parameter -advmethods vpliva samo na vrsto proteina, načeloma naj bi dobival samo gromacse, tinkerjev pa ne. Gromacse ti bo obdelovalo hitreje, ker so vključene optimizacije, pri tinkerjih pa ne. So pa oboji lahko, tako veliki, kot tudi majhni.

Prvi je po navadi vedno tinker. Po moje jih morajo forsirat, ker ma preveč folka -advmethods.

Bessie ::
kako se pridružiš teamu? V nastavitvah sem napisal št. Slo-tech teama, ko pa kliknem na userja pa pokaže da sem v nekem Indonezijskem timu??
User bessie
Team Folding@Home Team - Indonesia
Score 48197.2 (certificate)
User Rank 1516
WU 1259 (certificate)
stats on WU specific stats are being redone and will reappear soon on this page
User bessie
Team Folding@Home Team - Indonesia
Score 48197.2 (certificate)
User Rank 1516
WU 1259 (certificate)
stats on WU specific stats are being redone and will reappear soon on this page
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bessie ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2585 (1917) | rap3r |
» | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1081) | zooXit |
» | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6159 (6159) | frenk |
» | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1744 (1457) | frenk |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2878 (2878) | Phoebus |