» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
70 / 86
»»

ali3n ::

ma... men to neki čudn dela - vsak drug dan mam nulo, čeprav laufata obe mašini non stop... zadnje čase mam same Tinkerje (400enot), pa mogoče zato bolj počas melje... ne vem... ;( Cyb3r - čestitke za pridobljeno mesto :D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

dux ::

Po dolgi suši in izgubljanju mest se mi je ponovno uspelo dokopati do administratorskega gesla. Ta vikend nameravam znova pognati sistem. 8-)
Imam pa en manjši problem. V folding direktoriju se pojavi html bližnjica my folding, ki vsebuje poveave do moje statistike in ekipe Slo-tech. Problem je v tem, da študiram na na mednarodni šoli in sem edini Slovenec tukaj. Povezava do ekipe SLO-tech bi hitro pokazala, da sem to jaz. Zato me zanima, če obstaja kakšen način za izbris teh povezav. V tem primeru pričakujte še enega oranžnega...

LP, Dux

monster-x ::

Emm.. A se je statistiki na Extremeoverclocking.com dons mal strgal? :D
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

steiner ::

Novo jedro (beta) je na voljo. Naj bi bilo malo hitrejše, odpravljeno pa naj bi bilo tudi zmrzovanje zaradi kombinacije Athlon/SSE
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

AtaStrumf ::

Jebela cesta! Boky-ju pridem na 30 pik pol mi pa začne mašina zmrzvat boky pa dvigne produkcijo na 200 na dan. WTF!?! Jao meni :D. Bom probal novo beta, ker una stara mi ga serje, da je sploh ne upam več zagnat :'(.

njok ::

Dux, pogresamo te! :D

Kaj ce bi naredil eno prazno read-only MyFolding.html datoteko?

Boky ::

Boky je na firmu dobu nazaj masino, na kateri folda, če se le da. :D :D

zile ::

njok ::

Kaj je zdaj to a je beta al ni? Pa kako to, da je ta kao beta (FahCore_78.exe) velika 1.616 KB, FAH4Console pa samo 240 KB. Pa ja ni beta grafična verzija, al v čem je fora. Moram si nekako porihtat, da bom spet foldal (unga starega ne bom več laufal, ker se je nekaj skregal z mojo mašino), pa ne vem kateri core naj uporabim.

roCkY ::

Ne gre za konzolo. Gre za jedro.
Ko jedro dobi novo cifro se avtomatsko namesti ob vklopljeni funkciji -advmethods. Dokler pa je beta se lahko namesti ročno z zamenjavo tistega, ki je na HD.

Wad@ ::

Kaže da imamo dva izenačena na 10 mestu>:D >:D
Pa eden sploh nima zasledovalcev>:D

Sergio ::

Buggish. :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

frenk ::

glede na izračuna bo mophling pod nami nekje leta 2k6:D

tic: daj probaj še kakšno kišto dobit

c3R4R ::

@frenk
Zakaj ne foldaš zase?:\

@Dr_M
Čestitam za ozelenitev. Spet si mi ušel:'(
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Dr_M ::

criLin15 kaj pa ti strajkas? :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Foldam po svojih najboljših močeh. :) Še vedno se ukvarjam z isto težavo. Kje dobit nove mašine?

zakaj pa nove?? jest sm tut pred kratkim se eno dubu...bl svoh... drugac pa ze od zacetka foldam samo na eni.

crilin15: ker so pod vrhom sami taki, ki imajo polno računalnikov pod sabo...torej s svojima dvema računalnikoma nebi bil nič kaj blizu:D

@Dr_M
Ja, sam ti maš svojo 24/7 pržgano. Jst ne. Če bi jo mel, pomoje, da bi bil konstantno zelen.:) Pa še recimo dons ne bo komp nč foldu- celodnevni izpad produkcije zarad LAN partya...

@frenk
Rajš vidm, da team temelji na 200 švoh foldarjev, k na 20 top elite z ogromno kompi pod sabo... Pa kako vas je Tic lohk zašužnjil??:\

Tody ::

zasužnjil ni prava beseda. Poglej mi smo gor nabiti in je dolgcajt noben nobenga ne prehiteva, skos se jeziš ker se spreminjaš iz rumenega v zelenega in tako naprej tako da smo se pridružil TIC-u v upanju da bo padel prvo mesto no al pa da bi prišli vsaj med top tri... samo bolj slabo zgleda :D LP

crilin15: jest sm se ponujal, pa me je tic pač pru zagrabu:)

tody: zdele u tork upam da jih bom lahko še mal priklopu...sicer smo pa glede na dnevno in tedensko produkcijo na drugem mestu>:D

TomT ::

Pa se ne bi bilo bolj smotrno pridružiti uporabniku Slo-Tech, ko je trenutno najbolj rastoč uporabnik? Pa še neodvisen je.

monster-x ::

Čestitke Elanu za 300k.:)

Sam dons mi je šel pri 83% en paketek odpovedal in sm skor znoru. Prov zanimivo, da v zadnjem času foldanja ni še nikol noben tkole šel. Pa še 60 pik je bil vredn.;(( Sem namestil novo jedro in zaenkrat dela normalno. Bomo vidli.:)

Aja, jst ne foldam pod svojim nickom.;)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

pr men so tut dons ponoc pakleti odpovedoval usi po vrsti...pol se je pa use skup ustavl, za ene 6ur.

TomT: sem že rezmišljal ampak sem Tic-u obljubu da bom za njega foldal in obljuba dela dolg:)

TomT ::

Ja, nevarno je obljubljat! :D

(pa obljuba kdaj zastari?)

jah lahko se sam sej je isti klinc :D važn da pomagate znanosti vseeno pod katerim nickom... Če se vam gre pa za slavo, pol se pa raj elanu prdružte >:D :D

ELan_Belisarius ::

lol, slavo :D

Zoidberg ::

Čestitke elanu za 300k.

Jaz sem pa danes tud dol vrgel še en Milestones in sicer za 20k >:D

Fold On
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

morphling1 ::

Se pridružujem, bravo Elan. :)
Tody, kako točno bi postal slaven, če pa foldaš pod drugim nickom, nekako ne gre to. Elan niti opazil ne bo če se mu pridruži tudi 10 foldarjev in vsa slava ostane njemu, njim pa dolgi nosovi :D :D
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

evo jest sm dons dodal še enga celly-a 2.4GHz...zdaj že 5 celly-ev in dva AMD-ja z moje strani...Tic bo kmalu pod vrhom>:D

Še mal vam manjka, da pordečite.>:D Čez eno leto pade PaJo:D

jap...samo še malo:D...škoda samo, da je slo-teh team spet zelen...pa že rumeni smo bli:'(

Ja, naša produkcija ZELO niha. Od 11-8,5k pik na 24h. Med vikendom se nam zelo zmanjša- firme ugasnejo kompe, v ponedeljek pa spet nareste. Dost moči še rabmo za RES stalno rumeno barvo.

Aja, ELan čestitke za 300k pik.8-) 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3R4R ()

elan, čestitke še z moje strani...brez tebe slo-tech team še zelen nebi bil;)

Jaz sem pa dons zvedel zakaj mam tako mizerno produkcijo zadnje čase. Najprej mene začne nekaj zezat stabilnost, pol pa še kolegu z P4@3GHz odpove vent na napajalcu :D. In to se gre zgodit oboje ob takorekoč istem času. Jao :D! Par dni še pa bom back in full strenght.

@ all Eh sej v tem je point :D Pač na ircu se lahko hvališ da si v isti ekipi :D Drugač sem pa jest spet na svoje začel foldat

BTW kdaj bodo chaos bug zrihtal ? al kaj je to ?? Kako se sploh vplete notr taka stvar ?? A ga majo tud druge ekipe ?

Pa da se malo pohvalim...končno zelen,..kaže da sm par prijateljev prepričal da foldajo saj imam 5 procov(dobro moj šteje za dva(2 konzoli)), in sam ne vem s kje8-O >:D

Ampak prav zdaj, ko hočem zadržati zelenost se mi neki f*** disk:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wad@ ()

Ej, a je že kdo kdaj dobil takle paket?? :
Des2/pdb4y.33.spa8-O 8-O 8-O 8-O

Men EM3 kaže, da je Genome...

Kaj ima v log-u 30 korakov, v vsakem pa ima 10 podkorakov?

Sam 30 stepov ma.

Microsoft ::

In kak lahka pogledaš svojo osebno statistiko? Jst sam vem, kolko toč mam, pa na kerem mestu sm. Nikjer pa ni nobene statistike.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

na folding.org ti piše katere proteine si sfoldov in kolkarat si jih na overlockers ti piše kašna je tvoja prihodnost in kašna je tvoja preteklost kaj več bi še rad ???:\

Neki me zanima. Kateri paketki so manjši? Genome@Home ali Folding@Home? V čem je razlika?:8)

steiner ::

Od genoma so ponavadi manjši, podobni so tinkerjem, ker delajo brez optimizacij. Njihova prednost je, da nimajo deadlinea, tako da so uporabni na počasnejpih kompih, ki sicer gromacsa ne bi zračunali v roku.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

Microsoft ::

Zdele sm si v sobo prnesu Pentiuma 166MHz. Mal sm prečekiru stvar pa to, pa me je priml, da bi na njem pognal F&H.

Ka mislte, ma taka mašina sploh kako možnost, da paket pravočasno obdela?

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Bolj mal. Naštimi, da naj obdeluje Genome@Home paketke, ker so manjši.;)

pff...men je c500 delu paketke neomejen dolg...p166 je kvecjemu primeren za ksn SETI :) za folding pa nikakor ne.

kyusss ::

ne da se mi brat cele teme... zanima pa me ce obstaja kej podobnga UDMonitorju za linux. Mam 56K modem pa bi rad pobral vec WUjev naenkrat, da me racunalnik ne caka da pridem domov...
««
70 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282585 (1917) rap3r
»

folding - WU - team